- 30 Mart 2009
- 14.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.640
- 1.123
- Konu Sahibi takamambiradddd
-
Ama sorunuzu soyle sorsaydiniz o konuda: bu fotodaki kisi kadin mi erkek mi diye, buyuk cogunluk erkek derdi. Siz yuzum nasil diye sordugunuz icin, insanlar kendi fotonuz sanip erkeksi diyememislerdirHayır, sadece gerçekten o siyah beyaz foto bariz bir erkek çocuğu gibi nasıl anlamadılar sasirdim. Faceapp programı onun cinsiyetinu erkek olarak algılıyor
HayırTrans olma konusunda belli mi
Belli belki de ama kırmamak için söylemiyor da olabilirsiniz
Sen konularını güzel mi değil mi diye açıyorsun.Hayır, sadece gerçekten o siyah beyaz foto bariz bir erkek çocuğu gibi nasıl anlamadılar sasirdim. Faceapp programı onun cinsiyetinu erkek olarak algılıyor
Bak şöyle yapmalısın. Öncelikle yüz hattın diğer resimlere göre bence daha feminen tabi bana göre ama saçlarını soğuk sarı yapma. Daha yumuşak bır ton yap. Karamel olabılır yada kahve ama uçlarına sombre ışıltılar çok hoş durur. Bunun için saçlarına çok iyi bakım yapman şart haftada üç gün yağ karışımları vs sürebilirsin. İstersen medikal kaynak yapan yerlerle görüşüp saçlarının boyunu biraz uzatıp çok değil ama biraz uzatıp dolgunlaştırabilşrsin. Hemde medikal kaynak olacağı için kendi saçlarınada o sıra bakım yaparsın bir sene boyunca ve kesinlikle kaşları kalınlaştır. Doğal kalınlaştır artık çoğu kadın iyi yerlere gidip yaptırıyorVesikalık gibi olan
Çok teşekkür ederimBak şöyle yapmalısın. Öncelikle yüz hattın diğer resimlere göre bence daha feminen tabi bana göre ama saçlarını soğuk sarı yapma. Daha yumuşak bır ton yap. Karamel olabılır yada kahve ama uçlarına sombre ışıltılar çok hoş durur. Bunun için saçlarına çok iyi bakım yapman şart haftada üç gün yağ karışımları vs sürebilirsin. İstersen medikal kaynak yapan yerlerle görüşüp saçlarının boyunu biraz uzatıp çok değil ama biraz uzatıp dolgunlaştırabilşrsin. Hemde medikal kaynak olacağı için kendi saçlarınada o sıra bakım yaparsın bir sene boyunca ve kesinlikle kaşları kalınlaştır. Doğal kalınlaştır artık çoğu kadın iyi yerlere gidip yaptırıyor
E peki bakınca ben söylemeden önce siyah beyaz olanın trans olduğunu fark ettiniz miSen konularını güzel mi değil mi diye açıyorsun.
Cevap olarak güzel ya da değil derim
Kişinin cinsiyetine neden yorum yapayım
Bu arada yüzüne sakın bundan fazla dolgu yapma şu an gayet ıyıÇok teşekkür ederim
Siyah beyaz olan konunuzu görmedim ancak Ben adliyede çalışıyorum. Birçok cinsiyet değişikliği davası gördüm ve evet anlıyorum.E peki bakınca ben söylemeden önce siyah beyaz olanın trans olduğunu fark ettiniz mi
Peki Selin Ciğerci ye ilk bakışta trans diyebilir misiniz acaba çok merak ediyorum
Hiç konusmasa, tanimasaniz Selin Ciğerciyi sadece fotolarını görseniz trans olduğunu anlar mıydınızAçıkcası evet, onda da belli oluyo. Kadınsı ama yüzünden belli oluyo.
Selim Ciğerci yi anlar mıydınız tanimasaniz trans olduğunu bilmesenizSiyah beyaz olan konunuzu görmedim ancak Ben adliyede çalışıyorum. Birçok cinsiyet değişikliği davası gördüm ve evet anlıyorum.
Selin Ciğerci yi anlar mıydınız tanimasaniz trans olduğunu bilmeseniz
Evet anlardımSelim Ciğerci yi anlar mıydınız tanimasaniz trans olduğunu bilmeseniz
Selin Ciğerci bin neresi belli ediyor Allah aşkınaEvet anlardım
Ama benim gözümde o trans değil kadındır
Canım sen neden kendini birileri ile Kıyaslıyosunki, gayet güzelsin bırak selini melini, nasıl mutluysan öyle ol, birileri sana çirkin demiş güzel demiş boşver, aynaya bakınca mutluysan bitmiştir.Selim Ciğerci yi anlar mıydınız tanimasaniz trans olduğunu bilmeseniz
Sadece merak ettimCanım sen neden kendini birileri ile Kıyaslıyosunki, gayet güzelsin bırak selini melini, nasıl mutluysan öyle ol, birileri sana çirkin demiş güzel demiş boşver, aynaya bakınca mutluysan bitmiştir.
Elleri belli ediyorSelin Ciğerci bin neresi belli ediyor Allah aşkına
Selin Ciğerci bin trans olduğu belli miBu arada yüzüne sakın bundan fazla dolgu yapma şu an gayet ıyı
Harap ettin kendini guzumSadece merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?