Sizce bu kadının yüzü güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır, sadece gerçekten o siyah beyaz foto bariz bir erkek çocuğu gibi nasıl anlamadılar sasirdim. Faceapp programı onun cinsiyetinu erkek olarak algılıyor
Ama sorunuzu soyle sorsaydiniz o konuda: bu fotodaki kisi kadin mi erkek mi diye, buyuk cogunluk erkek derdi. Siz yuzum nasil diye sordugunuz icin, insanlar kendi fotonuz sanip erkeksi diyememislerdir

Hayır, sadece gerçekten o siyah beyaz foto bariz bir erkek çocuğu gibi nasıl anlamadılar sasirdim. Faceapp programı onun cinsiyetinu erkek olarak algılıyor
Sen konularını güzel mi değil mi diye açıyorsun.
Cevap olarak güzel ya da değil derim
Kişinin cinsiyetine neden yorum yapayım

Vesikalık gibi olan
Bak şöyle yapmalısın. Öncelikle yüz hattın diğer resimlere göre bence daha feminen tabi bana göre ama saçlarını soğuk sarı yapma. Daha yumuşak bır ton yap. Karamel olabılır yada kahve ama uçlarına sombre ışıltılar çok hoş durur. Bunun için saçlarına çok iyi bakım yapman şart haftada üç gün yağ karışımları vs sürebilirsin. İstersen medikal kaynak yapan yerlerle görüşüp saçlarının boyunu biraz uzatıp çok değil ama biraz uzatıp dolgunlaştırabilşrsin. Hemde medikal kaynak olacağı için kendi saçlarınada o sıra bakım yaparsın bir sene boyunca ve kesinlikle kaşları kalınlaştır. Doğal kalınlaştır artık çoğu kadın iyi yerlere gidip yaptırıyor

Çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…