• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu kavgada kim haklı?

Ben arkadaş bile olmam. Siz nasıl evlendiniz?? Herşey siyasetin bir sonucudur hayatta.

İkiniz de haksızsınız. Baştan evlenmemeliydiniz çünkü. Eninde sonunda boşanacaksınız.çünkü hayata bakışınız tamamen farklı

@Tardis_2718 hayırdır birlik olmak sizi neden rahatsız etti? Gerçekten çok merak ettim. Bir milletin tek vücut olmasından neden rahatsız oldunuz acaba???

@Tardis_2718 hayırdır birlik olmak sizi neden rahatsız etti? Gerçekten çok merak ettim. Bir milletin tek vücut olmasından neden rahatsız oldunuz acaba
Herşeyde ötekileştirildiğimizi düşündüğüm için. Kaymağı başkası yiyip, işlerine gelmeyince birlik mesajı verildiği için. Bazen nefes alacak yer bulamadığım için. Belli kesim heryerdw her şekilde konuşup, en normal seyleri bile soruşturma korkusuyla konuşamadığım için. Aynı gemideyiz, birlik olalım lafları bana artık yavan geliyor. Yoksa tabi ki güzel birsey. Ama bence Türkiye artık o noktada değil.

Herşeyde ötekileştirildiğimizi düşündüğüm için. Kaymağı başkası yiyip, işlerine gelmeyince birlik mesajı verildiği için. Bazen nefes alacak yer bulamadığım için. Belli kesim heryerdw her şekilde konuşup, en normal seyleri bile soruşturma korkusuyla konuşamadığım için. Aynı gemideyiz, birlik olalım lafları bana artık yavan geliyor. Yoksa tabi ki güzel birsey. Ama bence Türkiye artık o noktada değil.
Diyeceğim tek şey, en önde bayrak taşıyanın kim olacağını asla bilemezsiniz. Umutsuzluk ve ayrıştırma maalesef özellikle empoze edildi birlik olamayalım diye. Neyse o konulara girmiyoruz.

Diyeceğim tek şey, en önde bayrak taşıyanın kim olacağını asla bilemezsiniz. Umutsuzluk ve ayrıştırma maalesef özellikle empoze edildi birlik olamayalım diye. Neyse o konulara girmiyoruz.
Evet girmeyelim. Ben de usandım. Ağzımı bile açmıyorum artık. Sorduğunuz için cevap verdim sadece. İyi akşamlar dilerim

Aman siyaset için kavga etmek nedir ya, sanki onların çok umrunda. Tamam görüşler olur ama bu derece fanatiklik bana çok saçma geliyor. Her şeyin aşırı fanatikliği saçmalık. Vatansever ol dinin hangisiyse ona göre yaşa bitti gitti. Tarihte hepsi kendi görüşleri içinde bile farklılaşmış bu hepsinde aynı. Bi görüş sana uygundur tamam ama can hıraş savunmalar kavgalar boş oluyor çünkü bizzat kendileri medya önünde kavga dövüş edip arkada bunu devam ettirmiyorlar.
Benim çizgim vatan sevgisidir, selçukludan cumhuriyete bu uğurda savaşan her lidere duyulacak saygıdadır.
Kutuplaşma her ülke gibi bizim ülkemiz içinde felaket demektir.
Siyasi kavga etmem çünkü lider gördüğüm insanlar bu devrin insanı değiller, göçmüş gitmişler onların idealleri onlarla birlikte bitmiş, bize kalan kırıntılar içinde kavga dövüş edemem.

Seninkiler-benimkiler bakış açısı devam ettikçe, bu ülke batmaya mecburdur.

Bu topraklar “biz” üzerine kurulmuştur. Birlik olmak zorundadır. Zaten birlik olmayalım diye bütün bu olanlar.

Kimse kimsenin avukatlığını yapmasın. Sadece bu bile geri şuurluluğu gösteriyor bence.
Kesinlikle çok haklı bi yorum. Bazen bakıyorum partilerden bi giriyolar konu dine gitmiş ordan tarihteki olaylara gitmiş. Yahu 2026dayız bu topraklarda hep farklılıklar ile bir arada yaşadık, hep farklı din ve görüşler vardı birlikte vatan yaptık burayı. Birde öyle bi şeyki Milliyetçiyim desen aa x parti, dini bütünüm desen tamam sen b parti. Artık düşün şu insanların yakasından.
Siyasete dini alet etmeyin diyenlerle dini görüşleri siyasete etiket edenler aynı insanlar.

Kesinlikle çok haklı bi yorum. Bazen bakıyorum partilerden bi giriyolar konu dine gitmiş ordan tarihteki olaylara gitmiş. Yahu 2026dayız bu topraklarda hep farklılıklar ile bir arada yaşadık, hep farklı din ve görüşler vardı birlikte vatan yaptık burayı. Birde öyle bi şeyki Milliyetçiyim desen aa x parti, dini bütünüm desen tamam sen b parti. Artık düşün şu insanların yakasından.
Siyasete dini alet etmeyin diyenlerle dini görüşleri siyasete etiket edenler aynı insanlar.
Hele birde dini bütünüm ama x partiyi desteklemiyorum dersen yandı gülüm keten helva...insanda ne din bırakıyorlar ne de iman...

yok valla aşik oldum
İşte aşk geçince reelite böyle yüze çarpar. Yalnız siz başlatmışsınız sevdigi biseye hakaret ederek. Orda insanlarin icinde bisey dememis ama evde de ustune gidince patlamis. Bana eşiniz haklı geldi. Konudan partiden bağımsız düşünün, muhtemelen benim görüşüm ikinizinkine de uymaz. Zaten iki ucu savunan herkeste problem vardir. Bugün solda olan yarin sağa geçerken ya da tam tersi, siz evde saf saf birbirinize giriyorsunuz... Hayatta önemli olan çıkardır. Bir tartışmadan bir sey elde etmiyorsaniz tartismanin anlami yoktur mesela.

Merhabalar eşimle farklı iki siyasi görüşe sahibiz en baştanda biliyorduk aslında bayada bu konular yüzünden bir kaç kez tartışmış ve açmamak üzere kapatmıştık neyse dün o zaatın bir videosunu atmış bana neyse birşey demedim, iftar davetindeyiz yine o kişi tvde bende bunu niye baglamamışlar diye espiri yaptım konu kapandı gece oldu hala aynı kişinin videosunu izliyor bende üf ne bu ya demeye kalmadı bagırmaya basladı deli gibi ben seninkilere birşey diyor muyum diye evet diyorsun laf atıyorsun ben umursamıyorum, neyse allahım bir görün bagırma dedikçe bagırıyor yataktan kalktı gitti petrolden sigara aldı falan neyse sahurada uyanmadım, işe gitti geldi benim trip atmam gerekirken ( ben öyle düşünüyorum) eve geldi az önce kapıları çarpıyor falan sizce kim haklı 40 defa öfkeni kontrol et dedigim halde üstüne yapıyor bunu?
Allah aşkına o tartıştığın kişiler eşinle kavga etmeye değer mi ? Oyunu ver geç ya en sevmediğim şey siyaset konuşmak. Hele tartışması falan …

Ben arkadaş bile olmam. Siz nasıl evlendiniz?? Herşey siyasetin bir sonucudur hayatta.

İkiniz de haksızsınız. Baştan evlenmemeliydiniz çünkü. Eninde sonunda boşanacaksınız.çünkü hayata bakışınız tamamen farklı
eninde sonunda boşanacaksınız diye cümle kurmak kalbinizin kötülügü diye yorumladım ve mutsuzlugu böyle temennileri bence kendinize saklayın çevremde sizin gibi birisi olmasını asla istemezdim.

eninde sonunda boşanacaksınız diye cümle kurmak kalbinizin kötülügü diye yorumladım ve mutsuzlugu böyle temennileri bence kendinize saklayın çevremde sizin gibi birisi olmasını asla istemezdim.
Ben de sizin gibi ikircikli, daha söyledikleri, düşündükleri ile seçimleri birbirini tutmayan bir insan etrafımda olsun istemezdim. İster kötü kalpli diyin ister demeyin. Yarın öbür gün çocuğunuz olduğunda bu farklılıklar iyice ortaya çıkacak. Ve tolere edemeyecek hale geleceksiniz.

Hele birde dini bütünüm ama x partiyi desteklemiyorum dersen yandı gülüm keten helva...insanda ne din bırakıyorlar ne de iman...
Aman sal ya illa destekleyecen yada dindar olmayacan bu iki uç görüş olabilir mi. İnsanlara Melihşah Selçuklu desen Türk-islam ülkücü, Fatıh Sultan Mehmet desen osmanlıcı-ümmetçi, Göktürk desen Türkcü- tengrici, Mustafa Kemal desen laik-solcu. Günümüzü geçtim geçmişi sevsen bile kaçamıyosun bunlardan😄
Üstte biri dünyayı 5 aile yönetiyor görüşüne geçersen siyaset tartışmanız biter demiş vallahi haklı asdajahb

Merhabalar eşimle farklı iki siyasi görüşe sahibiz en baştanda biliyorduk aslında bayada bu konular yüzünden bir kaç kez tartışmış ve açmamak üzere kapatmıştık neyse dün o zaatın bir videosunu atmış bana neyse birşey demedim, iftar davetindeyiz yine o kişi tvde bende bunu niye baglamamışlar diye espiri yaptım konu kapandı gece oldu hala aynı kişinin videosunu izliyor bende üf ne bu ya demeye kalmadı bagırmaya basladı deli gibi ben seninkilere birşey diyor muyum diye evet diyorsun laf atıyorsun ben umursamıyorum, neyse allahım bir görün bagırma dedikçe bagırıyor yataktan kalktı gitti petrolden sigara aldı falan neyse sahurada uyanmadım, işe gitti geldi benim trip atmam gerekirken ( ben öyle düşünüyorum) eve geldi az önce kapıları çarpıyor falan sizce kim haklı 40 defa öfkeni kontrol et dedigim halde üstüne yapıyor bunu?
ikinizde haklı değilsiniz.
birbirinizin görüşlerine saygınız yok

Back
X