• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu kavgada kim haklı?

Bence siyasi görüş hayat tarzına bakıştir.Yani ne olacak denilecek birşey değil bu takım tutmak gibi değil bu pencerenin manzarasını nasıl istediğin yönünü nereye çevirince sen ildugunla ilgili bir mesele.Hayata baktığınız pencere bu.Ben ne kadar seversem seveyim çok farklı görüşte olduğum biriyle gecinemezdim bunu denemezdim çünkü mümkün değil yurumezdi Birimizin görüşünü değiştirmesi gerekirdi fakat tüm bakış açısı değişecek bu mümkün değil.Kendi adıma arkadaş olmak bir ortak nokta bulmak ayrı bir ömrü emanet etmek ayrı .Arkadaşla samimi olmam olur biter eş her noktada sinirimi ziplatirdi.Velhasil kelam bahsettiğiniz şey ufak bir farklılık değil benim fikrim bu

İkinuzde haklı değilsiniz fakat insan kendi görüşüne inanır onu savunur yani kavga etmemeniz için biriniz komple görüş süz kalmalı tek yolu bu . Mümkünse dünyadanbi haber olan taraf olabiliyorsa biri böyle Leyla gibi o zaman olur tabiki .

Merhabalar eşimle farklı iki siyasi görüşe sahibiz en baştanda biliyorduk aslında bayada bu konular yüzünden bir kaç kez tartışmış ve açmamak üzere kapatmıştık neyse dün o zaatın bir videosunu atmış bana neyse birşey demedim, iftar davetindeyiz yine o kişi tvde bende bunu niye baglamamışlar diye espiri yaptım konu kapandı gece oldu hala aynı kişinin videosunu izliyor bende üf ne bu ya demeye kalmadı bagırmaya basladı deli gibi ben seninkilere birşey diyor muyum diye evet diyorsun laf atıyorsun ben umursamıyorum, neyse allahım bir görün bagırma dedikçe bagırıyor yataktan kalktı gitti petrolden sigara aldı falan neyse sahurada uyanmadım, işe gitti geldi benim trip atmam gerekirken ( ben öyle düşünüyorum) eve geldi az önce kapıları çarpıyor falan sizce kim haklı 40 defa öfkeni kontrol et dedigim halde üstüne yapıyor bunu?
Aslında sadece siyasi görüşünüz değil bakış açınız farklı demektir. Sizin beyaz dediğinize o siyah der gibi böyle uzadıkça uzar. Sonunda da ne sevgi kalır ne saygı (kalmamış zaten)
Hayat görüşleri ayrı iki insanın evliliği yürütmesi çok zor.

Aslında sadece siyasi görüşünüz değil bakış açınız farklı demektir bu bana göre. Sizin beyaz dediğinize o siyah der gibi böyle uzadıkça uzar. Sonunda da ne sevgi kalır ne saygı ( kalmamış zaten)
Hayat görüşleri ayrı iki insanın evliliği yürütmesi çok zor.
Senin yorumunu ne zaman görsem canım halley çekiyor 😭

Merhabalar eşimle farklı iki siyasi görüşe sahibiz en baştanda biliyorduk aslında bayada bu konular yüzünden bir kaç kez tartışmış ve açmamak üzere kapatmıştık neyse dün o zaatın bir videosunu atmış bana neyse birşey demedim, iftar davetindeyiz yine o kişi tvde bende bunu niye baglamamışlar diye espiri yaptım konu kapandı gece oldu hala aynı kişinin videosunu izliyor bende üf ne bu ya demeye kalmadı bagırmaya basladı deli gibi ben seninkilere birşey diyor muyum diye evet diyorsun laf atıyorsun ben umursamıyorum, neyse allahım bir görün bagırma dedikçe bagırıyor yataktan kalktı gitti petrolden sigara aldı falan neyse sahurada uyanmadım, işe gitti geldi benim trip atmam gerekirken ( ben öyle düşünüyorum) eve geldi az önce kapıları çarpıyor falan sizce kim haklı 40 defa öfkeni kontrol et dedigim halde üstüne yapıyor bunu?
yaradan başka dert vermesin :D

büyüyün ikiniz de azıcık. insanlar robot değil. milyarlarca insan var ki farklılıklar olsun. 1 kişi , 1 tercihle yeterdi yoksa dünyamıza.

saygı duyun. partiler gelir geçer. 40 yıl sonra hangileri olacak bilinmez. siz birbirinize sahip çıkın.

neşeli günler izleyin birlikte. turşu suyu limon mu, sirke mi. aynı terane :D

Biz esimle ayni siyasi gorusteniz ama ben bu ara cok buyuk bir sehrin belediye baskanini oy verdigim halde asiri elestiriyorum basiretsizliginden trafikten is yapmamasindan dolayi. Esim de hakli oldugim yanlar olmasina ragmen eskisinden iyi diyerek savunuyor hop kavga. Oluyor yani boyle seyler bosverin. Herkes demis ya zit gorustesiniz nasil olur diye ayni partiye oy verseniz bile olabiliyor cunku bizim ulkede gemisini yuruten kaptan

farklı iki siyasi görüşe sahibiz
Sizin kocanızın fikrindeki insanları on senedir falan muhatap almıyorum arkamı dönüp gidiyorum, bi babam var onla da konuşmuyorum. Sen gidip evlenmişsin. Hayır o evlilik aşamasına nasıl gelebildiniz yani, hiç mi zamlara da laf etmediniz oradan konu açılsa çıkardı ortaya zaten. Hayır nasıl ve nesine aşık olmuş olabilirsiniz? Bakın kapalı bir kadın olarak soruyorum bunu cidden. Tek kitap açmış erkeğine rastlamadım ya.

yaradan başka dert vermesin :D

büyüyün ikiniz de azıcık. insanlar robot değil. milyarlarca insan var ki farklılıklar olsun. 1 kişi , 1 tercihle yeterdi yoksa dünyamıza.

saygı duyun. partiler gelir geçer. 40 yıl sonra hangileri olacak bilinmez. siz birbirinize sahip çıkın.

neşeli günler izleyin birlikte. turşu suyu limon mu, sirke mi. aynı terane :D

Haklısınız partiler geçici de karşı görüştekilerinin komple dünya üzerinden silinmesini isteyen bir oluşumdan bahsediyoruz. Olacak O Kadar skecindeki gibi komiklikler şakalar yapıp nasıl geçeceğiz? Adam bunlar kafirdir diye adamlarına söyletiyor. İki gün sonra konu sahibinin kocasının bıçağı alıp boğazına dayamayacağına ben "mümkün değil" diyemiyorum

Sadece siyaset gelmiyor benim aklıma mesela Hitler'in Yahudi soykırımı hakkında binlerce film yapıldı birsuru belgesel bir insan yahudilere yapılan insanlık dışıydi işte belgesel beni çok etkiledi üzüldüm görüşünde iken bir diğeri bence şöyle şöyle Hitler şunda haklıydı gibi bir görüş belirtse bide bunlar eş ise seyreyle gumbürtüyü elbette herşeyde aynı fikirde olamayız fakat benzer duygu ve fikir birliği olan aynı doğrultuda düşünce yapısına sahip insanlar bizi daha mutlu eder ve daha iyi anlaşırız her konuda böyle siyaset değil yaşam biçimi tatil aktivasyonlari benzer aile yapısı aynı takımi tutmak ne bileyim daha bir sürü şey yazılabilir hayat öyle daha kolay oluyor sizde ikinizde aşırı gitmezseniz fikir çatışmasında belki bir orta yol bulursunuz kimbilir .Ben beceremezdim buda beni bağlar elbette herşeyden önce karşılıklı saygı duyarak .İyi forumlar dilerim .

Maalesef bile bile lades demissiniz. Mesela belli bir partiyi destekleyen flort veya arkadas benim iliski kurabilecegim birisi olamaz. Olmazi oldurmaya calismissiniz.

Haklısınız partiler geçici de karşı görüştekilerinin komple dünya üzerinden silinmesini isteyen bir oluşumdan bahsediyoruz. Olacak O Kadar skecindeki gibi komiklikler şakalar yapıp nasıl geçeceğiz? Adam bunlar kafirdir diye adamlarına söyletiyor. İki gün sonra konu sahibinin kocasının bıçağı alıp boğazına dayamayacağına ben "mümkün değil" diyemiyorum
fanatizm her konuda tehlikeli ama küresel dönüşüm sürecindeyiz zaten. bireysel hazırlık ve savunmadan sorumluyuz maalesef

Kimi svaunduguna göre değişir hakliligi😬😬😬

Siyasi gorus sadece gidip oy vermek değil ki. Hayat gorusu, yasam tarzi, toplumsal konulara yaklasim, ekonomik duzen, cocuk yetistirmek vs her konuda zıt olmak demek. Ayni kanatta iki yakin parti degil ki bahsettiginiz, birbirine zıt iki gorus. Kavga gürültü olmasi cok normal bu kosullarda. Siyasi kisiler/partiler gibi direkt ilgili konular disinda nasil kavga etmiyorsunuz asıl o ilginc.

Parti meselesinden eşlerin kavga etmesi bana cok sacma geliyor.X ya da y yi savunuyorsun o kisinin o an haberi bile yok bilmem nerelerde altın kaplama lavabosunda el yıkıyor diğeri davette keyfine bakiyor.Hepsi tıkırında yani gecim derdinde olan biziz.Esimle ben de farkli görüslere sahibiz(ben gercekte hangi siyasi görüse sahip oldugumu evlenip ailemden ayrilinca idrak edebildim e yas da ilerleyince düsüncelerim değisti) mümkün olduğunca siyasete girmiyoruz ha ekonomiden konu acildiginda söyle oldu böyle oldu gibisinden elestri yaparim hic susmam ama seninki benimki diye de birbirimize laf atmayız.Hani bir deyiş var ya sen gider süper markettrn alısveris yaparsin ama cenazene mahalle bakkalı gelir diye aynen o hesap kavga etmeye değmez.

Back
X