Merhaba hanımlar. Benim sosyal medyamda çoğu kişi eklidir, yani tanıyıp da samimiyetimin hiç olmadığı kişiler de eklidir. Benim lisemden de çoğu kişi ekli. Benim lisemde bir kız vardı, yani tanıyorum ama hiçbir samimiyetimiz yok. Bizim sınıfta değildi zaten, o yüzden lisede okuduğum 4 sene boyunca belki birkaç kelime ancak etmişizdir birbirimize. Yani neredeyse hiç tanışmıyoruz. Her neyse, bu kızla da sosyal medyada ekliyiz. İkimiz de üniversitede okuyoruz şu an, hatta aynı şehirde okuyoruz. Bu kız sanatla ilgili, hatta baya profesyonel gibi olmuş. Sergileri falan oluyor, sosyal medyada paylaşıyor. Ben de sanatla ilgiliyim, ama benim çevremdeki arkadaşlarımın hiçbiri sanatla ilgili değildir genelde. Hep isterdim benim gibi sanatla ilgilenen biriyle arkadaş olmayı. Bu kız o açılardan bana çok sempatik geldi, daha tanımadan kanım ısındı. Hem de aynı lisede okuduk sonuçta. Ben bu kızla arkadaş olmak isterim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Mesaj falan atsam durduk yere doğru düzgün tanımadığım biri bana niye mesaj atıyor falan diyebilir. Nasıl davranmalıyım acaba? Kızın görüşleri falan da bana çok uygun, arkadaş olsak çok iyi olur diye düşünüyorum. Bir de umarım kız yanlış anlamaz beni.. Yani cinsel yönelimimin farklı olduğunu falan düşünmez umarım, bundan da çekindim açıkçası. Benimki biraz garip bir istek sanırım ama umarım siz beni anlamışsınızdır. Sizce ne yapmalıyım?
Not: Ben genel anlamda biraz paranoyak biriyim arkadaşlar, o yüzden kızın beni yanlış anlabileceğinden korktum.
Not: Ben genel anlamda biraz paranoyak biriyim arkadaşlar, o yüzden kızın beni yanlış anlabileceğinden korktum.
Son düzenleme: