3 aylık evliyim.olmaz olası bir arkadaşım var.aklı fikri eşimde ve eşimin yaptıklarında. nişanlıyken bile öyleydi. sürekli eşim hakkında sorular soruyor.her konuşmamızda eşimden konu açıyor ve eşimle ilgili hiç bir ortak noktası yok. hani eşimi soruyor ama zaten arkadaşlar çok normal diyebileceğim bir durum söz konusu değil.ve o arkadaş aynı zamanda bizim aile dostumuzun kızı.kaçtır aynı seyler oluyor ve ben bir şey demiyorum. aslında başkası olsa ağzının payını çoktan vermiştim.
nişanlıyken böyleydi.evlendikten sonra iyice zıvanadan çıktı.evime davet ettim.diğer arkadaşlarımla birlikte.evime geldi.eşim de o ara saçlarını kestirmişti.bana şunu dedi aaa xxx saçını kestirmiiişşş.çookkk yakışmışş çok yakışıklı olmuşşş. dedi ama bunları derken kndinden geçti resmen. eşimle ilgili olan her bişeyden haberi var kızın.bi kaç kişiye soyledim bunu ama bana sen kıskanıyorsun bundan ters bir durum yok diyorlar. eşim bi yere gidiyor olmuyr. hemen söylüyor xx gitmiş diye.ne zaman gelecek diye bana soruyor.. sanane bee sa-na-ne.. artık çok sinir oluyorum.daha birçok şey oldu. ya ona ne benim eşimden anlayamıyorum yani.edepsizliğe bakın ya çok yakışıklı olmuşş diyor.
ben bu kıza nasıl davranacağım? yardım.. lütfenn..
ağzının payını ver apaçık eşine sarmaya çalışıyor eğer eşinde zaaf gösterip bunun ilgisini anlarsa belki hoş olmayan durumlar olur ama sakın eşine ondan bahsetme ve bu konuşmalardan çünkü erkek milleti evde dünya güzelide olsa başka hatun ilgisini çeker bide beğenilmek egosunu tavan yaptırır sakın ama sakın bahsetme o kızıda evinden çevrenden kes
uzaktan akraba bu kız. ben ona bişey desem bu daha çok yayılmaz mı? bir gün eşim iş yerimize gitti.o kız da ordaydı. gelip eşime hoşgeldin demiş. eşime de tuhaf gelmiş. çünkü hiç bir bağlantıları yok.kızın bu kadar rahat olması tuhaf gelmiş eşime. kız utanmadan tanımadın mı beni demiş. bana selam gondermiş. kız anlattı bana bunu. ben de eşim bayanlarla konuşmaktan hoşlanmaz.seni tanıyordur ama konuşmamıştır dedim. hmm falan dedi biraz bozuldu. ben onu sert bi şekilde uyarmak istemıyorum çünkü bu yayılıp eşimin kulagına gidebilir. eşime bahsetmedim ben bir şeyden. yayılmasını milletin bunu konuşmasını ve okızın da onu kıskandığımı düşünmesini istemiyorum.kendini bi halt sanıp onu tehlike gibi gördüğümü düşünmesini istemiyorum. görmüyorum da ama rahatsız oluyorum.. ne ypayım şimdi?
Kaşıntısı var kadının kaşıman gerek
Onu öyle bi hale sok ki ne senin yüzüne bakabilsin ne eşinin adını ağzına alabilsin bunları geçtim yakınında dolanamasın.
O... bak hele böyleleri de var işte ama onları halt edebilcek kadınlarda var ezik bi kadın olma.
Gerekeni yap...
Isterse akrabaniz olsun bu sizin degil kendi ayibi.. böyle herkesin icindede diyorsa bunu baskalarida fark etmisdir.
uzaktan akraba bu kız. ben ona bişey desem bu daha çok yayılmaz mı? bir gün eşim iş yerimize gitti.o kız da ordaydı. gelip eşime hoşgeldin demiş. eşime de tuhaf gelmiş. çünkü hiç bir bağlantıları yok.kızın bu kadar rahat olması tuhaf gelmiş eşime. kız utanmadan tanımadın mı beni demiş. bana selam gondermiş. kız anlattı bana bunu. ben de eşim bayanlarla konuşmaktan hoşlanmaz.seni tanıyordur ama konuşmamıştır dedim. hmm falan dedi biraz bozuldu. ben onu sert bi şekilde uyarmak istemıyorum çünkü bu yayılıp eşimin kulagına gidebilir. eşime bahsetmedim ben bir şeyden. yayılmasını milletin bunu konuşmasını ve okızın da onu kıskandığımı düşünmesini istemiyorum.kendini bi halt sanıp onu tehlike gibi gördüğümü düşünmesini istemiyorum. görmüyorum da ama rahatsız oluyorum.. ne ypayım şimdi?
hyr şte yalnızkn diyor. yakışıklıolmuş diye. nerde ne zaman gelecek gibi soruları da bir kaç insann bulunduğu ve onu yadırgamayacak kişilerin yanı kuzenlerinn yannda söyüyor.
arkadaş bekar.. evlenmek de istiyor. uzaktan akraba bu kız. ve çevremiz neredeyse aynı. hiç bir şey yapamıyorum. ben bu olayı büyütmeden, yaymadan ve kızın eline koz vermeden çözmeliyim ama nasıl?
ben bizzat davet etmedim. bi arkadaş grubumuz var . sözleşip birlikte geldiler. bu kız benm etrafımda ve onu uzaklaştırma ihtimalim yok malesef.. ben başka bir çözüm istiyorum. rahatsız oluyorum tavırlarından ama malesef ki uzaklaştıramıyorum. eskisi gibi samimi değilim onunla. eşim gittiğinde ne zaman gelcek diye sorar hep. gelicek işte diyorum.. hani sanane der gibi söylüyorum ama hiç üstüne alınmıyor kız. bunu yaymadan çözmem lazım. ben onu terslesem bunu etrafına anlatacak bi kız çnkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?