sizce bu kıskançlık mı?

elleaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
29
0
36
Bursa
3 aylık evliyim.olmaz olası bir arkadaşım var.aklı fikri eşimde ve eşimin yaptıklarında. nişanlıyken bile öyleydi. sürekli eşim hakkında sorular soruyor.her konuşmamızda eşimden konu açıyor ve eşimle ilgili hiç bir ortak noktası yok. hani eşimi soruyor ama zaten arkadaşlar çok normal diyebileceğim bir durum söz konusu değil.ve o arkadaş aynı zamanda bizim aile dostumuzun kızı.kaçtır aynı seyler oluyor ve ben bir şey demiyorum. aslında başkası olsa ağzının payını çoktan vermiştim.

nişanlıyken böyleydi.evlendikten sonra iyice zıvanadan çıktı.evime davet ettim.diğer arkadaşlarımla birlikte.evime geldi.eşim de o ara saçlarını kestirmişti.bana şunu dedi aaa xxx saçını kestirmiiişşş.çookkk yakışmışş çok yakışıklı olmuşşş. dedi ama bunları derken kndinden geçti resmen. eşimle ilgili olan her bişeyden haberi var kızın.bi kaç kişiye soyledim bunu ama bana sen kıskanıyorsun bundan ters bir durum yok diyorlar. eşim bi yere gidiyor olmuyr. hemen söylüyor xx gitmiş diye.ne zaman gelecek diye bana soruyor.. sanane bee sa-na-ne.. artık çok sinir oluyorum.daha birçok şey oldu. ya ona ne benim eşimden anlayamıyorum yani.edepsizliğe bakın ya çok yakışıklı olmuşş diyor.

ben bu kıza nasıl davranacağım? yardım.. lütfenn..

ağzının payını ver apaçık eşine sarmaya çalışıyor eğer eşinde zaaf gösterip bunun ilgisini anlarsa belki hoş olmayan durumlar olur ama sakın eşine ondan bahsetme ve bu konuşmalardan çünkü erkek milleti evde dünya güzelide olsa başka hatun ilgisini çeker bide beğenilmek egosunu tavan yaptırır sakın ama sakın bahsetme o kızıda evinden çevrenden kes

ağzının payını ver ona ya ne biçim ınsan o evının kapısının onunden bıle gecırme o kımde kocana yakışıklı dıyor

siz nişanlıyken farketmişsiniz,evlendiniz hala farkındasınız
peki neden mesafe koymak yerine evinize davet ediyorsunuz,
ben olsam süphelensem evimde değil mah.. görmek istemem..

içinden ne geçiyorsa o kıza söyle... aman tanıdıkmış vs. takma, say geç. evine davet etme. öyle arkadaş olmaz olsun.

uzaktan akraba bu kız. ben ona bişey desem bu daha çok yayılmaz mı? bir gün eşim iş yerimize gitti.o kız da ordaydı. gelip eşime hoşgeldin demiş. eşime de tuhaf gelmiş. çünkü hiç bir bağlantıları yok.kızın bu kadar rahat olması tuhaf gelmiş eşime. kız utanmadan tanımadın mı beni demiş. bana selam gondermiş. kız anlattı bana bunu. ben de eşim bayanlarla konuşmaktan hoşlanmaz.seni tanıyordur ama konuşmamıştır dedim. hmm falan dedi biraz bozuldu. ben onu sert bi şekilde uyarmak istemıyorum çünkü bu yayılıp eşimin kulagına gidebilir. eşime bahsetmedim ben bir şeyden. yayılmasını milletin bunu konuşmasını ve okızın da onu kıskandığımı düşünmesini istemiyorum.kendini bi halt sanıp onu tehlike gibi gördüğümü düşünmesini istemiyorum. görmüyorum da ama rahatsız oluyorum.. ne ypayım şimdi?

neden hayatınızdan çıkartmıyorsunuz???
aramayın sormayın, davet etmeyin, hatta sorarsa neden aramadığını cevap bile vermeyin. Böyle ahlaksızlara az bile.

ben bizzat davet etmedim. bi arkadaş grubumuz var . sözleşip birlikte geldiler. bu kız benm etrafımda ve onu uzaklaştırma ihtimalim yok malesef.. ben başka bir çözüm istiyorum. rahatsız oluyorum tavırlarından ama malesef ki uzaklaştıramıyorum. eskisi gibi samimi değilim onunla. eşim gittiğinde ne zaman gelcek diye sorar hep. gelicek işte diyorum.. hani sanane der gibi söylüyorum ama hiç üstüne alınmıyor kız. bunu yaymadan çözmem lazım. ben onu terslesem bunu etrafına anlatacak bi kız çnkü.

Kaşıntısı var kadının kaşıman gerek
Onu öyle bi hale sok ki ne senin yüzüne bakabilsin ne eşinin adını ağzına alabilsin bunları geçtim yakınında dolanamasın.
O... bak hele böyleleri de var işte ama onları halt edebilcek kadınlarda var ezik bi kadın olma.
Gerekeni yap...

Burda hic süphelencek birsey yokki "Resmen esinizle ilgileniyor hoslaniyor asiktir"
Ama böyle sorabiliyorsa yakinlasabiliyorsa sizin o kisiden uzaklasmaniz artikda davet etmemeniz gerekir, ben olsam tahammül edemezdim lafini verirdim.
Kadinligini bilsin! Ayip denen birsey var.

Isterse akrabaniz olsun bu sizin degil kendi ayibi.. böyle herkesin icindede diyorsa bunu baskalarida fark etmisdir.

gereken nedir işte? ben de bunu soruyorum... bunu yaymadan kızın eline koz vermeden halletmem lazım. aslında eşim de ona cvp veriyor. onu görür selam vermez.konuşmaz hiç. belki eim farkında ama bana söylemedi bilemiyorum. hiç yüz vermiyor. hatta bişey için iş yerine gittik. eşim içeri girmedi ben girip konuştum.ben gelme demedim ona kendisi gelmedi. arkadaşım da kapıya yöneldi. sonra eşimi çağırmam gerekti eşim geldi.eşimin geldiğini görünce durdu. eşim odan sonuna ilerledi. arkadşm kendini göstermek için ona doğru hızlıca yürüdü. ben de eşimin yanına gittim.eşimin yan tarafındaydı eşim dönüp bakmadı bile.benm gzlerimn içine bakarak konuştu hep. ama bu kız hala anlamadı.eşim rahatsız olduğunu da belli ediyor aslında ama..

ben de sinir oldum şimdi.eşinden hoşlandıgı kesin.

Isterse akrabaniz olsun bu sizin degil kendi ayibi.. böyle herkesin icindede diyorsa bunu baskalarida fark etmisdir.

hyr şte yalnızkn diyor. yakışıklıolmuş diye. nerde ne zaman gelecek gibi soruları da bir kaç insann bulunduğu ve onu yadırgamayacak kişilerin yanı kuzenlerinn yannda söyüyor.

arkadaş bekar.. evlenmek de istiyor. uzaktan akraba bu kız. ve çevremiz neredeyse aynı. hiç bir şey yapamıyorum. ben bu olayı büyütmeden, yaymadan ve kızın eline koz vermeden çözmeliyim ama nasıl?

hyr şte yalnızkn diyor. yakışıklıolmuş diye. nerde ne zaman gelecek gibi soruları da bir kaç insann bulunduğu ve onu yadırgamayacak kişilerin yanı kuzenlerinn yannda söyüyor.

Nerde söylerse söylesin, lafini verin hic yakisik almadigini söyleyin onu ne ilgilendirirki esinizin nerde oldugu ne yaptigi.. Birgün esinize yaklasirsa hic sasmayin cesareti sizden almis olur..

arkadaş bekar.. evlenmek de istiyor. uzaktan akraba bu kız. ve çevremiz neredeyse aynı. hiç bir şey yapamıyorum. ben bu olayı büyütmeden, yaymadan ve kızın eline koz vermeden çözmeliyim ama nasıl?

eşine benzeyen biri varsa hemen tanıştır beni mi demek istiyor acaba

sadece mesafe başka çözümü yokki,
o size gelmek ister hastayım yada anneme gidicem yada xx birine,
ertesi gün yine farklı bir bahane bulup uzaklaşabilirsiniz,
gördüğünüz yerde slm verip arkanızı dönersiniz,
oda ök.. değil ya anlar tavrını..

ayrıca etrafında ne anlatacaksa anlatsın bu sizin değil onun ayıbı olur..

vur ağzına küreği aşifteye bak yaa
ayyy benim burda sinirlerim zıp zıp beynimi tekmeledi sen orda anasıl duruyosun
o senin kocan kocan yol saçını ver eline terbiyesiz ahlaksız ya uzak tut onu kendinden evinden herşeyden
ama kontrolünde olsun çünkü senden evden uzaklaşınca eşinle birebir irtibata geçebilir ve senin bundan haberin olmayabilir
böyle kadınları yolasım geliyo yaa aman diyim çok dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…