Ben bu tiplerden korkarım arkadaş.
Erkeklerin egosu şişmeye çok müsait, ilgi görmek hoşlarına gider.
Kadın bir adamı kafaya taktı mı eninde sonunda ilgisini çeker.
Bence eşiniz durumun farkında.
Ama siz iyice takmayın diye bilmezden geliyor.
Ne yapın yapın bu kızı çevrenizden uzaklaştırın.
Çok dedikocu demişsiniz. Malesef çamura basanın üstü kirleniyor.
Etrafınıza eşinizin ondan pek hoşlanmadığını, laubali bulduğunu söyleyin.
Eşinizin pekte görüşmenizi istemediğini falan anlatın.
Yavaş yavaş yola koyun bu durumu.
eşimi araya sokmadım.. sokmayacağım da.. sadece daha çok mesafe koyup ne zamangelecek gıbı bır soru sordugunda neden sordun diycem.. iğneleyerek
bu biraz fazla bu da iftira olur. çnkü eşim ondan rahatsız bana karsı bazı tavırları yüzünden. ama kız bir kaç defa eşimle aynı yerde bulundu. ve sadece 1 kere konuştu. onda da karşılık görmedi zaten..eşimden yan ufacık bir şüphem yok.. kızın ileri gidbileceğine de ihtiml vermiyorum.. kız benı huzursuz ve rahatsız etmek istiyor.ve başarıyorrr
Arkadasim senin durumunu cok iyi anlıyorum. Burdaki bazı arkadaslar bilir bende de ayni sıkıntı vardi. Hem de kuzenim. Ki ben onu hayatımdan çıkardım. Etrafı düşünsem ben düşünürüm. Hiçkimse ya da hiçbirşey senin huzurundan önemli degil. Valla kafam rahat.sen hayatımdan cikaramam başka bir çözüm demissin ama başka yol yok. Ben her yolu denedim. Yavaş yavaş mesafe koybence
Canım kimse sana iftira at demiyro.
Günahtır ayrıca.
Ama eşine güvensende , bu tiplere güvenme.
Neler görüyor , okuyoruz.
Son iki gün açılan konular yeter ne demek istediğimi anlamana.
Ama bazen söyleyemediklerini, eşinin üstüne atarak söyleyebilirsin.
Böylece eşinin ondan pek hoşlanmadığını anlar, bu muhabbetleri bırakır.
İftira atma , taktik uygula
Sen herkesi kendin sanma. Samimi söylüyorum benim kuzen zıvanadan çıkmıştı. Benim bi de beraber büyüdüğüm kişi ya kuzenim..eşime resmen sarkiyordu eski konuma bakabilirsin. Telefonlarını acmiyorum. Sen kıza imalı laf ettiğinde alacağın cevap belli. Sen kocanı benden mi kiskaniyorsun bana bunu nasil yakistiriyorsun olacak
Aynen öyle benim ramazan bayramın aglayarak geçti zehir oldu. Önceleri yakıştıramıyorsun gerçekten sonra salim kafayla düşününce bu tarz hareketlerin iyi niyet barindirmayacagini anlıyorsun. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini
Bacım ilk önce Eşine Güven Sonrada yavaş yavaş aranı Aç... Kıskançlıkla Alakası yok Akraban değil kan bağın yok Yakışıklı gibi Cümleler kurması takip etmesi pek Doğru değil... Senin evine misafir geldiğinde tek olsun ama Çek kenara Senin bu Tavırların hiç hoş değil ve bizi rahatsız ediyorsun... Tavırlarını beğenmiyorum Aile Ortamına uygunsuz davranışlar içindesin de Yol Ver Rencide etmeden... Eğer böyle yaparsan sana kimse sana Kıskanç Deyemez...!!!
alemsin canım ya güldürdün beni, bunları söylerse rencide olmayacak yani peki rencide etmesi için ne demesi gerek, yanlış anlama kötü anlamda değil tepkin hoşuma gitti :))
3 aylık evliyim.olmaz olası bir arkadaşım var.aklı fikri eşimde ve eşimin yaptıklarında. nişanlıyken bile öyleydi. sürekli eşim hakkında sorular soruyor.her konuşmamızda eşimden konu açıyor ve eşimle ilgili hiç bir ortak noktası yok. hani eşimi soruyor ama zaten arkadaşlar çok normal diyebileceğim bir durum söz konusu değil.ve o arkadaş aynı zamanda bizim aile dostumuzun kızı.kaçtır aynı seyler oluyor ve ben bir şey demiyorum. aslında başkası olsa ağzının payını çoktan vermiştim.
nişanlıyken böyleydi.evlendikten sonra iyice zıvanadan çıktı.evime davet ettim.diğer arkadaşlarımla birlikte.evime geldi.eşim de o ara saçlarını kestirmişti.bana şunu dedi aaa xxx saçını kestirmiiişşş.çookkk yakışmışş çok yakışıklı olmuşşş. dedi ama bunları derken kndinden geçti resmen. eşimle ilgili olan her bişeyden haberi var kızın.bi kaç kişiye soyledim bunu ama bana sen kıskanıyorsun bundan ters bir durum yok diyorlar. eşim bi yere gidiyor olmuyr. hemen söylüyor xx gitmiş diye.ne zaman gelecek diye bana soruyor.. sanane bee sa-na-ne.. artık çok sinir oluyorum.daha birçok şey oldu. ya ona ne benim eşimden anlayamıyorum yani.edepsizliğe bakın ya çok yakışıklı olmuşş diyor.
ben bu kıza nasıl davranacağım? yardım.. lütfenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?