sizce bu kıskançlık mı?

bu biraz fazla bu da iftira olur. çnkü eşim ondan rahatsız bana karsı bazı tavırları yüzünden. ama kız bir kaç defa eşimle aynı yerde bulundu. ve sadece 1 kere konuştu. onda da karşılık görmedi zaten..eşimden yan ufacık bir şüphem yok.. kızın ileri gidbileceğine de ihtiml vermiyorum.. kız benı huzursuz ve rahatsız etmek istiyor.ve başarıyorrr

eşimi araya sokmadım.. sokmayacağım da.. sadece daha çok mesafe koyup ne zamangelecek gıbı bır soru sordugunda neden sordun diycem.. iğneleyerek

aynen...
eşinle ilgili bir sor sorduğu zaman
-''neden sordum canım?'' dersin.

Arkadasim senin durumunu cok iyi anlıyorum. Burdaki bazı arkadaslar bilir bende de ayni sıkıntı vardi. Hem de kuzenim. Ki ben onu hayatımdan çıkardım. Etrafı düşünsem ben düşünürüm. Hiçkimse ya da hiçbirşey senin huzurundan önemli degil. Valla kafam rahat.sen hayatımdan cikaramam başka bir çözüm demissin ama başka yol yok. Ben her yolu denedim. Yavaş yavaş mesafe koybence

Canım kimse sana iftira at demiyro.
Günahtır ayrıca.
Ama eşine güvensende , bu tiplere güvenme.
Neler görüyor , okuyoruz.
Son iki gün açılan konular yeter ne demek istediğimi anlamana.
Ama bazen söyleyemediklerini, eşinin üstüne atarak söyleyebilirsin.
Böylece eşinin ondan pek hoşlanmadığını anlar, bu muhabbetleri bırakır.
İftira atma , taktik uygula

onu yapıyorum zaten. eskisi gibi değilim ona karşı.. ama o anlamıyor bunu.. ya bu ne hadsizliktir böyle yaa.. ne hakla yani.. ya benm uzenm evlendi.. eşi rahatsız olmasın diye eski samimiyetimi kurmuyorum kuzenmle yaa yeter ki kız rahtsız olmasın huzursuz olmasın diye.. ben çok dikkat ediyorum ama bana karsı rahat davranan insanlarla uğraşıyorum

ona asla güvenmiyorum zaten.. öyle haset ve fesat ki.. her seyıme fesatlanıyor hissediyorum.. biliyorum.. uzak tutuyorum zaten.. ama ben bana o söylediği yakışıklı olmuşkelimesini yediremiyorum.. tabi ki temkinliyim ona karşı ama o laf beynimi kemiriyorr.. kim oluyo bu ne terbiyesizlik diyrm..beni çileden çıkaran bu lafı bana nasıl bu kadar rahat soyluyor.. ve ben ona böyle bir cesaret vermedm.ona hiç birsey anlatmadım eşimle ilgili..

Sen herkesi kendin sanma. Samimi söylüyorum benim kuzen zıvanadan çıkmıştı. Benim bi de beraber büyüdüğüm kişi ya kuzenim..eşime resmen sarkiyordu eski konuma bakabilirsin. Telefonlarını acmiyorum. Sen kıza imalı laf ettiğinde alacağın cevap belli. Sen kocanı benden mi kiskaniyorsun bana bunu nasil yakistiriyorsun olacak

aynen onu söyleyecek biliyorum.. işte ben de bu yüzden ne yapayım diyorum.. kafm o kadar karıştı kii

Bu arsız , yüzsüz, yılışık tiplerin hakkı şöyle esaslı bir yolma operasyonu ama iştee..
İnşallah onlara da kendi gibiler musallat olur.

bence o kız senin tavrının gıcık olduğunun çok iyi farkında seni gıcık etmek için de ne kadar ters cevap verirsen ver umursamayıp hala seni gıcık etmek için uğraşıyo belkide hoşuna gidiyo senin tavrın .. bence mesela sordu xx ne zamn gelcek niye sordun cnm de gülerek yada sanane de .. bi kadın kesinlikle hisseder kocana sarkıyo resmen ben olsam çoktan bozmuştum millet de umrumda deilll hatta herkesin içinde bozardımm

Aynen öyle benim ramazan bayramın aglayarak geçti zehir oldu. Önceleri yakıştıramıyorsun gerçekten sonra salim kafayla düşününce bu tarz hareketlerin iyi niyet barindirmayacagini anlıyorsun. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini

canım ne yap et bu kızı hayatından çıkar evinden eşinden uzaklaştır akraba ayıp laf olur falan demebenim böyle bir pislik yüzünden yuvam yıkılacaktı kocama güveniyorum deme erkekler ilgi gördümü hayır demeyi pek bilmezler sen yolun başında mesafeyi koy eşinle bu kızı biraraya getirme sende görüşme görsende yüz verme konuşma hatta kocanla ilgili soru sorduğunda niye bu kadar merak ediyorsun diye tersleyerek konuş.zamanla onu istemediğini anlar mutlaka bu kızı evliliğinden uzak tut

Bacım ilk önce Eşine Güven Sonrada yavaş yavaş aranı Aç... Kıskançlıkla Alakası yok Akraban değil kan bağın yok Yakışıklı gibi Cümleler kurması takip etmesi pek Doğru değil... Senin evine misafir geldiğinde tek olsun ama Çek kenara Senin bu Tavırların hiç hoş değil ve bizi rahatsız ediyorsun... Tavırlarını beğenmiyorum Aile Ortamına uygunsuz davranışlar içindesin de Yol Ver Rencide etmeden... Eğer böyle yaparsan sana kimse sana Kıskanç Deyemez...!!!

alemsin canım ya güldürdün beni, bunları söylerse rencide olmayacak yani peki rencide etmesi için ne demesi gerek, yanlış anlama kötü anlamda değil tepkin hoşuma gitti :))

alemsin canım ya güldürdün beni, bunları söylerse rencide olmayacak yani peki rencide etmesi için ne demesi gerek, yanlış anlama kötü anlamda değil tepkin hoşuma gitti :))

Onu RenCide etsin ama Herkesin İçinde değil Herkesin İçinde yaparsa iş inat'a biner Ondan dedim

Rahatsız oluyorsan uzaklaştır, bu kadar basit.

Bir de "sana öyle geliyor" lafına ben pek itibar etmem, hele böyle konularda. İnsanlar başlarına gelmeden anlayamayabiliyorlar ya da yatıştıracağım derken örtbas ediyorlar.

Son düzenleme:
Benim de eşimi uyarmalı mıyım diye bir konum var.

Aynen bu durumla ilgili :)

Bir okuyun isterseniz

Canım tavrını koymakta çok geç kalmısşın.şuphelendigin insanı evine nasıl alırsın.sen eşini kıskandıgını niye ona bellı etmek istemıyosun anlamadım yanı o senın nikahlı kocan ama sen diosunkı mıllete yayar abartır anlatır anlatsın sen onun agzının payını ver de insanlar iyi kotu senı de onu da tanıyodur şundan emın ol duyulsa bıle kımse sen eşini kıskanıyosun diye senı ayıplamaz evlı adama sarkıyor diye onu ayıplar.

bence eşine söylemediğin iyi olmuş, aklında yoksa bu sefer aaa bana mı bakıyo, benle mi ilgileniyo diye o da merak eder erkek sonuçta, sen o kızla samimi olmayacaksın bu kadar basit, çevrende varsa başka bir yakışıklı baş göz et onu kurtulursun, yoksa samimiyeti derhal kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…