sizce bu kıskançlık mı?

az konusma kısa cümller kurmaya başladım.. ama anlayacağa benzemiyor.

doğru aslında.. ahh ahhh hiç basmaz kafam böyle şeylere.. bunu da yapıcam. teşekkrler..

Vallahi benim de kafam basmazdı. Ama insanlar zorla kötü yaptılar beni. Bir nev'i hayatta kalma mücadelesi. Ne yaparsın işte... Fevri davranmak yalnızca bize zarar verir. Tavla oynamak gibi, rakibinin etrafını kaplayıp açık vermeye zorlayacaksın. Sonra kırıp pulunu eline vereceksin. Maalesef başka yolu yok.

ben uzerıne saldırırdım

aynen ben de fevri davranıp işi içinden çıkılamayacak bir duruma sokmamak için mantıklı ve sakin davranmaya çalışıyorum. yoksa gerçekten sinir oluyorum.saçını başını yolmak. o lafları söyleme cürretinde bulunan ağzına bir tane yapıştırmak istiyorummm.. ama böyle davranmak bana zarar ona da zevk verir..

Laftan yüz ifadesindende anlamiyorsa sadece SÖYLEMEK kaldi malesef..
Istedigine anlatsin konuyu yayan baskasina anlatan güvencsiz biri oldugu icin kimsenin ona inancaginida sanmiyorum
nede olsa seni esi ne ilgilendirir derler..
Inaniyorlar olsa bile ALLAH'im eninde sonunda dogruyu herkeze gösterir..

Gerceklerin saklanmasi mümkün degildir herker hakketigini bulur..

çok dedikoducu bir kızdır.her halttan haberi vardır . herkes bunu bilir arkadaş çevremiz de bilir. ama kimse bir şey demez.. çok samimidirler.. çnkü onların canını yakacak bir şey yapmadı. o yüzdn destek görüyor.onun anlatması bana zarar getirir.

doğru aslında.. ahh ahhh hiç basmaz kafam böyle şeylere.. bunu da yapıcam. teşekkrler..

ben olsam eşimi araya sokmazdım, durduk yere aklına bir şey sokmanın manası yok
sonuçta ikimizin de tanıdığı ve eşimin hiç bir şeyden haberi yok.

kendı yollarımla hallederdım

görüşmelerimi azaltırdım
eşimden bahsedınce laf sokardım
böyle böyle anlardı zaten

Aramayın ,görüşmeyin ve evinize hiç mi hiç çağırmayın..o sizi aradığında da açmayın ..1 arar,2 arar 3. de vazgeçer oda zaten,araya soğukluk girer...Bence ağız dalaşına sakın mı sakın girmeyin,sonuçta ufak bir ihtimalde olsa yanlış anlamış olma olasılığınız var...

hayatım hiç senin utanacağın sıkılacağın bir durum yok etrafa nasıl anlattığıda önemli değil zaten çevrede biliniyodur entrikaları vs. sen gönlünü serin tut kocanada güveniosan ve o da bu durumdan rahatsızsa. herşey bi yere kadar. bi yere kadar sabredersin laf sokarsın anlamasını beklersin ama koca senin koca baktınki utanmazlığı iyice eline aldı ben seninle görüşmek istemiyorum böyle böyle dersin ne kaybedersin sanki. etrafada anlatsın ne zırlıcaksa. kısa zaman sonra unutulur gecer inanan inanır inanmayan inanmaz. kendini ispatlamak zorunda değilsin kimseye seni bilen bilir zaten. sen gönlünü ferah tut. o düşünsün rezilliğini. evliliğinin en güzel günlerini sinir bozukluğuyla geçirme

eşimi araya sokmadım.. sokmayacağım da.. sadece daha çok mesafe koyup ne zamangelecek gıbı bır soru sordugunda neden sordun diycem.. iğneleyerek

Maalesef haklıyken haksız olmaktan korkuncu yok... Bir de hiçbirine direkt sorular sormayın. Cevabı daha dolambaçlı yollardan almaya çalışın. Benim eşimin aynı yerde çalıştığı bir aile dostumuz var. Biz onun eşinin rahatsızlığından dolayı kendisini ziyarete gittik. Onun da üniversite çağında güzel bir kızı var. Bana herkesin içinde "biliyor musun ben bazen onları (babası ve eşim oluyor) görmeye gidiyorum, beraber dönüyoruz" dedi. Benim içimden "ne alaka ya" diye geçirdim sonuçta durup dururken neden bu mevzu açılıyor değil mi? Dışımdan da "ne güzel" deyip kocaman bir gülümsemeyle karşılık verdim. Tabi şeytan dürtüp duruyor. Benim eşim neden anlatmadı, niye saklıyor (ki öyle bir şey olmaz, acaba neden açtı bu kız bu mevzuyu düşünüyorum, uyuz filan mı etmek istedi artık. Normal şartlarda kişinin arasında söylenecek bir şey değil). Neyse akşam oldu, herşey yolunda eşime dedim ki: "hayatım xx abinin kızı yanınıza geliyormuş, çok cici bir kız kendisini yine görürsen çok selam söyle" dedim. Bana ne dese beğenirsin. "Ben ne bileyim, 1 kere geldi, onda da yoldan aldık o kadar". Ben cevabımı almış oldum hiç soru sormadan. Ama var teşhisi sen koy kardeş

evlendikten sonra kilo aldım. aslında evlendiktensnra zayıfladm şimdi almaya başladım. eşim de aynı. bana kilo almışsınız ikiizde çok yakışmşsınız dedi. ama tabi önce cok kilo almışsııınn.eşin de almş.. dedi.. ayy sinir oluyorum. benm kilo mu ve eşimn kilosunu bile takip ediyor.. kilo almışın olmamış mesajı verıyor bana aklınca.

Sorunlu işte.
Görüşmek istemediğini söyle direkt veya daha mesafeli davran, tersle falan.
Arkadaşlarına da söyle, senin bulunduğun ortama onu çağırmasınlar.
Eşine de sakın konusunu açma. Gereksiz biri, gereksiz bir konu yüzünden tartışma çıkmasın.
Soğukkanlı olmaya çalış.

Son düzenleme:
Sen onun yaptiklarini, bir baskasindan bahset. Mesela söyle: Cok yakin bir arkadasim var, komsu kiziyla problem yasiyormus..kiz sürekli arkadasin kocasini soruyormus, nerde ne zaman nereye gitti, herseyden haberi varmis. Arkadasimada illallah gelmis artik napacagini bilmiyormus...gibilerinden..belki üstüne alinir

benm durumda bu olaya benziyo. arkadaşm eşimi görnce selam vermiş. bana selam yollamış eşimle. eim söledim diyo ama ben hatrlamıyorum.sordum ona .... bana selam yollamış neden söylemiyosun yaa ayıp oldu kıza bugun söyledi dedim. o da ya söyledim ya sana dedi. sonra tanımamışın onu dedim. ya nişanda resim çekilmiştik arkadaşlarınla onlardan biri mi dedi evet dedim. hee ne bilim. nerden tanıcam tanısam ne olacak ne konuşucam onunla dedi.

ama arkadaşımın anlattıgına göre sankı baya uzun konuşmuşlar bişeler konuşmşlar ama bana söylemiyomuş gibi bir tavrı vardı kızın.. başka konular yuzunden rahtsız olmuştm eşime bahsettmonlardan o yüzden o kızdan hoşlanmıyor zaten pek. benı rahatsız ettiği için. hatta o bahsettgm kişilerin bile aynı kişi olduunn farkında değildi. hiç öenmsemşyor eşim. adını bile bilmiyor. ama bn o kızın herkesn ynnda konuşmasndan rahatsz oluyorum

benm durumda bu olaya benziyo. arkadaşm eşimi görnce selam vermiş. bana selam yollamış eşimle. eim söledim diyo ama ben hatrlamıyorum.sordum ona .... bana selam yollamış neden söylemiyosun yaa ayıp oldu kıza bugun söyledi dedim. o da ya söyledim ya sana dedi. sonra tanımamışın onu dedim. ya nişanda resim çekilmiştik arkadaşlarınla onlardan biri mi dedi evet dedim. hee ne bilim. nerden tanıcam tanısam ne olacak ne konuşucam onunla dedi.

ama arkadaşımın anlattıgına göre sankı baya uzun konuşmuşlar bişeler konuşmşlar ama bana söylemiyomuş gibi bir tavrı vardı kızın.. başka konular yuzunden rahtsız olmuştm eşime bahsettmonlardan o yüzden o kızdan hoşlanmıyor zaten pek. benı rahatsız ettiği için. hatta o bahsettgm kişilerin bile aynı kişi olduunn farkında değildi. hiç öenmsemşyor eşim. adını bile bilmiyor. ama bn o kızın herkesn ynnda konuşmasndan rahatsz oluyorum

Söyle gitsin bea icim daraldi
Dedikodu yayarsa kendisi elini camura bulamis olur

Ben bu tiplerden korkarım arkadaş.
Erkeklerin egosu şişmeye çok müsait, ilgi görmek hoşlarına gider.
Kadın bir adamı kafaya taktı mı eninde sonunda ilgisini çeker.
Bence eşiniz durumun farkında.
Ama siz iyice takmayın diye bilmezden geliyor.
Ne yapın yapın bu kızı çevrenizden uzaklaştırın.
Çok dedikocu demişsiniz. Malesef çamura basanın üstü kirleniyor.
Etrafınıza eşinizin ondan pek hoşlanmadığını, laubali bulduğunu söyleyin.
Eşinizin pekte görüşmenizi istemediğini falan anlatın.
Yavaş yavaş yola koyun bu durumu.

yaptım bunuu.. hiç bir işe yaramadı.. sadece en son xx ne zaman gelecek diye sorarken biraz çekinerek tedirgin bir şekilde sordu.belki de bana öyle geldi..

Hatta ona deyinki seni evlendirelimde ,
benimkiyle değil, kendi kocanla ilgilenirsin canım!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…