Abarttiginizi söylüyorsa oda herseferinde sizle bulusmaya gelsin o kadinda gelirken, belki agzindan bir laf cikar fln.
Hic sicaklik fln göstermeyin konusmayin konusmalairni kisaltin olabildiginizce soguk olun.
Zamanla cürret edemez ne gelmeye nede konusmaya. Kimseye tahammül etmek zorunda degilsinizki..
doğru aslında.. ahh ahhh hiç basmaz kafam böyle şeylere.. bunu da yapıcam. teşekkrler..
Vallahi benim de kafam basmazdı. Ama insanlar zorla kötü yaptılar beni. Bir nev'i hayatta kalma mücadelesi. Ne yaparsın işte... Fevri davranmak yalnızca bize zarar verir. Tavla oynamak gibi, rakibinin etrafını kaplayıp açık vermeye zorlayacaksın. Sonra kırıp pulunu eline vereceksin. Maalesef başka yolu yok.
Laftan yüz ifadesindende anlamiyorsa sadece SÖYLEMEK kaldi malesef..
Istedigine anlatsin konuyu yayan baskasina anlatan güvencsiz biri oldugu icin kimsenin ona inancaginida sanmiyorum
nede olsa seni esi ne ilgilendirir derler..
Inaniyorlar olsa bile ALLAH'im eninde sonunda dogruyu herkeze gösterir..
Gerceklerin saklanmasi mümkün degildir herker hakketigini bulur..
doğru aslında.. ahh ahhh hiç basmaz kafam böyle şeylere.. bunu da yapıcam. teşekkrler..
eşime güvenim sonsuz. farklı bir şey olsa anlarım. kız zaten bana gelip benı tanımadı konuşmadı diye anlattı.bende o hoşlanmaz bayanlarla sohet etmekten dedim. rahatsız oldu . ahh ahh neler dönüyo kafamda onu b güzel dövmei istiyorum amaaaa
ben olsam eşimi araya sokmazdım, durduk yere aklına bir şey sokmanın manası yok
sonuçta ikimizin de tanıdığı ve eşimin hiç bir şeyden haberi yok.
kendı yollarımla hallederdım
görüşmelerimi azaltırdım
eşimden bahsedınce laf sokardım
böyle böyle anlardı zaten
aynen ben de fevri davranıp işi içinden çıkılamayacak bir duruma sokmamak için mantıklı ve sakin davranmaya çalışıyorum. yoksa gerçekten sinir oluyorum.saçını başını yolmak. o lafları söyleme cürretinde bulunan ağzına bir tane yapıştırmak istiyorummm.. ama böyle davranmak bana zarar ona da zevk verir..
Maalesef haklıyken haksız olmaktan korkuncu yok... Bir de hiçbirine direkt sorular sormayın. Cevabı daha dolambaçlı yollardan almaya çalışın. Benim eşimin aynı yerde çalıştığı bir aile dostumuz var. Biz onun eşinin rahatsızlığından dolayı kendisini ziyarete gittik. Onun da üniversite çağında güzel bir kızı var. Bana herkesin içinde "biliyor musun ben bazen onları (babası ve eşim oluyor) görmeye gidiyorum, beraber dönüyoruz" dedi. Benim içimden "ne alaka ya" diye geçirdim sonuçta durup dururken neden bu mevzu açılıyor değil mi? Dışımdan da "ne güzel" deyip kocaman bir gülümsemeyle karşılık verdim. Tabi şeytan dürtüp duruyor. Benim eşim neden anlatmadı, niye saklıyor (ki öyle bir şey olmaz, acaba neden açtı bu kız bu mevzuyu düşünüyorum, uyuz filan mı etmek istedi artık. Normal şartlarda kişinin arasında söylenecek bir şey değil). Neyse akşam oldu, herşey yolunda eşime dedim ki: "hayatım xx abinin kızı yanınıza geliyormuş, çok cici bir kız kendisini yine görürsen çok selam söyle" dedim. Bana ne dese beğenirsin. "Ben ne bileyim, 1 kere geldi, onda da yoldan aldık o kadar". Ben cevabımı almış oldum hiç soru sormadan. Ama var teşhisi sen koy kardeş
Maalesef haklıyken haksız olmaktan korkuncu yok... Bir de hiçbirine direkt sorular sormayın. Cevabı daha dolambaçlı yollardan almaya çalışın. Benim eşimin aynı yerde çalıştığı bir aile dostumuz var. Biz onun eşinin rahatsızlığından dolayı kendisini ziyarete gittik. Onun da üniversite çağında güzel bir kızı var. Bana herkesin içinde "biliyor musun ben bazen onları (babası ve eşim oluyor) görmeye gidiyorum, beraber dönüyoruz" dedi. Benim içimden "ne alaka ya" diye geçirdim sonuçta durup dururken neden bu mevzu açılıyor değil mi? Dışımdan da "ne güzel" deyip kocaman bir gülümsemeyle karşılık verdim. Tabi şeytan dürtüp duruyor. Benim eşim neden anlatmadı, niye saklıyor (ki öyle bir şey olmaz, acaba neden açtı bu kız bu mevzuyu düşünüyorum, uyuz filan mı etmek istedi artık. Normal şartlarda kişinin arasında söylenecek bir şey değil). Neyse akşam oldu, herşey yolunda eşime dedim ki: "hayatım xx abinin kızı yanınıza geliyormuş, çok cici bir kız kendisini yine görürsen çok selam söyle" dedim. Bana ne dese beğenirsin. "Ben ne bileyim, 1 kere geldi, onda da yoldan aldık o kadar". Ben cevabımı almış oldum hiç soru sormadan. Ama var teşhisi sen koy kardeş
Sen onun yaptiklarini, bir baskasindan bahset. Mesela söyle: Cok yakin bir arkadasim var, komsu kiziyla problem yasiyormus..kiz sürekli arkadasin kocasini soruyormus, nerde ne zaman nereye gitti, herseyden haberi varmis. Arkadasimada illallah gelmis artik napacagini bilmiyormus...gibilerinden..belki üstüne alinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?