3 aylık evliyim.olmaz olası bir arkadaşım var.aklı fikri eşimde ve eşimin yaptıklarında. nişanlıyken bile öyleydi. sürekli eşim hakkında sorular soruyor.her konuşmamızda eşimden konu açıyor ve eşimle ilgili hiç bir ortak noktası yok. hani eşimi soruyor ama zaten arkadaşlar çok normal diyebileceğim bir durum söz konusu değil.ve o arkadaş aynı zamanda bizim aile dostumuzun kızı.kaçtır aynı seyler oluyor ve ben bir şey demiyorum. aslında başkası olsa ağzının payını çoktan vermiştim.
nişanlıyken böyleydi.evlendikten sonra iyice zıvanadan çıktı.evime davet ettim.diğer arkadaşlarımla birlikte.evime geldi.eşim de o ara saçlarını kestirmişti.bana şunu dedi aaa xxx saçını kestirmiiişşş.çookkk yakışmışş çok yakışıklı olmuşşş. dedi ama bunları derken kndinden geçti resmen. eşimle ilgili olan her bişeyden haberi var kızın.bi kaç kişiye soyledim bunu ama bana sen kıskanıyorsun bundan ters bir durum yok diyorlar. eşim bi yere gidiyor olmuyr. hemen söylüyor xx gitmiş diye.ne zaman gelecek diye bana soruyor.. sanane bee sa-na-ne.. artık çok sinir oluyorum.daha birçok şey oldu. ya ona ne benim eşimden anlayamıyorum yani.edepsizliğe bakın ya çok yakışıklı olmuşş diyor.
ben bu kıza nasıl davranacağım? yardım.. lütfenn..
ben bizzat davet etmedim. Bi arkadaş grubumuz var . Sözleşip birlikte geldiler. Bu kız benm etrafımda ve onu uzaklaştırma ihtimalim yok malesef.. Ben başka bir çözüm istiyorum. Rahatsız oluyorum tavırlarından ama malesef ki uzaklaştıramıyorum. Eskisi gibi samimi değilim onunla. Eşim gittiğinde ne zaman gelcek diye sorar hep. Gelicek işte diyorum.. Hani sanane der gibi söylüyorum ama hiç üstüne alınmıyor kız. Bunu yaymadan çözmem lazım. Ben onu terslesem bunu etrafına anlatacak bi kız çnkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?