Sizce bu kolyelerden hangisi daha güzel?sarı altınmı beyaz altınmı?

hepinize çok tşk ederim arkadaşlar.şmd çıkıyorum doğru kuyumcuya:) kuyumcuda fikrim değişmezse şayet beyaz olanı olcam.iyi akşamlar.

bence beyaz,oburu kalabalik durmus iki renk bi arada,yani ben olsaydim beyazi alirdim,tabi sen bilirsin,simdiden iyi gunlerde kullanyerimseniben

bence beyaz basit durmuş hem kendi hem de taşları beyaz olunca kaybolmuş..ama sarıda daha şık olmuş..yani tercihim sarıdan yana...

aldın mı canım bilmiyorum ama resimlerden beyaz olanı imitasyon gibi duruyor bir de malum bu tarz imitasyonlardan her yerde var....
ben sarı altını sevmememe rağmen sarı diyorum.
güle güle kullan şimdidena.s.

dün akşam iş çıkışı aldım kızlar..SARI olanını aldım:) aslında beyazı çok istiyodum ama elime aldığımda çok basit durdu.ama sarı mükemmel güzeldi.hem zarif hemde gösterişli durdu.zinciri sarı ama zaten ince bişey,kalpde beyaz taşlı olunca farklı ve hoş durdu.beyaz olanıda güzeldi ama sanki ucuz bişeymiş,imitasyonmuş gibiydi.bende sarı olanı taktım çıktım:)hepinize çok tşk ederim yardımlarınız için.

hayirli olsun,gule gule kullan

tşk canım..ayrıca sizede kuyumcunun söylediği bişeyi bilgi amaçlı söyleyim.beyaz altında pırlanta taş olmadığı taktirde gümüş gibi durması kaçınılmazmış.yani beyaz altını gümüşten görsel olarak ancak pırlanta taşının parlaklığı ayırırmış.bunuda öğrenmiş oldum:)

Canim beyazi daha güzel hic korkma gümüs gibi durmaz ben kullaniyorum farkediyorlar zaten altin oldugunu kaydirigubbakcemile5

ikiside güzel canım beyendim ben alacaksna güle güle kullanhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…