- Konu Sahibi aynalipabuc
-
tiksinmek kelimesine kırılmış arkadaşım onu sormaya çalışıyorum
o benim yakın arkadaşım her şeyini bilirim...kesinlikle yaşamıyorlar.nişanlısı da çok iyi biri,ayrıca o da yaşamamış böyle şeyler daha önceden.sadece laf açılmış haftada 1-2 kere olur.çok olursa tiksindirir gibi bişey çıkmış ağzından arkadaşımda bişey diyememişAnladım canım evet biraz kaba olmuş üstelik erkekler ilk zamanlar sık ister şu an nişanlılar sizce cinsel anlamda bir şeyler yaşıyorlar mı? Bu adamın da cinsel sorunu var demek istemiyorum.
o benim yakın arkadaşım her şeyini bilirim...kesinlikle yaşamıyorlar.nişanlısı da çok iyi biri,ayrıca o da yaşamamış böyle şeyler daha önceden.sadece laf açılmış haftada 1-2 kere olur.çok olursa tiksindirir gibi bişey çıkmış ağzından arkadaşımda bişey diyememiş
kız arkadaşım nişanlısıyla konuşuyormuş. hani evlenince yaşanan hayat! var ya o konu hakkında... süresi hakkında bişey açılmış nişanlısı bu işin her gün yapılması tiksindirir herhalde hergün olmaz demiş...sizce ne demek bu? arkadaşımda üzülüyor
ahhahaghshashahahsahashashashahahah
ya bırakın böle şeyleri diyecekse erkekler desin ya, yok ne kadar sürer de bilmemne de. evlenmeden ettiği dert bumu ya. hayır ikisi de tecrübesiz yani, arkadaşın baya iyiymiş çoğu bakire kadın soramaz yani. adam ne desin bekliyosunuz. muhtemelen kız öle bişi diyince afalladı aklına gelen ilk şeyi söyledi. utancından da demiş olabilir. ağır gelsin gelin abla yav :))
ahahshhsahh evlenmeden önce anlaşma yapalım oldu olacak. aşkım bak şu kadar süreden önce şeyolmak yok bozuşuruz falan ahahahahah daha neler okıcam burda :))
evlilik hayatı bu süresi yada sıklığı hakkında bişey demek doğru olmaz ama asıl kırıcı olan tiksindirir demesi.inş bi gaf yapmıştır kelimeyi doğru seçememiştir öyle çıkmıştır boş bulunmuştur... tam tersi onun hayaliyle yaşancak zamanlarda tiksinmek kelimesi çıkmış ağzından.umarım gaftır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?