sizce bu ne demek

tatlım blkı kpss ıyı gelır bak 40bın atama var az mı ? ama soyle dusun ıngılızce okuduysan bankalara falan ıstedgın yere gırersın

canm kpssde eksilere düşeceğim gibi bir his var içimde
halkbankın sınavına girdim alan blgisi soruları vardı hep 38 aldım :S

canm kpssde eksilere düşeceğim gibi bir his var içimde
halkbankın sınavına girdim alan blgisi soruları vardı hep 38 aldım :S

banka ıcın torpıl gecerlı gercıde:15: hosteslık falan ? her ısı yapabılırsın aslında ya tercumanlık yap en basiti

kızlar ne diyim hayırlısı olsun bu stres başka bir strese benzemiyor geleceğim söz konusu
üniye verdiğim emek
kafam karmakarışık ücretli olarakta ömür geçmez
:'(
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

kredi kartı satış temsilciliğini neden sevmedin.benim bir arkadş o işe girdi bankaya genel müdür olmuş gibi havasından geçilmiyor.:1:eğer atanamam diyorsan ve hepçalışmayı düşünüyorsan ücretli yapma ben yaptım mesela ama o yılı kurtarırsın e sonra...en azından farklı alan da olsa bir yere kapak atarsan yüselme imkanın olur.bir şey olur oradan başka yere geçilir.ücretlilik vakit kaybı.Türkiyediyiz yani mesleğini yapanlar yapmayanlardan az.

arkadaşım ben başkasını değil sana direkt kendimi anlatıyorum.. ben zaten meb te öğretmenim ve ücretli öğretmenlik yollarından geçtim..ben hep full e yakın derse girer ve 800 civarı bazen tatillerde 600-700tl maaş alırdım..ha diyeceksin ki branşın ne? benim ki matematik fakat ingilizcenin de matematikten kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum tabi ki bu biraz şanstır...hakkında hayırlısı olsun saygılar..

arkadaşım ben başkasını değil sana direkt kendimi anlatıyorum.. ben zaten meb te öğretmenim ve ücretli öğretmenlik yollarından geçtim..ben hep full e yakın derse girer ve 800 civarı bazen tatillerde 600-700tl maaş alırdım..ha diyeceksin ki branşın ne? benim ki matematik fakat ingilizcenin de matematikten kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum tabi ki bu biraz şanstır...hakkında hayırlısı olsun saygılar..

evet ben baskasını anlattım :24:

banka ıcın torpıl gecerlı gercıde:15: hosteslık falan ? her ısı yapabılırsın aslında ya tercumanlık yap en basiti

hosteslik çok istiyorum canım inşallah olur başvuru yaptım sunexpressten şehir dışındayken sınava çağrıldım sınava gidemedim en çok yapmak istediğim iş hosteslik zaten gene takip ediyorum onuda

Son düzenleme:
kredi kartı satış temsilciliğini neden sevmedin.benim bir arkadş o işe girdi bankaya genel müdür olmuş gibi havasından geçilmiyor.:1:eğer atanamam diyorsan ve hepçalışmayı düşünüyorsan ücretli yapma ben yaptım mesela ama o yılı kurtarırsın e sonra...en azından farklı alan da olsa bir yere kapak atarsan yüselme imkanın olur.bir şey olur oradan başka yere geçilir.ücretlilik vakit kaybı.Türkiyediyiz yani mesleğini yapanlar yapmayanlardan az.

bilmiyorum yapamadım o işte bana uygun değildi sanki sevemedim

hosteslik çok istiyorum canım inşallah olur başvuru yaptım sunexpressten şehir dışındayken sınava çağrıldım en çok yapmak istediğim iş hosteslik zaten gene takip ediyorum onuda

ınsallah olur canm cok dua et allah buyuktur nasip her sey

kpss netlerine baktın mı canım?

öğretmenlik bölümü mezunu değilim
ing. dili ve ede. mezunuyum aslında formasyon almam lazım mebde öğretmen olmak için öğretmenlik mezunları varken ben atanamam diyip formasyon almadım
bu gidişle mecbur alacağım gibi gözüküyor
teşekkür ederimm
formasyon almak yerine ales ve kpds'ye hazırlan mezuniyet not ortalaman da iiyse ankara'da bir sürü ünv.var okutmanlık veya araştırma görv.ile başlayabilirsin.
ben şahsen öyle yaptım ve de çok memnunum şuan konumumdan,üstelik oraya buraya atanma derdin de yok aynı şehirdesin hep.
inşallah çok güzel olur :))

üni mezunu olma şartı yok aslında genelde lise mezunu kızlar çalışıyor
ücretli öğretmenlik için okullara direk mi başvuru yapmam gerekiyor
birde sözleşme imzalıyor muyuz ki
benim en büyük hayalim hostes olmak sunexpreesten sınava çağrıldım şehir dışındayken gidemedim :'(
sözleşme imzalanan işlerde çalışamıyorum en büyük hayalim hosteslik belki olabilir diye

hosteslik evet çok güzel iş gibi görünüyor uzaktan ama çok zor.hele br de evlenmeyi düşünüyorsun benceiyi araştır derim

Back
X