Hayatınız boyunca herşeyi kendi cabanizla mi elde ettiniz ? Hep mücadele içinde buyumusseniz normal. Ama bazı erkekler galiba surunduren kadınları tercih ediyor. Doğru kişiyi bulursanız cabalamaktan çekinmeyin :)Selam hanimlar uzatmadan basliyorum.. Son zamanlarda hayatimdaki iliskileri sorgulamaya basladim sunu farkettim: Hayatima giren insanlara karsi hep en cok caba gosteren ben oluyorum ozellikle de ask iliskilerinde boyle bu.. Mesela bir erkekle tanistim diyelim: en basindan beri ilk adimi atma, cabalama gorevini ben isteyerek ustume aliyorum nedense.. Yani genelde bir erkege ilk adimi ben atma gibi istekler icinde bulunuyorum.. Biliyorsunuz ozellikle bizim toplumumuzda erkekler kovalayan taraf olmayi sever daha cok.. Ben ise kovalayan taraf olmayi seviyorum ve boyle olunca ters tepiyor tabi.. Sanki bir erkegi begendigimde cabalamasi gereken benmisim gibi hissediyorum hep.. Ve bunu zorunluluktan da yapmiyorum, icimden geliyor nedense.. Mesela diger kadinlara bakiyorum, hayatlarindaki erkeklerden cesitli egitim vb acilardan dusuk olsalar da, hep erkekten daha agirdan alan taraf onlar oluyor (aslinda dogru olan da bu) bense sanki erkek rolu ustleniyorum hep ve hayatima hangi erkek girerse girsin hep daha cok cabalayan, sevgimi daha cok gostermeye calisan taraf gibi oluyorum ve bunu icimden gelen bir istekle yapiyorum.. Hatta dedigim gibi kovalamayi seviyorum, sanki bir erkek kendini geri cekince daha bile cazip geliyor gozumde.. Boyle olunca da bu zamana kadar olan tum ilislerim husrana ugradim maalesef.. Yani kadin erkek esitligine sonuna kadar inansam da maalesef durum boyle oluyor.. Isin tuhafi bunu zorunluluktan da yapmiyorum, sanki erkek gibi iliskide one atilma benim hosuma gidiyor gibi sanki.. Hatta bir arkadasim bana: evlenme teklifini de sen et istersen demisti :) Yani mesela cevremde bazen duyuyorum su erkek benim soyle pesimden kostu su soyle yapti bilmem ne diye.. Benim icin bu zamana kadar hicbir erkek dogru duzgun caba harcamadi ve bu beni cok uzuyor.. Daha cirkin, daha egitimi dusuk oldugum icin mi? Hayir elbette.. Yani uzun lafin kisasi acaba ben neden boyle gereksiz bir atilganliktan hoslaniyorum, bunu nasil duzeltebiliyorum, baska boyle olan var mi..
Yok aslinda hep mucadele icinde de buyumedim..Hayatınız boyunca herşeyi kendi cabanizla mi elde ettiniz ? Hep mücadele içinde buyumusseniz normal. Ama bazı erkekler galiba surunduren kadınları tercih ediyor. Doğru kişiyi bulursanız cabalamaktan çekinmeyin :)
Yok aslinda hep mucadele icinde de buyumedim..
Bence siz size uygun bir erkekle karşılaşmamışsınız. Bu işin bahanesi. Benden hoşlanan erkeğe yazsaydım ve uğraşan ben olsaydım eminim evlenmeye kadar giderdi o geçmişte ki kişideSelam hanimlar uzatmadan basliyorum.. Son zamanlarda hayatimdaki iliskileri sorgulamaya basladim sunu farkettim: Hayatima giren insanlara karsi hep en cok caba gosteren ben oluyorum ozellikle de ask iliskilerinde boyle bu.. Mesela bir erkekle tanistim diyelim: en basindan beri ilk adimi atma, cabalama gorevini ben isteyerek ustume aliyorum nedense.. Yani genelde bir erkege ilk adimi ben atma gibi istekler icinde bulunuyorum.. Biliyorsunuz ozellikle bizim toplumumuzda erkekler kovalayan taraf olmayi sever daha cok.. Ben ise kovalayan taraf olmayi seviyorum ve boyle olunca ters tepiyor tabi.. Sanki bir erkegi begendigimde cabalamasi gereken benmisim gibi hissediyorum hep.. Ve bunu zorunluluktan da yapmiyorum, icimden geliyor nedense.. Mesela diger kadinlara bakiyorum, hayatlarindaki erkeklerden cesitli egitim vb acilardan dusuk olsalar da, hep erkekten daha agirdan alan taraf onlar oluyor (aslinda dogru olan da bu) bense sanki erkek rolu ustleniyorum hep ve hayatima hangi erkek girerse girsin hep daha cok cabalayan, sevgimi daha cok gostermeye calisan taraf gibi oluyorum ve bunu icimden gelen bir istekle yapiyorum.. Hatta dedigim gibi kovalamayi seviyorum, sanki bir erkek kendini geri cekince daha bile cazip geliyor gozumde.. Boyle olunca da bu zamana kadar olan tum ilislerim husrana ugradim maalesef.. Yani kadin erkek esitligine sonuna kadar inansam da maalesef durum boyle oluyor.. Isin tuhafi bunu zorunluluktan da yapmiyorum, sanki erkek gibi iliskide one atilma benim hosuma gidiyor gibi sanki.. Hatta bir arkadasim bana: evlenme teklifini de sen et istersen demisti :) Yani mesela cevremde bazen duyuyorum su erkek benim soyle pesimden kostu su soyle yapti bilmem ne diye.. Benim icin bu zamana kadar hicbir erkek dogru duzgun caba harcamadi ve bu beni cok uzuyor.. Daha cirkin, daha egitimi dusuk oldugum icin mi? Hayir elbette.. Yani uzun lafin kisasi acaba ben neden boyle gereksiz bir atilganliktan hoslaniyorum, bunu nasil duzeltebiliyorum, baska boyle olan var mi..
Okadar uzun yazmissin ama hep ayni seyi yazmişsın.. Daha basinda anladik keske bukadar yorulmasaydın. Biz ne dersek diyelim sen yanlis yaptiginin ve dogru olaninda ne oldugunun farkinda olarak yazmissin zaten. Birsey degismeyecek yani. Sen yine oldugun gibi davranmaya devam edeceksin dedigin gibi icinden geliyor. Biz sana ancak dua edelim de bu tür adımlardan hoslanan bi erkek cıksın ozaman karsina.Selam hanimlar uzatmadan basliyorum.. Son zamanlarda hayatimdaki iliskileri sorgulamaya basladim sunu farkettim: Hayatima giren insanlara karsi hep en cok caba gosteren ben oluyorum ozellikle de ask iliskilerinde boyle bu.. Mesela bir erkekle tanistim diyelim: en basindan beri ilk adimi atma, cabalama gorevini ben isteyerek ustume aliyorum nedense.. Yani genelde bir erkege ilk adimi ben atma gibi istekler icinde bulunuyorum.. Biliyorsunuz ozellikle bizim toplumumuzda erkekler kovalayan taraf olmayi sever daha cok.. Ben ise kovalayan taraf olmayi seviyorum ve boyle olunca ters tepiyor tabi.. Sanki bir erkegi begendigimde cabalamasi gereken benmisim gibi hissediyorum hep.. Ve bunu zorunluluktan da yapmiyorum, icimden geliyor nedense.. Mesela diger kadinlara bakiyorum, hayatlarindaki erkeklerden cesitli egitim vb acilardan dusuk olsalar da, hep erkekten daha agirdan alan taraf onlar oluyor (aslinda dogru olan da bu) bense sanki erkek rolu ustleniyorum hep ve hayatima hangi erkek girerse girsin hep daha cok cabalayan, sevgimi daha cok gostermeye calisan taraf gibi oluyorum ve bunu icimden gelen bir istekle yapiyorum.. Hatta dedigim gibi kovalamayi seviyorum, sanki bir erkek kendini geri cekince daha bile cazip geliyor gozumde.. Boyle olunca da bu zamana kadar olan tum ilislerim husrana ugradim maalesef.. Yani kadin erkek esitligine sonuna kadar inansam da maalesef durum boyle oluyor.. Isin tuhafi bunu zorunluluktan da yapmiyorum, sanki erkek gibi iliskide one atilma benim hosuma gidiyor gibi sanki.. Hatta bir arkadasim bana: evlenme teklifini de sen et istersen demisti :) Yani mesela cevremde bazen duyuyorum su erkek benim soyle pesimden kostu su soyle yapti bilmem ne diye.. Benim icin bu zamana kadar hicbir erkek dogru duzgun caba harcamadi ve bu beni cok uzuyor.. Daha cirkin, daha egitimi dusuk oldugum icin mi? Hayir elbette.. Yani uzun lafin kisasi acaba ben neden boyle gereksiz bir atilganliktan hoslaniyorum, bunu nasil duzeltebiliyorum, baska boyle olan var mi..
Canım seni anlıyorum, bu kötü bir özellik değil ama nasıl kullanacağını öğrenmelisin. Evet atılgan ol ama her zaman değil. Kendine süre ver mesele a bu buluşmada atılgan olacağım diye. Buluşma bittiği an bırak. Bu ortada duran tabaktaki tüm yemeği yemeye benziypr dibini sıyırana kadar. Yemeği çok seviyor olabilirsin ama biraz adama da bırak?Selam hanimlar uzatmadan basliyorum.. Son zamanlarda hayatimdaki iliskileri sorgulamaya basladim sunu farkettim: Hayatima giren insanlara karsi hep en cok caba gosteren ben oluyorum ozellikle de ask iliskilerinde boyle bu.. Mesela bir erkekle tanistim diyelim: en basindan beri ilk adimi atma, cabalama gorevini ben isteyerek ustume aliyorum nedense.. Yani genelde bir erkege ilk adimi ben atma gibi istekler icinde bulunuyorum.. Biliyorsunuz ozellikle bizim toplumumuzda erkekler kovalayan taraf olmayi sever daha cok.. Ben ise kovalayan taraf olmayi seviyorum ve boyle olunca ters tepiyor tabi.. Sanki bir erkegi begendigimde cabalamasi gereken benmisim gibi hissediyorum hep.. Ve bunu zorunluluktan da yapmiyorum, icimden geliyor nedense.. Mesela diger kadinlara bakiyorum, hayatlarindaki erkeklerden cesitli egitim vb acilardan dusuk olsalar da, hep erkekten daha agirdan alan taraf onlar oluyor (aslinda dogru olan da bu) bense sanki erkek rolu ustleniyorum hep ve hayatima hangi erkek girerse girsin hep daha cok cabalayan, sevgimi daha cok gostermeye calisan taraf gibi oluyorum ve bunu icimden gelen bir istekle yapiyorum.. Hatta dedigim gibi kovalamayi seviyorum, sanki bir erkek kendini geri cekince daha bile cazip geliyor gozumde.. Boyle olunca da bu zamana kadar olan tum ilislerim husrana ugradim maalesef.. Yani kadin erkek esitligine sonuna kadar inansam da maalesef durum boyle oluyor.. Isin tuhafi bunu zorunluluktan da yapmiyorum, sanki erkek gibi iliskide one atilma benim hosuma gidiyor gibi sanki.. Hatta bir arkadasim bana: evlenme teklifini de sen et istersen demisti :) Yani mesela cevremde bazen duyuyorum su erkek benim soyle pesimden kostu su soyle yapti bilmem ne diye.. Benim icin bu zamana kadar hicbir erkek dogru duzgun caba harcamadi ve bu beni cok uzuyor.. Daha cirkin, daha egitimi dusuk oldugum icin mi? Hayir elbette.. Yani uzun lafin kisasi acaba ben neden boyle gereksiz bir atilganliktan hoslaniyorum, bunu nasil duzeltebiliyorum, baska boyle olan var mi..
Eeee karşı taraf gelmiyorsa yapacak birşey yok.Selam hanimlar uzatmadan basliyorum.. Son zamanlarda hayatimdaki iliskileri sorgulamaya basladim sunu farkettim: Hayatima giren insanlara karsi hep en cok caba gosteren ben oluyorum ozellikle de ask iliskilerinde boyle bu.. Mesela bir erkekle tanistim diyelim: en basindan beri ilk adimi atma, cabalama gorevini ben isteyerek ustume aliyorum nedense.. Yani genelde bir erkege ilk adimi ben atma gibi istekler icinde bulunuyorum.. Biliyorsunuz ozellikle bizim toplumumuzda erkekler kovalayan taraf olmayi sever daha cok.. Ben ise kovalayan taraf olmayi seviyorum ve boyle olunca ters tepiyor tabi.. Sanki bir erkegi begendigimde cabalamasi gereken benmisim gibi hissediyorum hep.. Ve bunu zorunluluktan da yapmiyorum, icimden geliyor nedense.. Mesela diger kadinlara bakiyorum, hayatlarindaki erkeklerden cesitli egitim vb acilardan dusuk olsalar da, hep erkekten daha agirdan alan taraf onlar oluyor (aslinda dogru olan da bu) bense sanki erkek rolu ustleniyorum hep ve hayatima hangi erkek girerse girsin hep daha cok cabalayan, sevgimi daha cok gostermeye calisan taraf gibi oluyorum ve bunu icimden gelen bir istekle yapiyorum.. Hatta dedigim gibi kovalamayi seviyorum, sanki bir erkek kendini geri cekince daha bile cazip geliyor gozumde.. Boyle olunca da bu zamana kadar olan tum ilislerim husrana ugradim maalesef.. Yani kadin erkek esitligine sonuna kadar inansam da maalesef durum boyle oluyor.. Isin tuhafi bunu zorunluluktan da yapmiyorum, sanki erkek gibi iliskide one atilma benim hosuma gidiyor gibi sanki.. Hatta bir arkadasim bana: evlenme teklifini de sen et istersen demisti :) Yani mesela cevremde bazen duyuyorum su erkek benim soyle pesimden kostu su soyle yapti bilmem ne diye.. Benim icin bu zamana kadar hicbir erkek dogru duzgun caba harcamadi ve bu beni cok uzuyor.. Daha cirkin, daha egitimi dusuk oldugum icin mi? Hayir elbette.. Yani uzun lafin kisasi acaba ben neden boyle gereksiz bir atilganliktan hoslaniyorum, bunu nasil duzeltebiliyorum, baska boyle olan var mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?