- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi pinklady16
-
Böyle iltifatlara kim yok bilemedinzi derben sizde çok tutkulu bir kadın görüyorum. Dik, kararlı, özgür ruhlu, tam bir dişi...Gülen, güldüren bir kadın izlenimi verdiniz bana. Bildim mi? :)
Böyle iltifatlara kim yok bilemedinzi dergaza geldim !!!! Hemen taytımı giyip gırgır yapıcam eşim size dua edecek
o işin kılıfı işteKonserde nasıl uyumuş onu da anlamadım bençok anlayışsınızım sanırsamm.
Falcıyani bu bir meslek olsa, şu an ne olurdum siz bir düşünün kendimi bi tuhaf hissettim şu an :)
Şaapsınn arabada aynı anda bişi söylicekkem dudiş dudişe geliyorlar yao işin kılıfı işte
kız bunu da yapmış daha ne yapsın
Hepiniz çok ama çok tatlısınızFalcıbu mesleği yaparsanız haberim olsun modumu yükseltmeye gelirim. Ya siz ne naif bi kadınsınız. Kaçtır size takılıyorum , o kadar güzel karşılıyorsunuz ki size Katibin Ruhu sana da beni hiç şöyle övmedin !
düşerken belinden de tutsun , sonra kalpli bakışmalar falanŞaapsınn arabada aynı anda bişi söylicekkem dudiş dudişe geliyorlar yahahahha
İlk kez iltifat aldım kk daHepiniz çok ama çok tatlısınız
Beli kalınsa düşebilirdüşerken belinden de tutsun , sonra kalpli bakışmalar falan
Ben daha çok cinsel hizmet sektöründen hissettim kendimiFalcıbu mesleği yaparsanız haberim olsun modumu yükseltmeye gelirim. Ya siz ne naif bi kadınsınız. Kaçtır size takılıyorum , o kadar güzel karşılıyorsunuz ki size Katibin Ruhu sana da beni hiç şöyle övmedin !
Bebeğim şekş konu olunca uyumuyorBen daha çok cinsel hizmet sektöründen hissettim kendimişaka bir yana hepimizin modu, enerjisi yüksek olsun :) Hayat yeterince zor zaten. Siz şimdi başlayın gırgırla kırıntıları almaya, bebek de uyumuştur sanırım
Kocamın omzunda bile uyuyamıyorum. Öyle hareket etmeden uyunur mu ya, tutulurum.Canı sıkıldıkça arıyor bence.
Birde omzunda nasıl uyudunuz , orası biraz flash tvde ki olayları gibi olmuş.
Hangi film dizi bu
Bide bu saçma durumu çok tatlı bulanlar olmuşNumaralarınız çok basit kaçmış. Daha zekice şeyler bulursanız adamında hoşuna gider belki.
3.sınıf uyduruk romantik komedi dizilerimiz varya onlara benziyor çünkü.Bide bu saçma durumu çok tatlı bulanlar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?