• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu normal mi?

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
Eşimle vize islemlerim olana kadar ayriyiz. O almanyada ben turkiyede. Yani her gun mesajlasiyoruz tabi. Yan yanayken bakislarindan konusmasindan sevgisini hissedebiliyorum. Ama mesajlasirken nedense cinsellik konusundan sonra adamin dili çözülüyo ve bana olan aşkini anlatmaya basliyo. Yani cok nadir durduk yere mesajla guzel cumleler kullanir. Acikcasi bu bazen beni uzuyo. Kizlar sizce bu normal mi? Ne yani erkeklerin kalbine giden yol hep cinsellikten mi geciyo? Yoksa ben mi yanlis düşünüyorum? :KK42::KK42:

Eşimle vize islemlerim olana kadar ayriyiz. O almanyada ben turkiyede. Yani her gun mesajlasiyoruz tabi. Yan yanayken bakislarindan konusmasindan sevgisini hissedebiliyorum. Ama mesajlasirken nedense cinsellik konusundan sonra adamin dili çözülüyo ve bana olan aşkini anlatmaya basliyo. Yani cok nadir durduk yere mesajla guzel cumleler kullanir. Acikcasi bu bazen beni uzuyo. Kizlar sizce bu normal mi? Ne yani erkeklerin kalbine giden yol hep cinsellikten mi geciyo? Yoksa ben mi yanlis düşünüyorum? :KK42::KK42:
Tamimiyle olmasada bu da güçlü yollardan biri .

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Yuzde yüz denenmistir.
Ben esime kocaaaman bir yeşil salata hazirlasam öve öve bitiremez valla..
Ya benimde piyazimi cok seviyo. Yabanci oldugu icin turk yemeklerini seviyo ve hosuna gidiyo. Ama mesajlasirken bundan cok cinsellikten sonra askini anlatiyo

sanırım mesajlaşmaktan pek hoşlanmıyor,bu konuyu sıkıntıdan açıyor olabilir sevmediğini söylemek istemez sizi kırmamak için benim eşimde sevmez pek mesajlaşmayı(evlenene kadar çok sevdi o ayrı) direk açıp konuşmak ister.

Eski konulardan alıntı yapınca bu sefer neden sadece bu konuyu göz önünde bulundurmuyorsunuz? şeklinde savunma geliyor genellikle ama eşiniz için bu durum "normal" olabilir. Size rahatsızlık veriyorsa konuşun ama kaygınızı bence.

yani durduk yere dilinin cozulmesini beklemem hatami ? Butun erkekler mi boyle? Ozaman neyiz biz onlar icin :KK61:
Aynı evde yaşamaya başladıktan sonra işler değişebilir biraz ama şuan uzaksınız evlisiniz doğal olarak bu nedenli size arzusu fazla olabilir .
Eşin Alman dı galiba yanlış hatırlamıyorsam ..
O Yüzden pekbir yorum da yapamıyorum .

sanırım mesajlaşmaktan pek hoşlanmıyor,bu konuyu sıkıntıdan açıyor olabilir sevmediğini söylemek istemez sizi kırmamak için benim eşimde sevmez pek mesajlaşmayı(evlenene kadar çok sevdi o ayrı) direk açıp konuşmak ister.
Acikcasi mesajlasmakla alakali problem oldugunu sanmiyorum cunku konulari kisa keserdi aksine meslegine de yakin oldugu icin o tarz bi problem yok. Ve sorun konuyu acmasinda degil. Sdece bu konudan sonra bana olan sevgisini paylasmasi yani diger seyleri gormeden

Ya benimde piyazimi cok seviyo. Yabanci oldugu icin turk yemeklerini seviyo ve hosuna gidiyo. Ama mesajlasirken bundan cok cinsellikten sonra askini anlatiyo

Demekki onun da yapisi o. O kadar kafaniza takmayin. Kendince size minnettarligini belli etmek istiyor herhalde. Bilemedim ki..

normalde çok cinselliğe düşkün değilse belki aklına sevgi gelince böyle birşey geliyordur erkeklerin beyinleri bizim kadar ince düşünmez ki markette yolunmuş tavuk görse fırında tavuk der çorba der acaba bu tavuk kesilirken acı çekmiş mi diye düşünmez.

Aynı evde yaşamaya başladıktan sonra işler değişebilir biraz ama şuan uzaksınız evlisiniz doğal olarak bu nedenli size arzusu fazla olabilir .
Eşin Alman dı galiba yanlış hatırlamıyorsam ..
O Yüzden pekbir yorum da yapamıyorum .
Evet almandi. Yani buyuk ihtimal ayni evde yasayinca degisir hep boyle surcek hali yok heralde :KK43:

normalde çok cinselliğe düşkün değilse belki aklına sevgi gelince böyle birşey geliyordur erkeklerin beyinleri bizim kadar ince düşünmez ki markette yolunmuş tavuk görse fırında tavuk der çorba der acaba bu tavuk kesilirken acı çekmiş mi diye düşünmez.
Aslinda baya düşkün. Yani onun icin cok onemli.

adam senden uzakta..senı arzuluyo ıste..bence devam et... :)

Arkadaşım seninle uzun uzun sohbet etmiştik, eşin ciddi anlamda düşkün bunu biliyorsun.
Sende onun için her şeyi yapmaya hazırsın ne demeye sürekli didikleyip duruyorsun.
Senin başkaca sıkıntıların var zaten birde kendine yok yere dert türetme.

Back
X