- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi heceyarisi
..kesınlıkle eveeeet ... sekse düşkün dıyosun..sınırları zorla derım...anladın sen onu :)Sizce bu yonde fazla ustune dusmem bana bagli kalmasinda etkili olur mu?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..kesınlıkle eveeeet ... sekse düşkün dıyosun..sınırları zorla derım...anladın sen onu :)Sizce bu yonde fazla ustune dusmem bana bagli kalmasinda etkili olur mu?![]()
Ben eşime kocaman bi yeşil salat hazırlasam yemek nerede diye sorarErkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Yuzde yüz denenmistir.
Ben esime kocaaaman bir yeşil salata hazirlasam öve öve bitiremez valla..
..kesınlıkle eveeeet ... sekse düşkün dıyosun..sınırları zorla derım...anladın sen onu :)
Ben eşime kocaman bi yeşil salat hazırlasam yemek nerede diye sorar![]()
Ya benimde piyazimi cok seviyo. Yabanci oldugu icin turk yemeklerini seviyo ve hosuna gidiyo. Ama mesajlasirken bundan cok cinsellikten sonra askini anlatiyo
Evet cok haklisin aslinda. Ben cok duskun olduğunu bildigim halde kendi yapim cok duygusal oldugundan hep bu acidan bakiyorum.boşandığım kişi cinsellikte de değer vermiyordu. en azından ordan sonra dili açılıyormuş. hiç açılmayan da var kıymetini bilin derim. erkeklerin fıtratı bizden farklı. onların hayatı onun üzerine kurulu. bizim gibi duygusal değiller.
O konuda haklilar ama bende bayilirim salataya. Ama ekşi olursa
Benimkinin yesillik takintisi var. Bayiliyor. Yemek yapiyorum ama sofrada salata ve aci biber gormedigi zaman surati düşüyor ve pek yemiyor o yemeği. Allahtan salata seviyor. Ben de cok seviyorum![]()
O konuda haklilar ama bende bayilirim salataya. Ama ekşi olursa![]()
Normale donmesin azcik daha romantik ve duygusal olsun yeter banaAyrı olduğunuz için aklı fikri ordadır
Aynı eve girince normale döner merak etme.
muhabbet nereye kaydı yav.salata falan.açım zaten ...![]()
Normale donmesin azcik daha romantik ve duygusal olsun yeter bana![]()
Birden salataya kaydik haha. Ayy senin ikizlerin cani çekmiştir. Neden yemiyorsun. Bol bol ye, afiyett olsunn..
Böyle konular beni alerji yapıyor.Eşimle vize islemlerim olana kadar ayriyiz. O almanyada ben turkiyede. Yani her gun mesajlasiyoruz tabi. Yan yanayken bakislarindan konusmasindan sevgisini hissedebiliyorum. Ama mesajlasirken nedense cinsellik konusundan sonra adamin dili çözülüyo ve bana olan aşkini anlatmaya basliyo. Yani cok nadir durduk yere mesajla guzel cumleler kullanir. Acikcasi bu bazen beni uzuyo. Kizlar sizce bu normal mi? Ne yani erkeklerin kalbine giden yol hep cinsellikten mi geciyo? Yoksa ben mi yanlis düşünüyorum?![]()
valla o biçim çekti nar ekşili ooof :)) işyerınde nasıl yıyım yavrum.evde yapıcam akşam sebebı sensın bilgece :)
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Yuzde yüz denenmistir.
Ben esime kocaaaman bir yeşil salata hazirlasam öve öve bitiremez valla..
Paydosa az kalmistir herhalde. Eve gidince booll booll yiyin. Afiyet bal şeker olsun, can olsun kan olsun, yarasin ucunuze de![]()
ben eşime salata hazırlasam ayyy bunumu yicez der. ona olcak şöyle köfteler kavurmalar anca o zaman iltifat gelir:))