- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
ve uzundur tahminimce uzunsa çok boya gider bele dek falansa..en az 3 kutu..1 kutu loreal saç boyası 15 tl dersek 45 tl fan mal olur..ama siyah olması tedirgin etti beni biraz:))
canım bu sac düz boya deil röfleli bir saç işlemi..bu fotoyu kuaförüne gösterip aynı bu tonda röfle istiyorum diceksin ama cidden işinin ehli biri olmalı heleki sacın doğalsa direk uygulaması lazım
Ilk defa resim yükledim umarım yüklenmiştir.benim ten rengim bugday.kat delunanın tam bu resimdeki hali gibi.ben bu saç rengini ne diyecem kuaföre.ilk defa saçlarımı boyacam bi türlü bulamadım bu rengi
Eki Görüntüle 1183405
Küllü kahve üstune gõlge yapılmıs
Teşekkür ederim bkcm hemen
12yildir rofle kullaniyorum umarim yanilmamisimdir tatlim
Teşekkür ederim bkcm hemen
Hatta 8.3 ile 8.1 veya 8.3 ile 8.0 karistirilinca da aynen bu zemin rengini rahatlikla elde edebilirsin ama sakin evde yapma kuafore yaptir 40 volum ile
Kendim yapblrmiym sence
Ben evde hic boya yapmadim dip rengini kuaforden ogrenmistim aynen bu renk ama sen sakin evde deneme bence riske atma cunku kuaforler açıci kullanir sen sonra sacini turunculastirirsin
Evet uzun belide geçiyor .açıçı yapckmıym ki ben
Peki tamam canım.
Genel olarak ne renk bu sence
elin yatkın olsaydı yapabilecek olsaydın dahi,malzemeleri kaliteli alman gerek..4 kutu açıcı..60 tl..3 kutuda boya alsan 45 ..balyaj hariç 100 lira zaten..kuaförden 200 e çıkarsın..kötü bir yere gitme orta halli bir kuaföre gitmeni öneririrm
Tamam canım gdcem.yapınca atıcam buraya resmimi olmuş mu diye:)
inşallah gçnlünce olur..sonra her ay dip boyası ama onun fiyatı uygun oluyor
Sagol canım.of bide dip var ya
gülü seven dikenine katlanır bak ben 37 yaşımdayım saçlar beyaz her ay boyuyorum dipleri mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?