Merhaba daha önce nişanlım ailesinle bir sorun yaşamıştı ve 9 ay kadar eve gitmedi..
O sıra zarfında nişanlımın erkek kardeşinin kız arkadaşıyla aramızdan su sızmazdı fakat ne olduğunu anlamadım bi şekilde bana cephe aldı anlamadım bende birdaha görüşmedim ne de olsa aramızda 6 yaş fark var ve bunu saygısızlık olarak algılamıştım...Neyse zaman geçti falan nişanlım ailesinle barışmıştı herşey oluna girmişti..Birgün görümce hanım FB-GS maçı için beni ona çağırdı tabi erkek kardeşiyle onun kız arkadaşı da vardı belki barışırız bu sayede diyerek o niyetle gittim ve maç esnasında penaltı durumu olmuştu .Kızın o anki söylediği laf (üzerimde FB formamda var )"Zaten FB takımı çirkeftir , onu tutanlarda çirkeftir " dedi. (içimden dedimki gerçekten bitti artık hiç bi şekilde görüşmem ).
20 gün önce nişanlımla söz nişan yapma kararı aldık annesinle gittik bohça almaya falan o gün konuştuk kendisi açtı konuyu ve dedki siz kaç kişi olacaksınız 6 dedim , siz diye sordum biz 5 kişi geleceğiz hatta küçük oğlum 1 -2 saat gecikebilir dedi. tamam dedim..Buraya kadar sorun yok.
Ertesi günü gelip isteyecekler heyecan falan ben önceden nişanlıma söylemiştim o kızı hiçbir şekilde istemiyorum diye..!Nişanlımda görüşmüş ailesinle istemediğimi söylemiş bunlar son dakika nasıl oluyorda kızı çağırmışlar ..Nişanlımda söylemiş zaten küsler neden çağırıyosun bana sormadan demiş evlerinde baya olay olmuş ..İçime doğmuş gibi bende aradım nişanlımı dedim gelmiyor dimi o kız diye ? Ben konuştum ama başarılı olamadım bir de sen ara konuş dedi çok sinirliyim dedi..Bende aradım .Nasılsınız? falan filan sonra konuya girdim
kız gelmiyor dimi diye sordum yok gelecek dedi .Biz görüşmüyoruz .Gelmese olmaz mı dedim ? Ben ona nasıl söylerim öyle birşey dedi ve o gelmezse bende gelmem dedi ..O an kaldım ..yani konuşamadım böyle birşey söyleyeceği hiç aklıma bile gelmezdi..Çok üzüldüm !!! Sonra ben nişanlımı aradım gelsene bize annem davet ediyor dedim kahve içelim dedim annem üzüldüğümü gördüğü için nişanlımla konuşmak istedi .Nişanlım geldikten sonra konuştuk ettik .Görümce hn aradı .İşte bu durumu düzeltelim diye konuyua girdi .Benim misafirimi sen nasıl istemezsin dedi .Çünkü misafirinle ben konuşmuyorum dedim.E doğal olarakta istemiyorum bu günümde yanımda olmasını ..Senin yaptığın nankörlük kaba tabirle sana yapılanlar bana bile yapılmamıştı ..dedi.Şok oldum o anda annem aldı telefonu anneme söyledikleri "sizin kızınız ne sıfatla bize gidip geliyordu evet o gelmezse bende gelmem " dedi. Ben aldım telefonu bana dediki neden annene veriyosun telefonu ? Kötü oldum dedim.Annemi sabahtan beri ikna etmeye çalışıyorum özür dilemek istermisin vereyim telefonu dedi .Annesini verdi .Bende "eşşeklik ettim özür dilerim dedim "2 defa kadının bana dediği "sen oğluma söyle gelsin bohçaları ve yüzükleri gelsin , alsın.Ben gelmiyorum.Baban gelsin yüzükleri taksın ."dedi.Nişanlımda sinirlendi benim öyle özür dilememe falan ,çıkalım mı lütfen biraz konuşalım dedi.Neyse çıktık .Biz çıktıktan sonra annem nişanlımı aradı ."Sen kızımı seviyor musun? dedi.Evet dedi .nişanlım.O zaman sen babanı al gel madem annen gelmiyor gelmesin dedi."o da tamam dedi.Neyse babasıyla geldi oldu nişan falan herşey çok güzel oldu ...Ki nişandan 1 hafta sonra nişanlım askere gitti ne aradılar ne sordular ..Sizce ben ne yapmalıyım bu durumda haklı mıyım haksızmıyım bana yol gösterin ...Nişanlım ne yapmalı ?

20 gün önce nişanlımla söz nişan yapma kararı aldık annesinle gittik bohça almaya falan o gün konuştuk kendisi açtı konuyu ve dedki siz kaç kişi olacaksınız 6 dedim , siz diye sordum biz 5 kişi geleceğiz hatta küçük oğlum 1 -2 saat gecikebilir dedi. tamam dedim..Buraya kadar sorun yok.
Ertesi günü gelip isteyecekler heyecan falan ben önceden nişanlıma söylemiştim o kızı hiçbir şekilde istemiyorum diye..!Nişanlımda görüşmüş ailesinle istemediğimi söylemiş bunlar son dakika nasıl oluyorda kızı çağırmışlar ..Nişanlımda söylemiş zaten küsler neden çağırıyosun bana sormadan demiş evlerinde baya olay olmuş ..İçime doğmuş gibi bende aradım nişanlımı dedim gelmiyor dimi o kız diye ? Ben konuştum ama başarılı olamadım bir de sen ara konuş dedi çok sinirliyim dedi..Bende aradım .Nasılsınız? falan filan sonra konuya girdim