- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
nefes darlığı gibi değil, tıkanma gibi. nasıl anlatsam bilemedim..mide kalbe vuruyo. ama nefes darrlığını etkiler mi bilemiyorum. bi şekilde bi bahaneyle götürmen güzel olur. Ne olur ne olmaz
teşekkür ederim, uyku apnesi hiç gelmemişti aklımaNe kadar düşünceli bir evlatsın .Çok duygulandım.Çok mantıklı düşünmüşsün iyi fikir belge için demek .Kalp ve kbb ye gidin bence uyku apnesi olabilir babanda .
teşekkür ederimkalp olabilir o zaman :/ muhakkak baktır damar tıkanıklığı da olabilir Allah korusun
az önce buradan bir arkadaş dedi, ben bilmiyordum aklıma da gelmedi şimdi bakıyorum.Sağlık raporu bahanesine inanmayabilir.
Ama yine de dene. Hiç olmadı yapış bacağına gitmeden bırakmam de.
Gece uykuda tıkanma uyku apnesi, geniz eti bu tip sorunlardan kaynaklanmiyor mu? Internetten araştırma yaptın mi ?
Geçmiş olsun. .
evet, aniden uyanıyor öksürmeye başlıyoruykusundan aniden uyanıyormu nefesi tıkandıgında
benim esimde de vardı aynı durum burun eti yuzunden boyleymis ameliyat oldu simdi gecti aynı sey babamda da var mesela ama o ameliyata yanasmıyor:) aynısı olabilir babanızda daevet, aniden uyanıyor öksürmeye başlıyor
aslında özel bir ünide burslu okuyorum, hastanesi de var, bize sağlanan avantajmış, şu kadar süre için geçerliymiş desem olur mu ki sizceGecmis olsuna geldim ben de
Check up yaptirmaz mi acaba? Ozel bir hastaneden paket satin alabilirsiniz,falanca yerden hediye kazandim babalar gunu icin diye palavra atabilirsiniz
Olur tabiiaslında özel bir ünide burslu okuyorum, hastanesi de var, bize sağlanan avantajmış, şu kadar süre için geçerliymiş desem olur mu ki sizce
teşekkür ederim, kbb ye mi gittiniz bunun için?benim esimde de vardı aynı durum burun eti yuzunden boyleymis ameliyat oldu simdi gecti aynı sey babamda da var mesela ama o ameliyata yanasmıyor:) aynısı olabilir babanızda da
Arkadaşlar babam 50 yaşında hiç doktora gitmedi.(maşallah, allah sağlık versin) ama gece uyurken nefesi tıkanıyormuş gibi oluyor, mide asitinden dolayı da olabilir ama neden bilmiyoruz. doktora hayatta gitmez. buarada bana tansiyonunu bile ölçtürmez, göbekli de ayrıca.
benim temmuzda stajım başlayacak. staj için ebeveynlerin de sağlık raporu lazımmış desem o şekilde olur mu? aklıma başka bahane gelmiyor.
bir de hastaneye gidebilirsek sadece 2 bölüme muayene olabiliyoruz, dahiliye ve kalbe götürmek mantıklı mı? (dedem, amcam kalp hastası, yine kontrol için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?