Sizce bu sitede erkekler de var mdr?

ya hakıkaten aklıma geldı bayanlar ve erkeklerın karsılıklı fıkır alısverısı yapabıldıgı bır sıte varmı?hanı mesela bı kız yazıo ıste sevgılım kocam bana bunu bunu dedı boyle yaptı dıye yazıyor erkeklerde kendı bakıs acılarıyla cevap verıyor dıyelım ..varmı bıldıgınız boyle bır sıte?

yok bildiğim kadarıyla. aslında çok güzel olurdu ama istismara fazlasıyla açık bi durum olur bu. kaç kişinin niyeti temiz olabilir ki?
yardım duyguları zaten tükenmiş herkeste.
dalgaya alan da olur. karşı cinsi tongaya düşüren de.
ahh.. canım Türkiye'm
yerimseniben

yok bildiğim kadarıyla. aslında çok güzel olurdu ama istismara fazlasıyla açık bi durum olur bu. kaç kişinin niyeti temiz olabilir ki?
yardım duyguları zaten tükenmiş herkeste.
dalgaya alan da olur. karşı cinsi tongaya düşüren de.
ahh.. canım Türkiye'm
yerimseniben

opuyorumnanaktan ya tabi kotu nıyetlılerde olur ama ıyı nıyetlılerde olur ya,bıde bu sıtedekıler gıbı yonetıcıler olursa hemen mudahale ederler zaten oyle ters bır durumda hanı sadece dertlesmek amacıyla kurulmus olucak.Ama yok ıste gercı erkek mılletı kendı evındekı karısıyla sorununu cozemez gelır burda ahkam keser bızı sınır ederdı:)zaten kesınlıkle onlarla aynı yerden geldıgımızı dusunmuyorum daha dogrusu onların birşey ustune dusunebıldıklerını sanmıyorum ya neyse sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Geçenlerde burda bayan arkadaşın biri vajinal şekilsizliğinden(iç dudaklarından) bahsediyordu, ve kafasına çok taktığını söylemişti. Sonra ona biri yazdı. Hatırladığım kadarıyla aynen şöyleydi, hatta okuyanlar varsa hatırlayacaktır. ''Ben bir erkeğim, sizin bu konunuza sırf yorum yapmak için üye oldum, merak etmeyin erkekler kadınların böle şeylere önem vermezler, kafanıza takmayın diye '' :1:

opuyorumnanaktan ya tabi kotu nıyetlılerde olur ama ıyı nıyetlılerde olur ya,bıde bu sıtedekıler gıbı yonetıcıler olursa hemen mudahale ederler zaten oyle ters bır durumda hanı sadece dertlesmek amacıyla kurulmus olucak.Ama yok ıste gercı erkek mılletı kendı evındekı karısıyla sorununu cozemez gelır burda ahkam keser bızı sınır ederdı:)zaten kesınlıkle onlarla aynı yerden geldıgımızı dusunmuyorum daha dogrusu onların birşey ustune dusunebıldıklerını sanmıyorum ya neyse sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen.. aynı şekilde..
vereliniortak

elbette vardır.. onların girmediği, ulaşamadığı bir ortam yok ki zaten.. onlar yüzünden sohbet bölümü kapanmıştı zaten.. rastgele veya kazara girip bakmaları normal veya bişey ararken bulup bakmaları falan ama üye olmaları anlamsız

erkek kesin vardır ama bence ağırlıklı olarak gay erkekler vardır. ruhunu kadın gibi hissedip bunu paylaşamayan binlerce insan var. kk da bu duygularını yaşıyorlardır.

vardir tabi ama uye degillerdir ziyaretci olarak gelip ilgilerini ceken konulari okuyorlardir
bence,... cok uzun kalmazki sıkılır:D

tabikide vardır ben bile bi erkek sitesine üye olmuştum merak edip
onlarda aynısını yapıyodur
ama şimdi şifresini unuttum aklıma geldi ya şifresini bulup bi bakiyim
saçma sapan şeyler vardı bide yok kıza şöyle davranmalı böle davranmalı (hepside bizim nefret ettiğimiz şeyler)

o erkek sitesi hangisi cnm ya merak ettim ben de bir girip bakayım içeride neler oluyo onları daha yakıdnan tanıdıkça tiksinntim artıyo ama olsun :jeyyar:

o erkek sitesi hangisi cnm ya merak ettim ben de bir girip bakayım içeride neler oluyo onları daha yakıdnan tanıdıkça tiksinntim artıyo ama olsun :jeyyar:

ay hatırlasam bende bakcam ama unutttum
bi akşam can sıkıntısında bulmuştum üye olmuştum sonra unuttum
burda okuyunca aklıma geldi

Back
X