Sizce bu sitede erkekler de var mdr?

Bence vardır fakat önemli olan amaç nedir. Geçenlerde googleda kadınlarkulubu.com diye arattım ve çok ilginç birşey çıktı karşıma, inanamadım. Kendini yurtdışında yaşayan olarak göstermiş erkeğin biri, ardından buluşma düzenlenmiş, ardından kendi gelememiş güya akrabasınımı ne göndermiş, bu kişide teyzem gelemedi gibi birşeyler demiş, onun yerine refakat ediyorum demiş.. Bir sürü fotoraf çekmiş ve bunlarıda youtube e koymuş :o

bu gerçekten oldu mu? yoksa birilerinin hayal gücünün örneğimi?

Ondan burda aldığınız tavsiyelere körü körüne uymayın yasakkelime

HAA işde seninle ilgili küçük bir ayrıntı sen burda dolanna bir erkek olmayasııııın....yasakkelime..
Olaylara duygusuz yakaşmandan belli zemuszemuszemuszemus

olsa olsa totoşalr vardır belkim ..olan erkeklerde kendini belli ediyor hemen açık secik konularla

olmaz mı. hatta şu an bize bir yerlerden gülümsüyor olabilir sempatiksalakcinni

varsa burda erkekler onlara sesleniyorum azıcık okusunlar şurdakileri belki biraz kadın ruhunu anlayabilirler o zaman.. zorrr ama çabalasınlar.. kadınlar ne ister die düşünüp duruyorlar işte onlara fırsat.. akıllı erkek değerlendirir bence bu tür forumları.

var eminim.
hatta bir tanesi eski erkek arkadaşım.
yorumlarından tanıdım.şakkıdı
yüzde yüz o.
yönetime bildirdim ama çok usturuplu yorumlar yaptığından erkek olduğuna ihtimal vermediler sanırım.
hala üye.şutarafagitti

var eminim.
yüzde yüz o.
yönetime bildirdim ama çok usturuplu yorumlar yaptığından erkek olduğuna ihtimal vermediler sanırım.
hala üye.şutarafagitti

vaay küçük bey bi de yorum yapıyo ha... uğraşıyo yani enteresan. kaydirigubbakcemile

var eminim.
yüzde yüz o.
hala üye.şutarafagitti
kimmiş o çok merak ettim ,ustürüblu ,hanım hanımcık irkek üyemizikötükedihüso

kimmiş o çok merak ettim ,ustürüblu ,hanım hanımcık irkek üyemizikötükedihüso

kullanıcı adını söylesem mi bilemedim rencide olmasın şimdi.bilmiyorumkismile
gerçi yönetime söyledim ama bir şey yapılmadı.
kullanıcı adından yaptığı yorumlara kadar hepsi eski 'biz'le ilgili şeyler.
bir de derdi olanlara gayet masum "Allah kavuştursun" falan yazmış.
bzm sorunlarımızı anlatmış.
garip...

hatta bir yorumunda yazının sonuna adının baş harflerini koymuştu.

vardir. ve bunda sasilacak bisey yok. siteye girerken kimlik sormuyorlar degil mi? hem de sanal ortam. herkes her yere girip cikabiliyor sonucta. asil hic erkek yoksa o zaman sasardim :D

ya keşke girselerde. ziyaretçi olarak dolansalar şöyle.eyvallah okusunlar ama cinsellik bölümüne hemen coşup atlamadan önce kadınları tanımak adına siteyi Bilinçli Bi Şekilde gezseler.
azıcık akıl yaa.
azıcık.
sonra ne de güzel anlaşırız belki di mi ama ((:

bence kesinlikle uye olan vardir ama zamanla sIKILIp gitmistir onlar bizide kendileri gibi cinsellikk konustumuzu yada ne konustumuzu merak ettiginden giriyordur e cinsellik bolumude parali uyeler oldugu icin 3 gunden fazla duracaklarini sanmam esimden bilirim arkadaslarim eve geldiginde hemen kacmak ister otur tv ni izle cayini ic derim bu iskenceye dayanamam diyor :)))

ya hakıkaten aklıma geldı bayanlar ve erkeklerın karsılıklı fıkır alısverısı yapabıldıgı bır sıte varmı?hanı mesela bı kız yazıo ıste sevgılım kocam bana bunu bunu dedı boyle yaptı dıye yazıyor erkeklerde kendı bakıs acılarıyla cevap verıyor dıyelım ..varmı bıldıgınız boyle bır sıte?

Back
X