Sizce bu teste göre hamilemiyim

ririkom

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2021
57
71
18
Merhaba kızlar normalde yarın regli olmam gerekiyor ama bu gıbı durumlarda bende hafif kahverengi lekelenmem olur fakat baslamadı hatta hic yok , ama hafif kasık agrım basladı ben merak edıp early predıctor test alıp yaptım, ilk5dk da tek cızgı olunca umudu kesıp testı banyoda bırakıp evden cıktım 3 saat sonra eve donunce boyle bır sey gordum , acaba bunu dıkkate almalımıyım kafam karıstı :( ınsallah hamıleyımdır 💙
Anlayanlar varda bu testlerden 🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 168
Kuruma çizgisi de olabilir ama diğer çizgi sildikten olsa görünüyor ya testi yenileyin iki gün sonra ua da kan verin şüphe de kalmayın bence

Merhaba kızlar normalde yarın regli olmam gerekiyor ama bu gıbı durumlarda bende hafif kahverengi lekelenmem olur fakat baslamadı hatta hic yok , ama hafif kasık agrım basladı ben merak edıp early predıctor test alıp yaptım, ilk5dk da tek cızgı olunca umudu kesıp testı banyoda bırakıp evden cıktım 3 saat sonra eve donunce boyle bır sey gordum , acaba bunu dıkkate almalımıyım kafam karıstı :KK43: ınsallah hamıleyımdır 💙
Anlayanlar varda bu testlerden 🙏🏻🙏🏻
İlk 10 dk beklemeniz gerekirdi. 2. 5dkda pozitife dönmüş olabilir. Bence testi yenileyin.

Eklentiler

• C49BB2A1-D8DA-436A-9337-7D7C002A45EE.webp
    C49BB2A1-D8DA-436A-9337-7D7C002A45EE.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 136
Bugun tekrar yaptim sanki yine ikinci cizgi var ama 15 dk sonra cikti gibi
Evet 2. çizgi kesin var ama daha koyu renkli olmasını beklerdim. Bugün adet gününüz. Acaba geç döllenme mi ki. 1 hafta sonra bayram. Bayram tatilleri başlamadan 14 temmuz gibi kadın doğuma gidip bi kan verin bence.

Bugun tekrar yaptim sanki yine ikinci cizgi var ama 15 dk sonra cikti gibi
Var canım henüz yeni olduğu için çıkmıyor daha adetin geçtikten sonra testi tekrarla koyuya dönecektir. Sonra kan testi ver iki günde bir tekrarla

Bugün hamile olduğumu öğrendim🥰🙏🏻🥰🙏🏻

Evet 2. çizgi kesin var ama daha koyu renkli olmasını beklerdim. Bugün adet gününüz. Acaba geç döllenme mi ki. 1 hafta sonra bayram. Bayram tatilleri başlamadan 14 temmuz gibi kadın doğuma gidip bi kan verin bence.

Var canım henüz yeni olduğu için çıkmıyor daha adetin geçtikten sonra testi tekrarla koyuya dönecektir. Sonra kan testi ver iki günde bir tekrarla
Arkadaslar merhaba dun reglı oldum :(
Inanılmaz sancılıydı 37 yasımdayım boyle agrı gormedım:( bırde sun agrı kesıcıler ıcmek zorunda kaldım halıyle bugun cok kanamam oldu, bazen cok kanamam olunca parcalı oluyordu:( az once wc dem cıktım hayatımda bu kadar buyuk bır parcalı kanama gormedım :( kızlar ben dusuk yapmıs olabılırmıyımn? Cok telaslıyım suan…

Arkadaslar merhaba dun reglı oldum :KK43:
Inanılmaz sancılıydı 37 yasımdayım boyle agrı gormedım:KK43: bırde sun agrı kesıcıler ıcmek zorunda kaldım halıyle bugun cok kanamam oldu, bazen cok kanamam olunca parcalı oluyordu:KK43: az once wc dem cıktım hayatımda bu kadar buyuk bır parcalı kanama gormedım :KK43: kızlar ben dusuk yapmıs olabılırmıyımn? Cok telaslıyım suan…
Bi kadın doğuma görünmende fayda var bence

Arkadaslar merhaba dun reglı oldum :KK43:
Inanılmaz sancılıydı 37 yasımdayım boyle agrı gormedım:KK43: bırde sun agrı kesıcıler ıcmek zorunda kaldım halıyle bugun cok kanamam oldu, bazen cok kanamam olunca parcalı oluyordu:KK43: az once wc dem cıktım hayatımda bu kadar buyuk bır parcalı kanama gormedım :KK43: kızlar ben dusuk yapmıs olabılırmıyımn? Cok telaslıyım suan…
Bende de bi ara olmuştu bi doktora gidin muayene olun bence. Bende polikistik over var ondan dolayı miyomlar parçalanıyo demişti doktorum. İnşaAllah öyle bişey yoktur.🙏🏻

Bende de bi ara olmuştu bi doktora gidin muayene olun bence. Bende polikistik over var ondan dolayı miyomlar parçalanıyo demişti doktorum. İnşaAllah öyle bişey yoktur.🙏🏻
Sureklı muayne oluyorum 15 yıldır aynı doktora gıdıyorum hatta bebek ıstedgmz ıcın son 8 aydır ayda 2 3 kez gıdıyorum hıc kıstım yok , doktorum asının gecıkme yaratabıldıgını soyledı aslında aklıma yattı etrafımdakı herkes 1 2 gun gecıktı ve agrılı oldu, cok ıcın rahat etsın dersen kanda gebelık bakalım dusuk yaptıgını dusunuyosan ama ogrensende planımız degısmıycek dedı bende ugrasmak ıstemedım

Parçalı kanamalar kansızlığa bağlı da olabiliyor. Aneminiz var mı?

Back
X