- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl verdiniz buluştunuz mu ?
Hic uzulmeyin. Denginiz degilmis. Kendinizi mutlu ve huzurlu hissettiginizde dogru kisiylesinizdir. Geriye bakmayin bile.
Duzgun bir erkekle tanistiginizda eski sevgilinizin sorunlu bir tip oldugunu daha net goreceksiniz. Simdi hisleriniz karisik, dogru bir sekilde degerlendiremezsiniz.Mutsuz değildik aslında. Yani bir süre her şey çok güzel gidiyor geleceğe dair planlar yapıyoruz. Neyi nasıl yaparız diye hesaplar yapıyoruz falan. Sonra yine bir şekilde konu kıyafete ve instagrama geliyor. Yani yaklaşık bir ay her şey yolunda sonra mutlaka bir olay yaşanıyor. Sonu da böyle oldu işte.
arkadaşım şuan eminim bardağa boş tarafından bakıyorsun hatta bazı arkadaşların ne yani bunun için evleneceğin kişiydi belkide kaçırdın yaşın olmuş 30 doğru düzgün adamda kalmadı bi instagram için bitirdin ilişkiyi yazık diye düşünenler hatta sen bile ara ara yanlışmı yaptım diye karamsarlığı yaşayıp hayatından o kişinin çıkmasına üzülüceksin
çok aşık olarak 31 yaşında evlenmiş biri olarak sana diyorumkiii en doğru kararı verdin olay instegram değil olay sana güvenmeyen sana müdahale eden fikirlerini yok sayan sebinide ben öyle istiyorum diyecek kadar bencil bir adam olması inan evlilik okadar farklıki bu tarz bi adamla çok yıpranır çok pişman olurdun sana nacizane tavsiyem senin mutlu olmandan mutlu olabilecek birini seç ille evlenmekte şart değil hayat kısa kendin için yaşa mutlu et önce kendini arkadaşım gez yeni insanlr tanı bol bol
bence konuşun karşınıza alıp sanırım onun istediği hayatınızda onu 1. sıraya koymanız ve değer vermeniz başkalarından önemli hissettirmeniz
söyleyin x kişisini sil diyosun o beniim için senden önemli biri değil al bütün erkekleri sil gerekirse senden önemli değiller ama bana bu şekilde söyleme rahatsızım hayatım görmek istemiyorum diye güzelce söyle ben zaten seni kırmam sadece birbirimize olgun ve açık olalım.
ayrıca kıskanmayan erkek de olmaz ksııtlamadığı sürece kıskansın zaten he dozunu aşmışsa siz yavaş yavaş gevşeteceksiniz zamanla katlanılmayacak derecede bir durum mu aranızdaki bilemem eğer öyleyse de katlanmayın ayrılın
o zaman rest çekme evresi artık bu ya rest çekip blof yapıcaksanız ya da yapabiliyosanız ayrılıcaksınız bir ömür böyle geçmezSöylediğiniz şekilde o kadar çok konuştum ki. Sildiklerim de oldu hatta. Yani yıllardır görüşmemişiz bir bağımız kalmamış ilişkimden önemli değil diyerek sildim birçok kişiyi. Bu yetecek sandım. Ama gün geçtikçe daha fazlasını istedi. Şimdi tamamen tüm erkekleri silmemi istiyor. İlerde tanıştırabileceğim yakın arkadaşlarımı dahi silmemi istiyor. Yakından kastım da öyle her an her dk görüştüğüm değil. Okul döneminde çok samimi olduğum ama şu an herkes kendi memleketinde kendi hayatına döndü. Bunları bile silmemi istiyor. Basit bir şey gibi görünüyor ama farkettim ki tüm istediklerini böyle yaptırmaya çalışıyor. Yani yaparsın ya da ayrılırız şeklinde. Ki son istediğini yapmadım ve ayrıldık.
Haklısınız bunu düşündüğüm de oldu. 1 ay sonra aileler tanışacaktı çevremdeki herkes biliyordu şimdi biterse ben her şeye sıfırdan nasıl başlarım diye kafama çok taktım. Ama söylediğiniz her şeye katılıyorum. Baskı altında karar vermek yanlışa sürükler insanı. Tüm bu düşüncelerden sıyrılıp düşündüğümde ben bu insanla yapabilir miyim sorusuna içim rahat bir şekilde evet diyemiyorum. Evet çok sevdim, sevgisinden de Emin’im. Ama aşırı bencil. Ve aşamadık bir türlü bunu. Yine de çok üzgünüm![]()
hangi konularda karışıyor? müdahale ettiği konularda siz onun yerinde olsanız nasıl davranırdınız?Sevgilimle bazı anlaşmazlıklar yaşıyoruz. Hayatıma fazla müdahale ediyor. Bundan dolayı bir tartışma yaşadık ve ben biraz ağır konuştum dün akşam. Şimdi cevap verip fevri davranmak İstemiyorum bu söylediklerini düşüncem dedi. Biraz önce konuştuğumuzda ise çok soğuk davrandı. Bundan sonra istediğini yap eve gidince bile haber verme dedi. Kiminle istiyorsan görüş ne istiyorsan instagramdan paylaş kimi istiyorsan ekle karışmıyorum dedi. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak artık dedi. İki ay sonra ciddi bir şeyler olacaktı aramızda. Onunla ilgili de acelesi yok artık dedi. Biliyorum beni cezalandırmak için yapıyor. Çünkü ben böyle devam edemem dediğimde sürekli lafı dolandırdı. Ben de kapatırken bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledim. Sen bilirsin dedi kapattık. Sevgisinden şüphem yok ama ya hep Ya hiç diyen biri. Akrep burcu ters davranırsam o bin beterini yapar. Geri adım da atmak istemiyorum ama nasıl davranmalıyım?