babanın dükkanından alışveriş yapılsaydı baban para beklemeye onlarda para muhabbeti yapmaya utanırdı..bence en güzeli olmuş başka bir yerden yapılması..
Babanız sizin için yapılacak bir alış-verişten kar mı alacaktı ki bozuluyor ben anlayamadım?Zaten geliş fiyatından vermesi gerekmez mi?Kar alsa sattıklarından ve bunu kayınvalideniz yada kayınpederiniz anlasa,bu olayı ömür boyu yüzünüze vuracaklardı bu daha mı iyi olurdu?Bence aile içi alış-veriş olmamalı bu tür konularda ne satan kişi istediği parayı aldığını düşünür ne de alan kişi isteği gibi pazarlık yapabildiğine inanır.Kar almadığı bir alış-veriş babanızın bozuk durumunu da düzeltmez sorun bunun neresinde?:44::44::44:
Babamı kurtarmayacağını biliyorum da babamın bakış açısı da kendi kızım bile benden almıyor kim alsın benden dükkanı dağıtıcam kapatıcam diye kızdı biraz bağırdı söylendi, zaten babam istemiyordu baştan bir de böyle oldu.
Müşterilerini hep başkalarına kaptırıyor, bu aralar biraz da borçla harçla uğraşıyor arabasını satacak, kendi kızım bile benden almazsa ben daha esnaflık yapmayım diyor. Çok üzüldüm sabah ağlaya ağlaya işe gittim ama nişanlıma da belli etmemeye çalışıyorum şimdilik. Sizce laf arasında çıtlatsam mı
Haklısınız kızlar belki rahat edememiştir belki pazarlığını diğer dükkanla yapmışlardır önceden yani bunları bilemem de herkes de soruyorlar babandan mı aldınız diye, ben de acaba kötü mü yaptık diye düşündüm. O zaman şimdilik bahsetmeyim vakti zamanı gelince çıtlatırım ya da düğün alışverişi öncesi çıtlatabilirim.
Babam da daha yeni yeni yumuşuyodu bana karşı ya, o istemiyordu çünkü biraz zoraki vermiş gibi olmuştu. Şimdi nasıl gönlünü alıcam bilmiyorummmm...
Kayınvaliden doğru olanı yapmış,Bu konuyu nişanlına ya da ailesine yansıtma derim.
Senin için kıyafet alırken babana para vermeleri doğru olurmuydu ?
Baban zor bir dönemde sanırım ve fazla tepki vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?