Geçen hafta nişan alışverişine çıktık kızlar, alışverişi kazasız belasız tamamladık ama benim babamın mağazası var kıyafet mağazası. Kayın validemler başka bir mağazaya girip orda buluşalım dediler gittik neyse ordan beğenildi alındı onların tanıdıkmış orası da.
Ama babam şimdi çok bozuldu hatta biraz sinirlendi, babamın işleri de bu aralar biraz kötüydü. Şuan babam çok sinirli ama napıcaz bilemiyoruz, nişanlıma bahsetsem mi sizce ufaktan. Acaba kendileri hiç düşünmedi mi akıllarına mı gelmedi kırılacağı, yoksa orayla anlaşmışlardı ucuzlarından göster diye öyle mi bilemiyorum. Sizce nişanlıma bahsetmeliyim?
Bence konu para mevzusu degil. Zaten babanda kar etmeyecekti. Alis fiyatindan verecekti belki cok daha ucuza. Kizim benden alisveris yapsinda , ben iflastan kurtulayim degil mesele. Onlarda gidip tanidiklarindan almislar . Tanidik olmasi kotu birsey degil yani. Babanin bozuldugu , kendi dukkani varken onlarin baska dukkandan alisveris yapmasi. Hakli da. Olan olmus ama bundan sonra lafini etmenin bir alemi yok. Babaniza haklisin sen diyerek ancak gaz vermis olursunuz. En iyisi ustunu kapatmak.
Tam anlatmak istediklerimi anlatmışsınız, çoğu kişi yanlış anlamış ama babam zaten kar almıcaktı, toptancıyla da anlaşmıştı. Biz toptancıdan sanki babam dükkana alıyormuş gibi alacaktık. Neyse artık olan oldu, söylenmenin de kimseye bir faydası yok bundan sonra, babam da çok aşırı tepki gösterdi, bağırdı çağırdı üzüldü sinirlendi ama İnşallah bundan sonra düzelir herşey...:44::44:
Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.
Geçen hafta nişan alışverişine çıktık kızlar, alışverişi kazasız belasız tamamladık ama benim babamın mağazası var kıyafet mağazası. Kayın validemler başka bir mağazaya girip orda buluşalım dediler gittik neyse ordan beğenildi alındı onların tanıdıkmış orası da.
Ama babam şimdi çok bozuldu hatta biraz sinirlendi, babamın işleri de bu aralar biraz kötüydü. Şuan babam çok sinirli ama napıcaz bilemiyoruz, nişanlıma bahsetsem mi sizce ufaktan. Acaba kendileri hiç düşünmedi mi akıllarına mı gelmedi kırılacağı, yoksa orayla anlaşmışlardı ucuzlarından göster diye öyle mi bilemiyorum. Sizce nişanlıma bahsetmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?