- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
iyi günler kızlar...
ben 2,5 aylık evli bir bayanım.
bu akşam benim ve eşimin ailesinin bulunduğu şehre gideceğiz 10 günlüğüne,malum bayram...
10 gün kalacağız ve bayramdan sonraki hafta sonunda abimin nişanı var.
annem önceleri(bir kaç ay öncesine kadar) abinin nişana yeni bir kıyafet almayı düşünüyorum demişti.
(önceleri benim düğünümde giydiği takımı giymeyi düşünüyordu ama sonra vazgeçti,''özensiz geldi'' algılanmasın diye.
bugün konuşuyorduk konusu geçtii,benim düğünümde giydiği takımı giyecekmiş.neden dedim,malum masraf çok,o yüzden dedi.
annem benim dğünümde bi elbise(mürdüm rengi) üzerinede aynı renk ceket giymişti.
şimdi düşündümde,anneme şık krem tonlarında bir ceket alsam nişana uygun?
elbisenin üstüne onu giyse?
hemen bugün almam lazım,çarşı yakın bize.
eşimi iş çıkışında alacağım,dönüş hazırlıkları için alacağımız şeyler var.
benim param var ama eşimden habersiz yapmak istemiyorum.eşimle almak istiyorum.
malum parasını o verecek(ben henüz çalışmıyorum).
haliyle çekiniyorum demeye
ben daha eşimden harçlık bile isteyemiyorum,sağolsun eşim çok anlayışlı bana söyletmeden her seferinde bırakıyor.
ama genede utanıyorum.meseleyi nasıl anlatsam?
annem şu aralar sıkışıkmış ona ceket alayım mı sürpriz olsun falan mı diyeyim ne diyeyim?
''annesini kayırıyor'' izlenimi oluşturur muyum? eşim böyle düşünecek biri değil ama çok çekiniyorum ben
annemin dünürlerinin durumu annemlerden daha iyi.orda annemin mahçup düşmesini istemiyorum,onu mutlu etmek istiyorum.
sizce ne yapmalıyım ben?
(bu arada eşimin durumu iyi yani almaması için bir neden yok.desem alırda.ama benim derdim kendimle: ( yanlış anlaşılır mıyım ya da annemi eşimin gözünde mahçup duruma düşürür müyüm?)
ben 2,5 aylık evli bir bayanım.
bu akşam benim ve eşimin ailesinin bulunduğu şehre gideceğiz 10 günlüğüne,malum bayram...
10 gün kalacağız ve bayramdan sonraki hafta sonunda abimin nişanı var.
annem önceleri(bir kaç ay öncesine kadar) abinin nişana yeni bir kıyafet almayı düşünüyorum demişti.
(önceleri benim düğünümde giydiği takımı giymeyi düşünüyordu ama sonra vazgeçti,''özensiz geldi'' algılanmasın diye.
bugün konuşuyorduk konusu geçtii,benim düğünümde giydiği takımı giyecekmiş.neden dedim,malum masraf çok,o yüzden dedi.
annem benim dğünümde bi elbise(mürdüm rengi) üzerinede aynı renk ceket giymişti.
şimdi düşündümde,anneme şık krem tonlarında bir ceket alsam nişana uygun?
elbisenin üstüne onu giyse?
hemen bugün almam lazım,çarşı yakın bize.
eşimi iş çıkışında alacağım,dönüş hazırlıkları için alacağımız şeyler var.
benim param var ama eşimden habersiz yapmak istemiyorum.eşimle almak istiyorum.
malum parasını o verecek(ben henüz çalışmıyorum).
haliyle çekiniyorum demeye

ben daha eşimden harçlık bile isteyemiyorum,sağolsun eşim çok anlayışlı bana söyletmeden her seferinde bırakıyor.
ama genede utanıyorum.meseleyi nasıl anlatsam?
annem şu aralar sıkışıkmış ona ceket alayım mı sürpriz olsun falan mı diyeyim ne diyeyim?
''annesini kayırıyor'' izlenimi oluşturur muyum? eşim böyle düşünecek biri değil ama çok çekiniyorum ben

annemin dünürlerinin durumu annemlerden daha iyi.orda annemin mahçup düşmesini istemiyorum,onu mutlu etmek istiyorum.
sizce ne yapmalıyım ben?
(bu arada eşimin durumu iyi yani almaması için bir neden yok.desem alırda.ama benim derdim kendimle: ( yanlış anlaşılır mıyım ya da annemi eşimin gözünde mahçup duruma düşürür müyüm?)
Son düzenleme: