- Konu Sahibi tuannatunay
o anda senin nediyceğini merak edip öyle demiştir belki:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek arkadasının once sen gitmeden aileler tanısır deyip sonra caymıs gibi konusması hos olmamıs belki ama yukarda yazan arkadaslara katılıyorum 3 sene nisanlı kalmak bence intihar olur.
ben 4 sene cıktıktan sonra 1 sene nisanlı kaldım , cok pismanım , degil 3 sene 3 ay bile fazla bana gore. iliskinin ciddiyetini ya da aranızdaki bagı bir yüzüge hic baglama.
siz soz ya da nisan takarsanız hem kendinize hem ailenize ekstra yuk binmis olacak , aramalar, sormalar, bayram ziyaretleri vs, hadi bunları gectim. 3 sene cok uzun , kim öle kim kala belki 3 sene sonra cok farklı kariyer planların olacak hayat planların olacak belki beraber yurutemeyeceginizi göreceksiniz ya da bir suru farklı sey olabilir, nisanlanıp ya da sozlenip ayrılmıs olmak hos olmaz , seni daha cok üzer
mrb hanımlar sizlere danışmak istediğim bir konu var.ben düşündüm işin içinden çıkamadım.erkek arkadaşımla yaklaşık olarak 3 senedir çıkıyoruz.erkek arkadaşım harp okulundan mezun oldu geçen sene şimdi sınıf okulunda.benim gereksiz çok kaprisimi çekti yeri geldi bende onunkileri çektim karşılıklı olarak uzlaşabildik çıktıgımız günden beri benimle evlilik düşünüyor gerçekten çok masum bir insan.
iki ay sonra amerikaya dil okuluna gidiyorum.erkek arkadaşım ben yurt dışına çıkmadan önce aileler arasında yüzük takmamızın zamanı geldiğini söyledi.bende zaten öyle olmasını istiyordum kendi aramızda yüzük takmıştık fakat ailelerinde bilmesi gerekiyor diye düşündük.sorun yok anlaştık.fakat aradan iki ay geçti o konuşmanın üstüne ve en yakın arkadaşlarımızdan biri düğün nişan ne zaman diye sorduğunda 3 sene sonra tuannanın okulu bittiğinde ailemi götürüp isteyecegim dedi o an çok üzüldüm hiç birr tepki veremedim.asla evlilik meraklısı bir kız olmadım sonuçta o benimle evlenmeyi istemeli.tamam evlilik için çok erken benim okulum var mantıklı olan minimum 3 sene sonra olması ama hani ailelerimiz tanışacaktı gerçekten kalbim çok kırıldı.geçen hafta arkadaşlarımdan biri evlendi sıra sizde dediler erkek arkadaşım ewet ben çok istiyorum evlenmeyi diye güldü ama onun söylediği lafa o kadar çok içerlemiştim ki yanlış biliyorum ama ben seninle evlenmeyeceğim dedim çok üzüldü kavga ettik bunu demene ragmen ben seni istiyorum evlenmek istiyorum dedi.çok kırgınım konuşmak istemiyorum bu meseleyi konuşursam hadi yüzük takalım diyebilir.ama onun tamamen kendi iradesiyle olmasını istiyorum.kötü niyetli olarak söylemedi belki 3 sene sonra diye belki anlık olarak söyledi ama sonrada nişanlanalım artık diye birşey demedi.sizce neden böyle olmuş olabilir hala istiyorsa sorun ne ??? sadece yazmak istedim umarım içinizden geçenleri yazarsınız şimdiden teşekkürler
tuanna... alınganlık yapıyorsun gibime geldi.... ben erkek arkadaşının evlilik 3 yıl sonra anlamında konuştuğunu düşünüyorum...
daha önünüzde 3 yıl gibi uzunca bir zaman var, işin içine aileleri taşımayın derim...nacizane tavsiyemdir...yaşamayan bilmez, yaşayan bilir....![]()