Sizce bunun anlamı ne?

erkek arkadasının once sen gitmeden aileler tanısır deyip sonra caymıs gibi konusması hos olmamıs belki ama yukarda yazan arkadaslara katılıyorum 3 sene nisanlı kalmak bence intihar olur.
ben 4 sene cıktıktan sonra 1 sene nisanlı kaldım , cok pismanım , degil 3 sene 3 ay bile fazla bana gore. iliskinin ciddiyetini ya da aranızdaki bagı bir yüzüge hic baglama.
siz soz ya da nisan takarsanız hem kendinize hem ailenize ekstra yuk binmis olacak , aramalar, sormalar, bayram ziyaretleri vs, hadi bunları gectim. 3 sene cok uzun , kim öle kim kala belki 3 sene sonra cok farklı kariyer planların olacak hayat planların olacak belki beraber yurutemeyeceginizi göreceksiniz ya da bir suru farklı sey olabilir, nisanlanıp ya da sozlenip ayrılmıs olmak hos olmaz , seni daha cok üzer

keske laf carpmak yerine ilk fırsatta söyleseydinn sen böyle söyledin ben yanlıs anladım diye... ne sen üzülürdün ne de o.. kavga da etmezdiniz cnmm.. kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. o an öyle söyleme geregi duymustur. belki senden de bir yaklasım bekliyordur..:16:

erkek arkadasının once sen gitmeden aileler tanısır deyip sonra caymıs gibi konusması hos olmamıs belki ama yukarda yazan arkadaslara katılıyorum 3 sene nisanlı kalmak bence intihar olur.
ben 4 sene cıktıktan sonra 1 sene nisanlı kaldım , cok pismanım , degil 3 sene 3 ay bile fazla bana gore. iliskinin ciddiyetini ya da aranızdaki bagı bir yüzüge hic baglama.
siz soz ya da nisan takarsanız hem kendinize hem ailenize ekstra yuk binmis olacak , aramalar, sormalar, bayram ziyaretleri vs, hadi bunları gectim. 3 sene cok uzun , kim öle kim kala belki 3 sene sonra cok farklı kariyer planların olacak hayat planların olacak belki beraber yurutemeyeceginizi göreceksiniz ya da bir suru farklı sey olabilir, nisanlanıp ya da sozlenip ayrılmıs olmak hos olmaz , seni daha cok üzer

cok haklısınn. bende 1 yıl nisanlı kaldımm.. önce damat gelsin sonra sen damatlara git takını alcan diye.. sonra hep birlikte babanlarla gitt.. 2 bayramm aynı sıkıntıı.. arada bi de cenaze ameliyat cıkarsa yandınn ... tasın tasın durr

mrb hanımlar sizlere danışmak istediğim bir konu var.ben düşündüm işin içinden çıkamadım.erkek arkadaşımla yaklaşık olarak 3 senedir çıkıyoruz.erkek arkadaşım harp okulundan mezun oldu geçen sene şimdi sınıf okulunda.benim gereksiz çok kaprisimi çekti yeri geldi bende onunkileri çektim karşılıklı olarak uzlaşabildik çıktıgımız günden beri benimle evlilik düşünüyor gerçekten çok masum bir insan.
iki ay sonra amerikaya dil okuluna gidiyorum.erkek arkadaşım ben yurt dışına çıkmadan önce aileler arasında yüzük takmamızın zamanı geldiğini söyledi.bende zaten öyle olmasını istiyordum kendi aramızda yüzük takmıştık fakat ailelerinde bilmesi gerekiyor diye düşündük.sorun yok anlaştık.fakat aradan iki ay geçti o konuşmanın üstüne ve en yakın arkadaşlarımızdan biri düğün nişan ne zaman diye sorduğunda 3 sene sonra tuannanın okulu bittiğinde ailemi götürüp isteyecegim dedi o an çok üzüldüm hiç birr tepki veremedim.asla evlilik meraklısı bir kız olmadım sonuçta o benimle evlenmeyi istemeli.tamam evlilik için çok erken benim okulum var mantıklı olan minimum 3 sene sonra olması ama hani ailelerimiz tanışacaktı gerçekten kalbim çok kırıldı.geçen hafta arkadaşlarımdan biri evlendi sıra sizde dediler erkek arkadaşım ewet ben çok istiyorum evlenmeyi diye güldü ama onun söylediği lafa o kadar çok içerlemiştim ki yanlış biliyorum ama ben seninle evlenmeyeceğim dedim çok üzüldü kavga ettik bunu demene ragmen ben seni istiyorum evlenmek istiyorum dedi.çok kırgınım konuşmak istemiyorum bu meseleyi konuşursam hadi yüzük takalım diyebilir.ama onun tamamen kendi iradesiyle olmasını istiyorum.kötü niyetli olarak söylemedi belki 3 sene sonra diye belki anlık olarak söyledi ama sonrada nişanlanalım artık diye birşey demedi.sizce neden böyle olmuş olabilir hala istiyorsa sorun ne ??? sadece yazmak istedim umarım içinizden geçenleri yazarsınız şimdiden teşekkürler

gideceğiniz yerde sizi kaptırmaktan korkupta yüzük taktırmış olabilir..genelde bir erkek acele ediorsa korkusundandır..yada acele etmek istemior sizi düşünüordur hani okul falan dedi olması die..bazen kendini hazı hissetmiyord olabilir..bunun çok açıklaması varki...

acaba aılesıne bıraz anlattı da onlarda okulu bıtsın sonra nısan olsun demıslerdır belkı o yuzden erkek arkadasında gerı cekılmıstır nısan fıkrınden,sen bence sor nıye fıkrın degıstı artık sımdı nısan ıstemıyorum ama fıkrını degıstıren ne oldu dıye sor bence aklına takılıyosa

canım birbirinizi seviyosunuz. ne gerek var ki şimdiden nişana falan? heves ediyo olabilirsin anlarım, çok da haklısın ama, şimdiden aileler işin içine girerse nolur biliyor musun? kaynananın derdini tasasını sıkıntısını çekersin, kaynanan şimdi senle ilişkiyi ilerletir samimiyeti kurar, sonra da düğün zamanı bu samimiyeti senin aleyhine kullanır. boşverin başbaşa ilişkinize bakın, mutluluğunuzu düşünün.

Uzun zamandır yaşadığınız bir birliktelik sizinki aileler şu an tanıştırılmasa da iki tarafta çok iyi biliyordurki sizin ilişkinizde ciddi olduğunuzu. bu yüzden bunu takma derim. 3 yıl sonra demesi de direk evliliği kastetmiştir. erkekler basit düşünür direk evliliği düşünür. nişandı sözdü ööle planlarında nezaman olcağaının kararını vermezler. önce evliliğe karar verilir o yülde ilerlerken işte onlar olur bişeklde :) bence hiç giderayak yıpratma ilişkini

Evliliğe 3 yıl varsa bence de aileleri şimdiden karıştırmak gereksiz son bir yıl kala açıklamanız daha mantıklı.

Sanki sevgilin alelacele tanışsın fln istememiş gibi geldi giderayak.
içine sinmeden yarım yamalak yapmak yerine ileriki bir tarihe ertelemiş olabilir kafasında.
bence sevgilin senle evlenmek istiyor ancak kafası rahat ki bu şu açıdan iyi sana güveniyor.
bence kafanda büyütmüşsün tavsiyem böyle bişey kafana takıldığı anda sor konuş sevgilinle iletişimin iyi bence ve 3 yıldır çıkıyormuşsunuz naz yapma bence bu konuda.
ben de sen gibiyim bizim de 3 sene doldu ikimiz de evlilik düşünüyoruz ancak en erken 2 sene sonra olabilir ancak ben de evlilik muhabbeti açmam sen gibi sevgilim arada ağzımı yoklar annenlerle tanışsam fln diye ama ben çok hevesli olmadığımdan öyle lafta kalır. ben de evlenmek istiyorum ama benim ailem nişanlılık evresini uzatmayı hoş bulmaz bu yüzden evliliğe yakın söylemek daha uygun benim için. ama sende öyle bir durum yoksa direk konuşabilirsin anneme bahsetsem mi fln gibisinden istemeyen adam yan kıvırır zaten böyle bir durumda anlarsın

tuanna... alınganlık yapıyorsun gibime geldi.... ben erkek arkadaşının evlilik 3 yıl sonra anlamında konuştuğunu düşünüyorum... :20:
daha önünüzde 3 yıl gibi uzunca bir zaman var, işin içine aileleri taşımayın derim...nacizane tavsiyemdir...yaşamayan bilmez, yaşayan bilir....:19:

bende katıldım arkadaşıma,çok doğru söylemiş..hem kırılmış söylememişsin hemde çocuğa ben seninle evlenmem demişsin kızgınlıkla :20: ahh ahh biz hatunlarda az değiliz yani..bunu bize erkekler söyle yeri göğü inletiriz..bana seninle evlenmem dedi diye..

bence izah etmelisin hem kırıldığını hemde kırgınlıkla o lafı ettiğini..birbirinizi bu şekilde tanıyacaksınız..kırgınlıklarını belirtirsen her daim iletişimde olursan oda daha dikkatli davranacaktır sana..diye düşünüyorum..

ayy canım ya bakma sen harp okulu mezunlarının tahtalarından biri eksik olur derler:60: benim eşimde daha evlenmeme 9 yıl var demişti ama nolduuuuuuuu harp okulu bittikten bir hafta sonra evlendik :60:o lafı söyledikten 4 ay sonra hiç beklemediğim bir anda mükemmel bir evlenme teklifi yapmıştı şok olmuştum seninkide bir süpriz yapabilir hazır ol :71::66:

ben iradeli bi ilişkiniz olduğuna inandım okuduğumda .. konuşup aklında soru işaretlerini gidermelisin böle düşünerek bi yere varamazsın ki :26:

YAzdıklarınız için çok teşekkür ederim sevgilimle daha demin bu konu üzerine konuştuk.konuyu o açtı sen benimle neden evlenmek istemiyorsun artık hani nişanımızı yapacaktık ben bu söylediklerine ragmen istiyorum diyince bende o gün söylediklerini hatırlattım ona 3 sene sonraya erteleyenin kendisi oldugunu söyledim.düşünmeden söyledim ben onu evlilik için söylemiştim dedi sizlerinde dediği gibi.benim aklımdan bu yaz nişanı yapmak geçiyor dedi şaşırdım tabi bende ailemin tepkisinden çok çekindiğini söyledi.ben babama böyle birşeyi nasıl söylerim hiç bilmiyorum.2 seneye okulum bitecek inşallah.ne yapacagım konusunda çok kararsızım babamdan çekiniyorum onun ailesi ve benim annem bizim ilişkimizi biliyor.2 sene nişanlı kalmak çok mu abes birşey olur yorumlarınızı bekliyorum :)

bana göre 2 sene uzun. bizim de en az 2 senemiz var evlenmek için benim okulumun bitmesine vesaire.
ama bu kadar uzun süre nişanlı kalmak bilmiyorum sanki kaçmasın diye boynuna ip takmak yerine parmağa yüzük takmak gibi geliyor bana belki de ben evliliğe henüz hazır değilimdir bilmiyorum.
nişanlılık evresi uzayınca tadsızlaşır gibime geliyor ama olmaz olmaz değil tabi ki

bizim de iki senemiz var önümüzde. ben de bu konuyla ilgili soru sormuştum burada. hanımların cevaplarıyla kendime geldim :) acele etmemem gerektiğini öğrendim ve inan daha huzurluyum şimdilerde. bana kalırsa iki yıl kala nişanlanmak sorumluluk almak demektir. hayatımdaki bazı boşluklardan kaynaklı bu kadar acele ettiğimi anladım. kendi hayatımı düzenlemeye karar verdim. bence sen de öncelikle kendi yaşamını sonra da sevgilinle çıkacağın evlilik yolunu düşünmen en hayırlısı olacaktır. sevgiyle kal ....:61:

bence gayri ihtiyari söylemiştir.zaten aileler tanışsada 3 sene sonra evlenmicekmisiniz.eğer öyle ise sorun yok kestirmeden söylemiş yani evet evlencez tabı once aileler tanışcak sonra nişan sonra evlencez falan dememiş uzatmamış.bence sorun yok .takam kafana..

Boşuna kuruntu yapmışsın.İyi çocukmuşki istemezsen isteme deyip çekip gitmemiş.Konuyu açıp sebebini sormuş.Böyle yanlış anlaşılmalardan kaynaklanıp biten çok güzel beraberlikler biliyorum.Neyseki sizinki iyi sonuçlanmış.2 sene nişanlılık için uzun bir süre değil.Evlenince 40 yıl beraber geçiyor bırakın 2 yılda nişanlıyken geçsin.Zaman öyle bir geçerki anlamazsınız bile.Mutluluklar dilerim.

Back
X