Sizce bunun sonu ne olur?

Allah akıl fikir versin. Tek sorun benim çalışmamammış, şimdi bi sıkıntım yok demişsiniz. Davayı öğrenince yine darp eder, siz yine şikayetçi olmasaydım keşke, suç bende hep dersiniz. Babanızı da bahane yapmışsınız, çok güzel, çok yolunda her şey. Mecburiyetten dönmemişsiniz siz, kocanıza değil kendinize suç bulduğunuz için dönmüşsünüz.
Size hiç bir şey demiyorum

Selam kızlar aralık ayında eşim beni darp etti ve bende rapor alarak şikayet ettim babamın evine gittim sonra babam bu olaya dayanamayıp ve boşanmama da karşı çıktı beni eve geri gönderdiler kalp krizi geçirdiği için bende benim yüzümden bir şey olur babama diye korkup direnmedim döndüm eve .sonra karakol da babamın kalp krizi geçirmesi nedeniyle eve geri dondüğümü ve şikayetimi geri aldığıma dair dilekçe verdim yaklaşık 5 ay sonra mahkeme olacak .dün e devlete baktım asliye ceza mahkemesinden dava açılmış bunun sonıcunda eşim hapse girer mi yoksa hakim bana mı sorar .o dönemde yeni doğum yapmıştım ve çalışmıyor dum şimdi çalısı yorum ve maddi sıkıntılar dışında başka problem yok artık .ceza almasını hapse girmesini de istemiyorum artık anladım ki ben çalışmadığım için bu kadar sıkıntı yaşadık .şimdi borçlar ve evladımız dışında başka derdimiz yok ama ne yapacam bilmiyorum ben gördüm e devlette duruşma olduğunu daha ona söylemedim ben ne yapacam ya hiç bilmiyorum sizlerle paylaşmak istedim :KK43:okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ler
İnşallah bi sorun olmaz.
Bi avukatla konuş süreç hakkında bilgi al.

Mahkemede şikayetçi olmadığını söylersin zaten ceza alsa da para cezasına çevrilir daha önceden bir suça karışmadı ise onu da 5 yıl suç işlememek kaydıyla ertelerler para da ödemezsiniz kapanır gider. Geçmiş olsun umarım inşallah bir daha şiddete maruz kalmazsınız.

Mahkemede şikayetçi olmadığını söylersin zaten ceza alsa da para cezasına çevrilir daha önceden bir suça karışmadı ise onu da 5 yıl suç işlememek kaydıyla ertelerler para da ödemezsiniz kapanır gider. Geçmiş olsun umarım inşallah bir daha şiddete maruz kalmazsınız.
İnşallah: (

Sunu anlamadim, sen calismiyorsun diye sorun yasadiginiz cikarimina vardin, bi aydinlanma (!) yasadin, oyle mi? Siddet uygulama gerekcesini mantikli buldun yani? Yarin bi gun yine calisamasan seni dovmesi hak mi o zaman?

Back
X