Sizce büyüyen beşik mi? Standart beşik mi?

kızlar tecrübelerinize güvenerek büyüyen beşik almaktan vazgeçtim:)))
tam ana dizi küçük beşiklerden almaya karar verdim hatta eşime söyledim daha iyi olur dedi. 1 sene idare etsin sonra oda yaparız falan demişti ki netten gösterdim modelleri bunlar çok küçük ya rahat edemez kızımız demez mi:))))
zaten zor karar vermiştim:)) neyse herelde normal beşik alacağız
yarın bakacağız inş 3-4 yere. bakalım kullanım açısından hangisi daha cazip gelecek:)))
çünkü netten bakmakla olmuyor orada göze daha farklı görünüyor

Cnm hayırlısı olsun minik prensesin rahat uyusun ...Dediğim gibi be büyüyen aldım ama pişmanım sen bakma satıcıların 13-14 demesine dediğim gibi benim kız ilkokul 2-3 e kadar kullansa kar dicem beşik içinde anca 7-8 ay o yüzden o kadar erken odasında yatıramayacağından ek masraf olur derim yani eğer normal beşik alcaksan sadece odanda yatırmaya da bi beşik alabilirsin o da gereksiz bence normal beşikler de aşşağı yukarı 4-5 yaşa kadar kullanılıyo ondan sonra bi oda yapmak daha mantıklı ...Tabiii bi yerlere gidiyosan da park yatak en mantıklısı çünkü katlıyon götürüyon mesela ben şimdi diyorum keşke park yatak alsaymışım..eşim çok beğenmişti ama işte ben bez bunlar dedim aldırmadım şimdisi pişmanım...

çok şükür aldım:)))))
bugün biraz modokoyu gezdik malum 500 lük beşiğe 800 900 diyorlar:)))
çok pahalı modoko.
ümraniye ye belis e gittik çok güzel bi beşik aldık kızıma 4 çekmeceli en geniş olanlarından aldık 4-5 yaşına kadar kullanabilir. asansörlü sallanan çok kaliteli medefe beyaz
uyku seti de süper bişey pembeli pembeli:) şeker civcivler fiğürlü uyku seti ( nette arattırın hemen çıkar)
cibinliğini 25 tl idi hediye ettiler
uyku seti ve beşik toplam 650 tl ama taksit yaptık. 6 taksit onlar yaptı +4 taksitte word yapınca 10 taksite geldi

Allah razı olsun canım
sağolasın arkadaşım
sen baktın mı bebişe beşik
ne almayı düşünüyorsun

ben 2. çocugu düşündüğüm için büyüyen almadım asya kardeşi olana kadar yatar beşiğinde o doğuncada genç odası alırım diye düşündüm. çünkü kızda olsa erkekde olsa odalarını ayrı yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…