Yaşım 18 değil aslında 20 mantıksız olduğunu düşünmüyorum ayrıcaYaşınız 18.
Sizi sevmeyen biri için dua etmeniz üstelik başkasıyla yuva kurmak üzere olan birini nasip olarak istemeniz caizliği geçtim mantıksız.
Yaşım 18 değil aslında 20 mantıksız olduğunu düşünmüyorum ayrıca
Benim sevdiğimi söyleme şansım olsaydı belki de olabilirdi emek sarf etmeden olmuyor birşeylerSizi sevse sizle olurdu değil mi? Kendinizi neden üzüyorsunuz?
Sevdiğinizi bile söylemediğiniz biriyle nasıl gelecek planları kurabildniz ki?Benim sevdiğimi söyleme şansım olsaydı belki de olabilirdi emek sarf etmeden olmuyor birşeyler
Teşekkür ederimDua kullarin umutla Allaha el açmasıdir herhalükarda caizdir lakin birde isin diger tarafı var...Belki Allah senin icin en iyisi diye onu senden uzaklaştırdı bilemezsin herdaim hayır dile...
Baskasi ile yüzük takmış artık sil kafandan uzaklaş düşüncelerinden...
Saçmalama!!Gerçekten çok sevdigim gelecek planları,hayaller kurduğum bir bey var ama bu bey başkasıyla sözlendi yüzük falan taktılar yani. Yine de vazgeçemiyorum ondan hala içimde bir umut var sanki böyle mutlu değilmiş gibime geliyor ve onun bana hayırlı olması ve birbirimize nasip olmamız için Allaha dua ediyorum. ondan vazgeçip onu unutmak istemiyorum. Caiz mi bilmiyorum ama. Derdim kimsenin yuvasını bozmak degil elimden sadece dua etmek geliyor. Sonucta bir ihtimal birbirimizin nasibi olabiliriz. Allah belkide onu bana nasip edecek. Sizce dua etmem caiz mi etmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?