Sizce çalınmış mıdır?

Merhabalar bugün uye oldum aklıma takılan tuhaf bir olayı anlaticam bugün otobüste giderken otobüste bir iki kişi vardı önlerde oturuyorlardı bende biraz arkada oturuyordum tekli koltukta kent kartımi çantamın on gözüne koydum eminim fermuarıni cektim sonra arkadan indim otobüsten arka boştu kimse yoktu aklıma kent kartımi yoklamak geldi inerken kent kartımi çantamda göremedim hemen otobüse kostum baktım heryere ama kartım hala yoktu otobustekilerde baktı bulamadilar kartımı nerde düşürmüş olabilirim iner inmez baktım kartıma bı türlü bulamadım otobustede yoktu çok tuhafıma gitti.Sizce çalınmış midir ?İptal ettirmek için aradım yeni kart cikarttirdim mecbur kod yükledim :KK43: hala nerde olduğunu düşünüyorum :KK43:
Az önce bimde telefonunu çaldıran kadının derdini okuduktan sonra sizin ki biraz gülümsetti :)

yani ben anlamadım bu şehirde kent kartı olmayan otobüse binemiyor mu

bizim burada makinelerde de büfelerde de yenileri satılıyor

çantamda 3-5 tane var

içlerine en fazla 10-20 gibi miktarlar koyarım ki düşürürsem vs sıkıntı olmasın zira kalabalıkta vs o an cebe atılabiliyor yahut çantaya tam yerleştirilemiyor

ders olsun bir daha az doldurursunuz

çalınmış da olabilir düşmüş de olabilir

dert etmeyin canınızı sıkıp stres yaptığınıza değmez

Merhabalar bugün uye oldum aklıma takılan tuhaf bir olayı anlaticam bugün otobüste giderken otobüste bir iki kişi vardı önlerde oturuyorlardı bende biraz arkada oturuyordum tekli koltukta kent kartımi çantamın on gözüne koydum eminim fermuarıni cektim sonra arkadan indim otobüsten arka boştu kimse yoktu aklıma kent kartımi yoklamak geldi inerken kent kartımi çantamda göremedim hemen otobüse kostum baktım heryere ama kartım hala yoktu otobustekilerde baktı bulamadilar kartımı nerde düşürmüş olabilirim iner inmez baktım kartıma bı türlü bulamadım otobustede yoktu çok tuhafıma gitti.Sizce çalınmış midir ?İptal ettirmek için aradım yeni kart cikarttirdim mecbur kod yükledim :KK43: hala nerde olduğunu düşünüyorum :KK43:
Yastigimin altina kent kartimi koyup yatacağım bu gece! Sabah yazarim yerini.

Evet çalınmıştır yok efendim ne çalınması kesin düşmüştür diye bir sürü yorum yapılıp yorumlara cevap verip bir bilinmezligi bulmaya çalışıp kafa karışıklığı yapana kadar ve acaba onu çaldı bumu çaldı diye günah aldirana kadar gidip yeni kart alsa konu sahibi şimdiye mevzu zaten bitmişti bazı şeyler sorunlar için harekete geçmek gerekiyor

İyi de zaten otobüste birkaç kişi var onlarda önde oturuyorlar siz arkadasınız nasıl çalabilirler yanınızdaki çantadan yerlerinden kalkmadan uyuyor muydunuz? O kadar az kişi varken zaten yapamazlar..hani kalabalık olur ayakta dip dibe olursunuz tamam.Ayrıca inince hemen geri dönmüşsünüz düşse araya düşer hemen anında kim görecek yerinize kimse oturmadıysa havaya uçacak değil çantanızın başka yerlerine baktınız mı ya da mont cebinize falan bazen yanlış hatırlıayabiliyoruz

hem burada konu açmakla çözülecek bir durum değil ki ne çözüm sunmamızı istiyorsunuz biz napalım ne yorum bekliyorsunuz? Gidin çıkartın olabilir böyle şeyler

Bi kentkart için fazla değil mi bu tantana? Gören de şifresiyle birlikte kredi kartınızı kaybettiniz sanacak.

Back
X