adama normal herkesin instagrama koyduğu fotoğraflar gibi fotoğraflar yolluyorum. yani açık veya nude olsa katılırdım dediğineAy adam sapık ve sizin muhabbetiniz konuşmanız falan umrunda değil. Nasıl anlayamıyorsunuz bunları.
görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
sonra dün akşam 8 gibi bir öpücük emoji yolladım ona da cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
aradan 10 dk falan geçti ben de pişman olup sildim fotoğrafı.
ve şimdi bana günaydın, sen bana fotoğraf yollayıp sildin mi yazmış.
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
Valla instagramda Facebookta insanların gayet normal fotoğraflarıyla dolu sapık sayfalar mevcut. Bize göre normal foto ama altına hallenen yorumlara hayret edersiniz.adama normal herkesin instagrama koyduğu fotoğraflar gibi fotoğraflar yolluyorum. yani açık veya nude olsa katılırdım dediğine
Sence napsam dediğin için söylüyorum yoksa sen burda sorup sorup pek dikkate almıyorsun. Ben ilişkimi doğrudan keserdim. Böyle bi adamla hiçbi iletişimim olamaz. Bana kendimi iyi hissettirmeyecekse neden onunla olacağım ki bi de kaç yaşına gelmiş insanlarız gerçekten beraber vakit geçireceğimiz, bişeyler paylaşacağımız insanları haketmiyor muyuz hayatımızdafotoğraflar normal kendi günlük hayattaki fotoğraflarım yani asla açık seçik değil. öyle olsa zaten buraya da yazarım bundan çekinmem.
hmmm. aslında şu işine gelirse cevap veriyor kısmı kafama kötü dank etti.
peki sence napsam? yani ben de hiç cevap yazmasam mı?
ay ben size bayılıyorumBu adam su evindeki duşakabine kadar düşündüğün mü
Sen evi kendi kendine kırıp döküyor, yeniliyorsun ama o seni mesaj atmayacak kadar umursamıyor. Öpücükler, fotoğraflar.
Üzücü halin cidden.
Ortada komik, gülünç şeyler olduğu kesin ama benimle ilgili değilay ben size bayılıyorum
ben de cevap vermemeyi düşünüyorum ya da buna da cevap vermeseydin tarzı birşey yazasım varSence napsam dediğin için söylüyorum yoksa sen burda sorup sorup pek dikkate almıyorsun. Ben ilişkimi doğrudan keserdim. Böyle bi adamla hiçbi iletişimim olamaz. Bana kendimi iyi hissettirmeyecekse neden onunla olacağım ki bi de kaç yaşına gelmiş insanlarız gerçekten beraber vakit geçireceğimiz, bişeyler paylaşacağımız insanları haketmiyor muyuz hayatımızda
Tamam ben yanlış okumuşumnude değil fotoğraflar. o da benden nude fotoğraf istemedi zaten hiçbir zaman. normal fotoğraf istiyor.
kavgada aslında haklı taraf bence yok. onun her zamanki takıntılıları
Sizin sevgiliniz foto istiyor diye bütün erkekler aynı değilgörüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
Bu adam su evindeki duşakabine kadar düşündüğün mü
Sen evi kendi kendine kırıp döküyor, yeniliyorsun ama o seni mesaj atmayacak kadar umursamıyor. Öpücükler, fotoğraflar.
Üzücü halin cidden.
Bir sapik icin nude falan farketmez .yüzünü bakip neler yapar hayal aleminde .azicik disardan oku yazdigini. Yuzyuze geldiniz mi hic online ask mi bufotoğraflar normal kendi günlük hayattaki fotoğraflarım yani asla açık seçik değil. öyle olsa zaten buraya da yazarım bundan çekinmem.
hmmm. aslında şu işine gelirse cevap veriyor kısmı kafama kötü dank etti.
peki sence napsam? yani ben de hiç cevap yazmasam mı?
Normal erkekler fotoğraf manyağı olmazlar. Hele ki seven adam cevap vermemezlik yapmaz.görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
Ah evet evli olması da mümkün.En azından adama dair yeni bilgiler öğrenmiş, buna da şükür.
Adamın oturduğu ev kendine ait. Sözde evlenip , ayrılmış.
rosseyy de belki adamla hala evli olan ve duşakabini /yatağı/ hayatı paylaşan kadını unutturmak için tadilat planı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?