- 16 Haziran 2011
- 16.061
- 70.085
- 798
Ah evet evli olması da mümkün.
Görüşmek için en ufak çabası olmayan ama sürekli fotoğraf isteyen erkekten her türlü şey çıkabilir.
Rossey'de ben o evin duşakabinini, yatak odasını kullanmam desin.Kullanması gerekenler kullanıyordur zaten.
Buna da cevap vermeseydin iletişimi devam ettirmek demek. Siz hiçbişey yazmadan silin engelleyin bitirinben de cevap vermemeyi düşünüyorum ya da buna da cevap vermeseydin tarzı birşey yazasım var
Kendinizi niçin bu kadar düşünüyorsunuz ? Ne gerek vargörüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
sonra dün akşam 8 gibi bir öpücük emoji yolladım ona da cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
aradan 10 dk falan geçti ben de pişman olup sildim fotoğrafı.
ve şimdi bana günaydın, sen bana fotoğraf yollayıp sildin mi yazmış.
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
Bu adama yol ver gitsin bence
E hani evlenip eski eşiyle anılarının olduğu evde yaşayacaktınız?görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
Çünkü kendine değer vermiyor, kekonun tekinden sevgi dileniyor.Kavga ettiğiniz adama neden opüücuklu emojı yolluyorsunuz?
E hani evlenip eski eşiyle anılarının olduğu evde yaşayacaktınız?
Ama.olau aslında oraya gidiyor bilmem farkında misinnude değil fotoğraflar. o da benden nude fotoğraf istemedi zaten hiçbir zaman. normal fotoğraf istiyor.
kavgada aslında haklı taraf bence yok. onun her zamanki takıntılıları
Ama.olau aslında oraya gidiyor bilmem farkında misin
Sizin bu adamla konuşmaya , yazışmaya devam etmeniz normal mi ?
Adam fotoğraf istemeye evden başlamış , sırayla farklı fotoğraflar da istemeye başlar.
Mesaj yazılıp silinmesine hiç hoşlanmam. İnsan yazdığının arkasında durmalı diye düşünüyorum. O nedenle ben de bana atılan mesaj silindiğinde hemen atlarım ne atmıştın diye. Bu arada silinen mesajın fotoğraf olduğu belli olmaz. Adam belli ki fotoğrafı görmüş veya üstten fotoğraf bildirimi almış mesajı ilk attığında.görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
Yuh yaniii bu nasil bir fetişlik..3 Haziran fotoğraf krizi. sizce kim haklı? konusunda
demiştim. Adam evden başladı , bu konuda sıra rosseyy in normal fotoğraflarına geldi. Sonraki konuda devamını öğreniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?