Sizi umursamayan biri için niye bu kadar uğraşıyorsnz ki salın gitsingörüştüğüm adamla dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
sonra dün akşam 8 gibi bir öpücük emoji yolladım ona da cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğra değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
aradan 10 dk falan geçti ben de pişman olup sildim fotoğrafı.
ve şimdi bana günaydın, sen bana fotoğraf yollayıp sildin mi yazmış.
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
nude değil fotoğraflar. o da benden nude fotoğraf istemedi zaten hiçbir zaman. normal fotoğraf istiyor.Kavga da hata kimdeydi? Hata sizdeyse biraz sakin kalsaydınız neden sürekli yazdınız. Ve neden nude fotoğraflarınızı attınız nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz? Merak ettim yaşınız kaç?
aynen bende böyle hissettim. yani uzun uzun şeyler yazdım ki hepsi de cevap bekleyen şeyler . tamam dedim çok üzerine gittim. akşam barışmak için öpücük yolladım umursamadıBen böyle bi durumda kendimi değersiz hissederdim ve o ilişkide kalmak istemezdim. Siz nasıl hissediyorsunuz bilmiyorum ama ilişkinizi bi gözden geçirin
Kavga ettiğiniz adama neden opüücuklu emojı yolluyorsunuz?görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
sonra dün akşam 8 gibi bir öpücük emoji yolladım ona da cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
aradan 10 dk falan geçti ben de pişman olup sildim fotoğrafı.
ve şimdi bana günaydın, sen bana fotoğraf yollayıp sildin mi yazmış.
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
neden?Hayatına bir sapık almışsın farkındamısın ?
Bunu u dönüşü gibi düşünmeyin sadece işine gelirse size cevap veriyor maalesef. Fotoğraf işini de o kadar basite almayın. Yarın bir gün ters bişey olur konuşmak istemezsiniz karşınıza başka şeylerle çıkabiliraynen bende böyle hissettim. yani uzun uzun şeyler yazdım ki hepsi de cevap bekleyen şeyler . tamam dedim çok üzerine gittim. akşam barışmak için öpücük yolladım umursamadı
şimdi bana hiçbirşey olmamış gibi günaydın mesajından 10 dk sonra fotoğraf mı yolladın diyor ya
hayır 3 yaşında çocuk bile bu kadar çabuk u dönüşü yapmazdı
fotoğraflar normal kendi günlük hayattaki fotoğraflarım yani asla açık seçik değil. öyle olsa zaten buraya da yazarım bundan çekinmem.Bunu u dönüşü gibi düşünmeyin sadece işine gelirse size cevap veriyor maalesef. Fotoğraf işini de o kadar basite almayın. Yarın bir gün ters bişey olur konuşmak istemezsiniz karşınıza başka şeylerle çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?