- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
4 ay önce
arkadasımdan maaş kartını alacakmıs.Ona harclık verecekmiş.
Çocuga ya gel istemeye ya da. bitsin demiş
Neden öyle dedınızardına bakma yolcu
Şu laftan sonra ciddi olsa ne olur ? Arkadaşınız neden birine köle olmaya bu kadar hevesli birde gel beni iste demiş? Evlenince düzelmez,kimse kimseyi değiştiremez bu umutlarla yola çıkmasınÇocuk aşırı pinti.Evlenince arkadasımdan maaş kartını alacakmıs.
Çocugu sevıyor.Hep kıza para harcatıyordu ama duzeldı cocukMaddi konuları bu şekilde şimdiden konuşmak çok iğrenç değil mı? Hem de cimri olduğunun da farkında ne diye gel iste diyor arkadaşın? Hayatı gayet iyi de dert mı arıyor?
Arkadasım herkes aldatıyor.Ben belırsızlık ıstemıyorum dıyor..Cocuk ıcın ufacuk yerde yasıycak.ınsallah mutlu olurŞu laftan sonra ciddi olsa ne olur ? Arkadaşınız neden birine köle olmaya bu kadar hevesli birde gel beni iste demiş? Evlenince düzelmez,kimse kimseyi değiştiremez bu umutlarla yola çıkmasın
4 ayda degıl.Ilk gunden hepsını konusmuslar.5 cocuk falanHadi "Kartını alır harçlık veririm" absürtlüğünü geçiyorum, dört ayda nasıl bu konu konuşulabiliyor?
Dört ayda insan daha "Ay ne gezeriz, şura gidelim mi, şu filmi izlesek mi, üzerinde ne var bebeem" muhabbettinden çıkamaz, maşallah adam maaş kartlarının kimde duracağına kadar girmiş.
Ciddi mi değil mi kısmını geç, olmaz bundan.
Ayrıca arkadaşınızdan da olmaz.
4 ayda netten tanıştığı birine "Gel iste" çekmek... O da bi ayrı kafa.
Herkes aldatır diye bir şey yok boşver akıl verme böyle birine eninde sonunda pişman olur senden bilir, ay cehalet nasıl bir şey yaArkadasım herkes aldatıyor.Ben belırsızlık ıstemıyorum dıyor..Cocuk ıcın ufacuk yerde yasıycak.ınsallah mutlu olur
Benım merak ettıgım cocuk cıdden gelecek m. Bir de otele gıttılerMaas kartini mi alacakmisonu geciyim bir an icin: Arkadasiniz adami tanimiyor bile. Simdiden "istemeye gelin" diyor ve ayni zaman adama o kadar güveni yok ki telefonunu kurcaliyor Bence ikiside tutarsiz
bunu ciddi mi soruyorsun? 4 ayda insan karşısındakini daha doğru dürüst tanıyamaz bile adamdaki gevşekliğe bak! 1 yılını doldur öyle gelelim nedir? kız işsiz kalsa boşar Allah bilir. şimdiden kızın maaşına el koymalar, başına buyruk hareketler.. çocuk biraz arıza bi tipe benziyo ondan ardına bakma dedim :) gerçi kız da bi garip niye böyle birine hemen gel iste dedi ki?Neden öyle dedınız
4 ayda degıl.Ilk gunden hepsını konusmuslar.5 cocuk falan
Ne kadar severse sevsin ne kadar düzeldi derse desin evlenince görcem ben onu. 4 aylık ilişki için hayatını bitirmesin,benden abla tavsiyesi.Çocugu sevıyor.Hep kıza para harcatıyordu ama duzeldı cocuk
Benım merak ettıgım cocuk cıdden gelecek m. Bir de otele gıttıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?