Sizce ciddi mi?

Şimdi siz de o kızın arkadaşınız. Gerçekten insan kendine göre arkadaş seçiyor. Yanlış anlamayın ama benim böyle akılsızca hareket eden arkadaşım olamaz, hadi oldu diyelim aklını başına getirtirim.
Baştan sona hepsi sorun. Ayrılsın gitsin. Ne çabuk insanlara güveniyorsunuz ki her şey ortada ve hala gel iste diyor?!

İlk okula giden çocuğa harçlık mi veriyor nedemek maaş kartını alıp harçlık veririm densiz insan bu lafı söyleyip hala evlenmeyi mi düşünüyor kardeşiniz. Adam kendine eş değilde evlatlık aliyor sanırım

Maaş kartını alıp harçlık mı verecekmiş? Yok artık! Arkadaşınızda bunu bile bile gel beni iste mi diyor? Neyin acelesi bu ne gerek var ya bile bile insan kendine bunu niye yapar?

Öncelikle kız arkadaşım adına yazıyorum.4 ay önce netten biriyle tanıstı.Cocuk gardiyan.Arkadasım fabrıkada çalışıyor.Çocuk arkadasıma sen fabrıkada 1 yılı doldur. Öyle gelelım ıstemeye demıs.Çocuk tayın ıstıycek çünkü.Çocuk aşırı pinti.Evlenince arkadasımdan maaş kartını alacakmıs.Ona harclık verecekmiş.Kıza dün hiçmsj atmadı.Arkadaslarıyla gezmıs tozmus Kız arkadasımda bugun cocukla bulustu.Çocuga ya gel istemeye ya da. bitsin demiş.Çocugun telwfonunu falan kurcalamıs ama pek kurcalatmamıs.Sizce çocuk ciddi mi.Kız guvenemıyorda pek
Degil bnce

Öncelikle kız arkadaşım adına yazıyorum.4 ay önce netten biriyle tanıstı.Cocuk gardiyan.Arkadasım fabrıkada çalışıyor.Çocuk arkadasıma sen fabrıkada 1 yılı doldur. Öyle gelelım ıstemeye demıs.Çocuk tayın ıstıycek çünkü.Çocuk aşırı pinti.Evlenince arkadasımdan maaş kartını alacakmıs.Ona harclık verecekmiş.Kıza dün hiçmsj atmadı.Arkadaslarıyla gezmıs tozmus Kız arkadasımda bugun cocukla bulustu.Çocuga ya gel istemeye ya da. bitsin demiş.Çocugun telwfonunu falan kurcalamıs ama pek kurcalatmamıs.Sizce çocuk ciddi mi.Kız guvenemıyorda pek

Mümkünse ciddi olmasın.
Arkadaşınız kendine dert mi arıyor?

Gecen yıl arkadasım gene netten bırıyle tanıstı.Uyardım benle küstü .ama ayrıldılar.bu sefer karısmam
Çocuk Kendini açık ettiği halde arkadaşınız gel beni iste mi dedi vah gençliğine bu iş olsa bile evlilikte daha büyük sorunlar bekliyo onu siz akıl verin güzelce belli ki doğru yolu göremiyo şu an

Bir insanin pinti oldugunu bile bilede evlenilmez. Sépetlesin bir an evvel..

Şimdi siz de o kızın arkadaşınız. Gerçekten insan kendine göre arkadaş seçiyor. Yanlış anlamayın ama benim böyle akılsızca hareket eden arkadaşım olamaz, hadi oldu diyelim aklını başına getirtirim.
Baştan sona hepsi sorun. Ayrılsın gitsin. Ne çabuk insanlara güveniyorsunuz ki her şey ortada ve hala gel iste diyor?!
Daha önce geene netten tanustı. Aıleler tanıstı falan .ben olumsuz seyler soyledım kız bana küstü .bu sefer karısmam ben

Back
X