Sizce ciddi mi?

Şaka mı yapıyorsunuz siz?
Çocukların adlarını da kararlaştırmışlar mı bari, mesela ilk erkek çocuğa erkek tarafının babasının adı mı verilecekmiş?
Kaç kere yüz yüze geldi bu insanlar, dört ayın kaç gününü birlikte geçirdi?
Arkadaşınız evlenmek için evlenecek biri sanki? Evlilik olsun da kimle olursa olsun hesabı.
4 ayda 10 kez gorusmuslerdır.Cocuk hazırım demıs ama kız ayrılırız demıs.Cocukta kabul etmıs

bunu ciddi mi soruyorsun? 4 ayda insan karşısındakini daha doğru dürüst tanıyamaz bile adamdaki gevşekliğe bak! 1 yılını doldur öyle gelelim nedir? kız işsiz kalsa boşar Allah bilir. şimdiden kızın maaşına el koymalar, başına buyruk hareketler.. çocuk biraz arıza bi tipe benziyo ondan ardına bakma dedim :) gerçi kız da bi garip niye böyle birine hemen gel iste dedi ki?
Cocuga guvenmıyor o yuzden dedı.çocuk hep calıscan evde oturmak yok demıs zaten

Off kartını alır harçlık veririm ne ya?? E ben mal mıyım? İşte çalışmayı, para kazanmayı biliyorum da harcamayı mı bilmiyorum??? Aynen böyle der yollarım.. Ama öyle şahsiyete evet dersem, başta adama sorduğum sorunun cevabı evettir ve evlendikten en geç bir yıl sonra buraya konu açıp, ne yapacağım bu pinti ile derim..

Adam hem pinti. Hem maaş kartını alıcam sana harçlık vereceğim saçmalığı içinde hem de daha 4 aylık iliski bütün gün arayıp sormama gibi bir ilgisizlik yapıyor ama arkadaşın ille gelin isteyin mi diyor???

Suan mutlu .cıddı olmasa ısteyelım demez ama dımı

Siz hala isteme kısmındasınız.
Adam cimri
Maaş kartına el koyuyor kadına harçlık veriyor ve bunu şart koşar gibi yapıyor
Komple kızdan yiyor
Hepi topu 4 aylık ilişki
Vallahi inşallah ciddi değildir.

Ciddiyet dediğiniz de fiiliyata dökülmeden bilinecek bir şey değil. Bugün isteteyim der yarın cayar.

Böyle adamlarla körü körüne evlenmeye calisiyorlar.. arkadasin evde otursun dertsiz basina dert almasin.. Cunku bu tipler kadini aşagiya cekmeye merakli, siddet uygulayan, kadina deger vermeyen tipler.. Ne demek maas kartini elinden almak :kızgın::sinirli: He bide 4 ayda bunlari diyosa bikac ay sonra eve kapatir haberi olsun...

Benim cep telefonumu biri karistirsa kan çıkar .kocam fln bakamaz kusura bakmayın arkadaşlarımla dedikodularim neyim var vs. maaş kartı konuşmaları falan çok kötü .bence arkadaşınız önce bir kendini düzeltip kendine güvensin sonra bu işlere girsin. 4 aydır tanıdığı adama gel beni iste demiş tuhaf

Back
X