• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi düşünemiyor mu

Cimri oldugunu sanmam. Yani ihtiyacin varsa ama az da olsa gondermiyorsa dusuncesizdir. Genelde öğrenci kardese nisanliya asker nisanliya para gonderilir. Ailen yeterince gonderiyorsa normal gondermemesi.

Bence göndermesi gerekir yani ince düşünmesi gerekir .sonuçta nişanlısınız ve sende okuyorsun ünv okuyan biri olarak öğrenim hayatında arkadaş çevren olsun vs olsun mecburen para gidiyor ve ailenin gönderdiği yetmiyor vallahi bende nişanlıyım şuan çalışmıyorum ailemden isteyemediğim zamanlar oluyor ihtiyacım olduğu zamanlar oluyor benimkisi düşünemesede ne kadar yüzssüzlük olsada isterim çünkü o düşünemiyorsa ihtiyacım olup olmayacağımı madur olup olmayacağımı bende yüzssüzlük ederim kimse kusura bakmasın evlenceğim adamsa düşünecek yarın evlendiğimdede düşünsünde evden çıkarken bana para versin vs vs diye kafama takamam valla

Bence göndermesi gerekir yani ince düşünmesi gerekir .sonuçta nişanlısınız ve sende okuyorsun ünv okuyan biri olarak öğrenim hayatında arkadaş çevren olsun vs olsun mecburen para gidiyor ve ailenin gönderdiği yetmiyor vallahi bende nişanlıyım şuan çalışmıyorum ailemden isteyemediğim zamanlar oluyor ihtiyacım olduğu zamanlar oluyor benimkisi düşünemesede ne kadar yüzssüzlük olsada isterim çünkü o düşünemiyorsa ihtiyacım olup olmayacağımı madur olup olmayacağımı bende yüzssüzlük ederim kimse kusura bakmasın evlenceğim adamsa düşünecek yarın evlendiğimdede düşünsünde evden çıkarken bana para versin vs vs diye kafama takamam valla
Bu kadar genişliği en son konya ovasına bakarken görmüştüm, artı bu iki oldu :oha:

Ne münasebet yaa bana nisanlim neden para göndersin. Insanlar niye nisanlin para gönderdimi diye sorsun :S ne tuhaf insanlar var. Ben ogrenciyken okuldan sonra garsonluk yapıyordum, canım çıkıyordu, ailemden bile almıyordum. Kaldı nisanlimdan alicam

herkese selam arkadaşlar ben üniversitedeyim nişanlım ise çalışıyor aramız iyi yan yanayken bana hiç para harcatmaz elimi cebime sokmam sürprizler yapar ama şöyle kafamı karıştıran bir şey var bana sadece bir kaç kez para gönderdi öğrenci olduğum için sorar ihtiyacın var mı bir şeye diye hep yanlış anlaşılmasın öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim yok ama nişanlın para gönderiyor mu diyen tipler var çevremde ben de ondan dolayı böyle bir düşünceye kapıldım sizce neden bana para göndermiyor :dondurma: yanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim Yok sadece göndermesi lazım mı diye merak ediyorum
Eşimle kısa bir süre nişanlı kaldım dışarı çıksak bile yediğim şeyler tost veya börekçide börek yemekti.Merttir sağolsun ama sömürmeye gerek yok.

:oha: ona güvenerek mi evleniyorsun. Ya o olmasaydı hayatinda? Neden çalışmıyorsun. Ben böyle birsey ilkkez duyuyorum şoklardayım şuan

Ailem bana destek çıkmıyor babamın cebinden 5 kuruş çıkmaz annemde öldü işte bulamıyorum napıyım yani dileniyimmi?? Evleneceğim adamsa bu durumlarda mecbur destek çıkmalı bana değil mi ?? Babamın düşünmemesinden sıkılmışım arkadaşın ihtiyacı yoksa tabiki istemesi anormal ben kendim adıma konuşuyrm@Blacksee55

Ailem bana destek çıkmıyor babamın cebinden 5 kuruş çıkmaz annemde öldü işte bulamıyorum napıyım yani dileniyimmi??
Dileniyorsun zaten. Heryerde is var. Ben hic is bulamasam yine garsonluk yaparim. Gider markette raflara ürün yerleştirirdim yine isteyemem. Başın sağolsun bu arada

@Blacksee55 İnsan iş bulamayıca bulamıyor 4 sene çalıştım istediğim işi buluyordum ama bulunmayınca denk gelmeyince gelmiyor malesef bende istiyorum bugün saatlerce iş aradım ama yok is sitelerine başvurdum dönen yok ailedede iş yok napym neymiş dileniyormuşum ben bu haldeyken adam düşünmüyorsa ben napym
insanların hayatını bilemeden ön yargılı olamazssınız !! İş aramaya çıkacak dolmuş paran bile olmayınca iş görüşmesine bile ggidemiyorsun sen ve senin gibi zorluk yaşamayan insanalr bilemez herkes şehrin göbeğinde otrmuyor

@Blacksee55 İnsan iş bulamayıca bulamıyor 4 sene çalıştım istediğim işi buluyordum ama bulunmayınca denk gelmeyince gelmiyor malesef bende istiyorum bugün saatlerce iş aradım ama yok is sitelerine başvurdum dönen yok ailedede iş yok napym neymiş dileniyormuşum ben bu haldeyken adam düşünmüyorsa ben napym
insanların hayatını bilemeden ön yargılı olamazssınız !! İş aramaya çıkacak dolmuş paran bile olmayınca iş görüşmesine bile ggidemiyorsun sen ve senin gibi zorluk yaşamayan insanalr bilemez herkes şehrin göbeğinde otrmuyor
Canim ben tuvalet bile temizledim ogrenciyken, o yüzden bana bunlarla gelme. Benimde cebimde 1 kurus param olmadigi zamanlar oldu. 4 kilometre yürüdüğümü biliyorum. Garsonluk isimden gece 1de çıkıp sabah 6da kalkıp okula gidiyordum veya staja gidiyordum. Birine kefil oldum 120 bin lira borç ödedim. Bana hiç ağlama valla. Kimsedende 1 kuruş destek görmedim abim hariç. Ben kapı kapı gezer iş arardim. Ayda 1000 tl bile verseler gider çalışırdım. Iş seçmezdim. Bende şehrin göbeğinde oturmuyorum. Oturduğum kasabada 20 bin insan var. Otobüste günde 4 tane var oda heryere degil

Back
X