• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi düşünemiyor mu

Şimdi konu açarken sorduğun soru şu: Sizce CİMRİ mi ? DÜŞÜNEMİYOR mu ?

Yani şu soruyu soran kişi içten içe arkadaşları gibi düşünüyordur. Ama kendine bile itiraf edemeyip “yiyici değilim” diye kendini rahatlatıyordur.

Yani o sorunun cevabında iki türlü de senin nişanlın olumsuz bir hal içinde. Cimriyse öküz. Düşünemiyorsa hödük.
İkisi de olumsuz tavır.

Senin soracağın soru : Arkadaşlarımın saçma sapan düşüncelerini nasıl bastırabilirim ?

Üniversite okuyan kızsın, adamın sana para göndermesi mantıklı mı Allah aşkına ? Mantık yürütme yeteneğinin çoktan gelişmiş olması lazımdı.
Biz şimdi sana burada “ göndermeli” desek hepimiz, gönderdiğinde o parayı alıp çatır çatır harcayacak kadar acımasız ve gurursuz mu davranacaksın ?
Senin gururun ve mantığın alıyor mu bu saçma söylemi yahu ?

Adam elini cebine attırmıyormuş zaten. E hediye de alıyoedur. Ne meraklısınız daha evlenmeden erkek boyunduruğu altına girmeye ya ?

Merak etme dediğin gibi Allah biliyor, burada bize saf yapma ve bizi de salak yerine koyma.

herkese selam arkadaşlar ben üniversitedeyim nişanlım ise çalışıyor aramız iyi yan yanayken bana hiç para harcatmaz elimi cebime sokmam sürprizler yapar ama şöyle kafamı karıştıran bir şey var bana sadece bir kaç kez para gönderdi öğrenci olduğum için sorar ihtiyacın var mı bir şeye diye hep yanlış anlaşılmasın öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim yok ama nişanlın para gönderiyor mu diyen tipler var çevremde ben de ondan dolayı böyle bir düşünceye kapıldım sizce neden bana para göndermiyor :dondurma: yanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim Yok sadece göndermesi lazım mı diye merak ediyorum
Nüfusuna mi alacak seni ,nikahına mi ? Baban göndermiyor mu para ? Sevgiliden para beklentisine girmek kadar çirkin birşey yok bence ..adam üstüne düşeni yapıyormuş zaten ..gerisi ailenin görevi ..

Başlıktan bile belli göndermesi gerektiğini düşündüğün.. " düşünemiyor mu" demişsin..
Yollaması gerekmiyor. Arkadaşlar soruyor ,yok onlarınki yolluyor bilmem ne diye bundan etkilenen bi insan da evlenmesin. Büyüsün biraz daha.

Şimdi konu açarken sorduğun soru şu: Sizce CİMRİ mi ? DÜŞÜNEMİYOR mu ?

Yani şu soruyu soran kişi içten içe arkadaşları gibi düşünüyordur. Ama kendine bile itiraf edemeyip “yiyici değilim” diye kendini rahatlatıyordur.

Yani o sorunun cevabında iki türlü de senin nişanlın olumsuz bir hal içinde. Cimriyse öküz. Düşünemiyorsa hödük.
İkisi de olumsuz tavır.

Senin soracağın soru : Arkadaşlarımın saçma sapan düşüncelerini nasıl bastırabilirim ?

Üniversite okuyan kızsın, adamın sana para göndermesi mantıklı mı Allah aşkına ? Mantık yürütme yeteneğinin çoktan gelişmiş olması lazımdı.
Biz şimdi sana burada “ göndermeli” desek hepimiz, gönderdiğinde o parayı alıp çatır çatır harcayacak kadar acımasız ve gurursuz mu davranacaksın ?
Senin gururun ve mantığın alıyor mu bu saçma söylemi yahu ?

Adam elini cebine attırmıyormuş zaten. E hediye de alıyoedur. Ne meraklısınız daha evlenmeden erkek boyunduruğu altına girmeye ya ?

Merak etme dediğin gibi Allah biliyor, burada bize saf yapma ve bizi de salak yerine koyma.
Keşke üzerinize düşen kısma yorum yapsanız teşekkür ederim tekrar istediğimiz gibi düşünün sorun yok

Aaa ne demek para gondermek?!?simdiden uzerine en az bir araba bile yapmaliydi. Cok ayip etmis vallahi
Başlıktan bile belli göndermesi gerektiğini düşündüğün.. " düşünemiyor mu" demişsin..
Yollaması gerekmiyor. Arkadaşlar soruyor ,yok onlarınki yolluyor bilmem ne diye bundan etkilenen bi insan da evlenmesin. Büyüsün biraz daha.
Burda evlenme yaşımın gelip gelmediğimi söylemek size mi düştü ? Ya da başlık yanlış açıldı diye hemen eleştirilmesi mi gerek? Nasıl tipler var anlamıyorum cidden neyse istediğiniz gibi düşünün

ben Konuda zaten bana yaptığı şeyleri açık açık söyledim hediyeleri elimi cebime attırmamayı gibi.. arkadaşımın gibi düşünsem ya da ondan destek beklesem daha farklı yazardım ben burda evlenip evleneceğimi size sormadım sadece bu konudan bu sonuca varabiliyosanız maşallah ne kadar ileri görüşlüsün:eek:keşke üzerine düşen kısma yorum yapsan biryerlerde beni suçlamak yerine neyse sağolun yorum atmayacağım..

Ben bana yaptığı şeyleri şöyledim elimi cebime attırmaz hediye alır gibi.. burada beni savunmanızı beklesem bunları belirtmezdim. Başlık konusunda haklısınız yanlış yazılmış cimri mi arkadaşım mı yanlış düşünüyor tarzı. Evet üniversite öğrenciyim ama bunun mantıklı olup olmadığını söylemek size düşmez burada saf yapma derken de size kanıtlayacak bir şeyim Yok yanlış anlamaya çekmekten başka amacı olmayan tiplersin yorum atmayacağım sağolun.

Burda evlenme yaşımın gelip gelmediğimi söylemek size mi düştü ? Ya da başlık yanlış açıldı diye hemen eleştirilmesi mi gerek? Nasıl tipler var anlamıyorum cidden neyse istediğiniz gibi düşünün
Yavas gel kucuk kiz. Henuz yolun cok basindasin ve bu ofke iyi degil. Biz senin kendini anlattigin kadar dusunuruz. Muneccim degiliz. 10 satirlik konunda bizlere ne verdiysen o. Kendini anlatis bicimin, sectigin kelimeler insanlara itham edildigin seyleri cagristirmis.

Nisanlin sana para gondermek zorunda falan degil dedik diye bu ne ofke?! Para pul derdine simdiden dusersen yada kendini oyle lanse edersen elestirilirsin. Bu, bu kadar basit

Yavas gel kucuk kiz. Henuz yolun cok basindasin ve bu ofke iyi degil. Biz senin kendini anlattigin kadar dusunuruz. Muneccim degiliz. 10 satirlik konunda bizlere ne verdiysen o. Kendini anlatis bicimin, sectigin kelimeler insanlara itham edildigin seyleri cagristirmis.

Nisanlin sana para gondermek zorunda falan degil dedik diye bu ne ofke?! Para pul derdine simdiden dusersen yada kendini oyle lanse edersen elestirilirsin. Bu, bu kadar basit
İşte ben de 10 satırda ne sizin söylediğiniz şeyleri yazdım ne de suçlandığım şeyleri nereden biliyorsunuz diyelim.. öfkem para göndersin demenizi beklediğimden değil üzerinize düşmeyen yorumlar yapmanızdan..ki zaten ben de göndermesini düşünsem bu konuyu açmazdım

Back
X