Arkadaşım herşeyi kafasına takan biriside. Bende size katılıyorumHerkes kendi yediği içtiğini kendi öder tabi.
Ben hayatta bir aylık tanıştığım insan hakkında bu tarz düşüncelere girmem.
Bence tamamen ayıp yani..
Ben buna katılmıyorum. Arkadaşımda sırayla ödenmesinden yana ama hesap gelince çok yavaş davranıyo olması falan düşündürmüşevet cimrilik sinyallerini vermiş biraz..bir erkek nolursa olsun kıza hesap ödetmemeli. arada kızda tabiki teklif etmeli ama erkek buna izin vermemeli bence. mesela ben normal bir erkek arkadasımla buluştuğumda bile kesinlikle beni hesaba karıştırmıyorlar düşün yani...
Evet ben de öyleyim ama bunlar hiç bana göre değil. Ben kendi yediğim içtiğim şeyin parasını karşı tarafa odetemiyorum içim rahat etmiyor. Bence takmasin kafaya, doğru olan bu zaten..Arkadaşım herşeyi kafasına takan biriside. Bende size katılıyorum
Teşekkür ederiz yorumunuz için :)Evet ben de öyleyim ama bunlar hiç bana göre değil. Ben kendi yediğim içtiğim şeyin parasını karşı tarafa odetemiyorum içim rahat etmiyor. Bence takmasin kafaya, doğru olan bu zaten..
Rica ederim :)Teşekkür ederiz yorumunuz için :)
alman usülü falan yapmak istiyor heralde.. herkes kendi hesabını ödesin yani.. bu da hiç hoş birşey değil..Ben buna katılmıyorum. Arkadaşımda sırayla ödenmesinden yana ama hesap gelince çok yavaş davranıyo olması falan düşündürmüş
Teşekkürler dediğinizi yapıcak :) zaten karşı tarafa hesap ödetmeyi doğru bulmayan birisi ama bazı soru işaretleri olmuşCimriye benziyor. Ama arkadaşınız zaten şu anda hesabını kendi ödesin. Böyle alıştırsın. Bakalım çocuk arkadaşınıza ödetmeye çalışacakmış. Ben ödeyim felan demesin sadece kendi parasını çıkarsın versin. Çay olsun yemek olsun. Cimri olan buna bozulur. Cimriler mesela kahveyi ödeyip bir sonraki yemeği karşı tarafa yüklerler.
Olabilir dediğiniz gibi. Hoş değil evet sırayla ödemek daha güzel aslında ama biletleri arkadaşım alınca en azından bunu ben öderim demesini beklemiş , o yüzden biraz soru işaretleri olmuş kafasında. Zaten gelen hesapta öyle yüksek değilmişalman usülü falan yapmak istiyor heralde.. herkes kendi hesabını ödesin yani.. bu da hiç hoş birşey değil..
Arkadaşımda sizin gibi düşünüyor aslında ama biletleri direk ben aldım kahvedede yok öderim demesini bekledim diyor. Biraz büyütüyor belkideNormal olduğunu düşünüyorum. 4 kez buluştuğum birisine asla bende yediğimiz, içtiğimiz ya da gezdiğimiz yerlerin parasını ödetmezdim o kafadayım. Bence bu konunun üzerinde daha fazla düşünmeden devam etsinler eğer öyleyse zaten zamanla anlaşılır...
Arkadaşım kesinlikle karşı tarafa ödetmekten yana değil hep. Ama oda o çabayı görmek istemiş dediğiniz gibiValla cimri gibi. öğrenci olsalar parası bitmiştir derdim ama mimarmis.
Erkek girişimde bulunsun isterim bir kadın olarak. Ben izin vermem her şeyi ödemesine o ayrı. (Hatta "arada benim ödememe izin vermezsen, seninle nasil rahat rahat bulusucam. Boyle yapma lutfen" demisligim var) Ama adamda ödeme çabasını her zaman görmek isterim. Bu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?