Sizce cimri mi nasıl anlaşılır kızlar?

beklemediği bi miktar çıkınca karşısına afallamıştır

Bu ne saçma düşüncedir ya ? Erkeklerin bizden ne fazlası varda hesabı kıza ödetmemeli? Hesap muhabbetini sevmem, sırayla ısmarlama usulü yaparım arkadaşlarımla. Eğer bir erkek arkadaşımla başbaşa gitmişsem öncesinde ne yiyip içiyorsak hesabı benim ödeyeceğimi yoksa bir daha onunla görüşmeyeceğimi şakayla karışık söyler hesap ödeneceği zamanda parayı erkek arkadaşımın cebine sıkıştırır yada gizlice veririm ki mahçup olmasın garsona yada kasiyere. Bazı erkekler takıntılı çünkü bu konuda. Erkek arkadaşlarımın çok hoşuna gider bu huyum. Erkek arkadaşlarımdan kastım sadece sevgili değil genel olarak söylüyorum.

Alman usulünü arkadaşınız teklif etmiş erkeğin daha önceki tecrübelerini ve karakterini bilmediği için böyle bir düşünceye kapılmış bence. Belki daha önceden bu gibi durumlarda terslenmiş olabilir. Bazı kızlar tanıyorum çünkü sen kim oluyorsunda benim hesabımı ödüyorsun gibi hadsizce laflarda edebiliyor. Yeni tanışıyor olmanın heyecanı ve ne yapacağını bilememeye bağlıyorum bu durumu. Sizin karakterinizi tanıyınca yani bir ben bir o ısmarlama mantığını buna uyacağına eminim. Cimri olduğunu düşünmüyorum biraz kırılgan ve tecrübesiz olduğunu düşüyorum, buda hoş bence.

Çalışan bir insan öğrenciye asla hesap ödetmemeli bence.

Çalışan erkek kendisi gibi hayata atılmış biriyle denktir maddiyat olarak, öğrenci biriyle değil. Karşındakinin öğrenci olduğunu bile bile hesabı ödemiyorsa gözünde 0a düşer. Düşüncesizlik ve öküzlük cimrilik olmasa bile.

Ben bu adamı hiç beğenmedim ben olsam almazdım.

Sevgiliyle alman usulü olur mu yaa :)

3 erkek odediyse 1 kiz munasiptir

Özel bir üniversitede senelik 30.000TL okula para ödeyen ve ailesinden aylık ortalama 5.000tl para alan öğrenci ile, taşrada büyüyüp, okuyup, iş sahibi oluncada aldığı ücreti ona yatırım yapan ailesine veren erkek içinde geçerli mi söyledikleriniz? Bu olay için söylemiyorum fakat bazı öğrencilerin ailelerinin durumu oldukça iyi ve yeni mezun olmuş bir mimar maaşından fazla aylık alıyorlar.

Belkide erkek paranın hepsini ailesine veriyordur, sonuçta o yaşa kadar onu okuttular yemediler yedirdiler, belli bir süre aile için çalışmaya sıcak bakanlardanım ben. Belki onu okutmak için ailesinin aldığı borçları ödüyordur? Olayların aslını bilmeden ön yargı yapmanız hoş değil.

Yahu mimar olmus bir erkek 50 mi 100 mu artik kac tl ise bir hesabi da bırakın odesin.
Konuyu aileye, zort sartlarda egitime niye bagladiniz orasini hic anlamadim.

hadi bakalim hesap 100 lira 50 lirasini alayim tavrinda olmasi ne bileyim komik yaa :))

bir önceki mesajımı okuyun lütfen. Orada söyledim :)

Öğrenci diyince ay sonu için bolca hesap yapan çoğunluk geliyor aklıma. Sizin söylediğiniz öğrenciler için geçerli değil söylediklerim, toplumun çoğu ortadirek çocukları da bahsettiğim öğrenci modunda.

Adamın da bütçesi azsa, hala söylediklerimin arkasındayım. Ne olursa olsun sabit gelirli biriyle aile eline bakan biri denk olamaz. Aile eline bakan, zor geçinen insanın parası her zaman daha kıymetli olmalı.

Adamın bütçesi azsa ona göre yerlere gider, ya da daha az maddiyat gerektiren aktivitelere yönelir. Starbucksa ikoncana gitmez simit dünyasına gider, sahilde yürüyüş yapar, evde film izler.....her şey para değil. Karşındakinin öğrenci olduğunu ve şartlarınk bilerek kendi sabit gelirinden utanmadan davranmak ne olursa olsun öküzlük ve düşüncesizlik. Bu konudaki fikrim sabit.

Anladığım kadarıyla sevgililik yolundalar arkadaşın ama sevgili değiller :)
Bu aşamada bir erkek hesap ödemiyorsa, sonra biraz zor eder :)
Çünkü henüz tanışma ve samimi olma aşamasındalar. Normalde bu dönemde erkek centilmenlik yapar. Anladığımız kadarıyla maddi olarak durumu kötü değil. Tut ki kötü olsun, ona göre mekana götürür ona göre yedirir içirir neyse. Bu meselede feminen takılmaya gerek yok bence. Her kadın yeni tanıştığı bir erkeğin hesap ödeme jestini bekler ve bu doğal bence.
İlişki başlar, samimiyet artar durumlara göre hesaplar kırışılır vs. Ama ilkten keseyi açmadıysa ya cimridir ya arkadaşını beğenmemiştir derim ben :)

ilk tanışma aşamasında hesabı erkek ödese daha doğru olur. şurda topu topu 4 kere buluşmuşlar. konu sahibi zaten yüklü bir hesap çıkartmamış ki. bi kahvenin tatlının hesabını yapmamalı bir erkek. zaten adamda çalışıyormuş, öğrenci olsa neyse.. sırayla ödemekte mantıklı ama şu aşamada değil. ne bilim biraz daha zaman geçer samimiyet artınca işte o zaman sırayla herkes öder hesabı.

Doğru mu yanlış mıdan ziyade beğenen erkek karşıdakini etkilemek için her türlü artisliği yapıyor, cimriyse bile kendini daha iyi göstermeye çalışıyor.

Benim ex aşkım da hanstı ve geriye kalan hanslar gibi çok cimriydi. Kasadaki hatun faturayı 1 euro eksik almıştı, abartmıyorum 20 dk sevinmişti.

Bu herif bile biz daha sevgili değilken hoşlanırken bana kendini iyi göstermek için her şeyi öderdi.

Gerisini siz düşünün. Birinden hoşlanınca ilk etapta kadın erkek hepimiz etkilemeye çalışıyoruz. Karşıdaki kendini daha iyi gösterme çabasında değilse bence hoşlanmamıştır.

Alman hesabı olması en mantıklı ama bence cimri gibi değil..cimri olsa hepsini ödetirdi.

Konu sahibi
ben özellikle ilk görüşmeler de hesaba karismazdim.
Ilerleyen gunlerde samimiyet yukselince 3 o odediyse hadi 2 olsun belki kiyamayabilirim 1 ini anca oderdim.
arkadasina shapes boyle yaparmis de :))

resmen pintı..beraber odemekde ne ya....ustelık yenı tanıstıgın kıza..çok çok ayıp bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…