Sizce cimri mi nasıl anlaşılır kızlar?

Kendini tutumlu göstermeye çalışan cimri cinsi gibi.. Bu tiple evlenecek kızlar dikkat, çalışıyorsanız maaş kartınızı zevkle alırlar, alamazlarsada kendinize harcadığınız paranın bile hesabını sorarlar.. Bekar arkadaşlar aman ha
Hayat müşterektir ama flörtleşmelerde öyle bayan ödesin diye cüzdanına eli titreyerek giden adamla dünya ahiret bacı kardeş olunur

Erkek kadına asla para ödetmez diye bir şey mi var bazı yorumlarda görüyorum da? Kadın da tabii ki ödemeli, hatta iki tarafta kabul ederse yarı yarıya ödenmeli. Cimri olsa ne olur ki hem arkadaşın kendi parasını kendi ödedikten sonra. Sorun yapmasın bile.

Lafa gelince kadın-erkek eşit ama konu hesap olunca ''ay erkek elini cebine atmalı göstermelik de olsa'' nedir yahu ? Erkeğe de para paradır,kadına da.Onlar için daha önemsiz bizim için daha mı önemli sanki ?

Bunlar sevgili yolunda ilerlemiyor mu? Bana tuhaf geliyor sevgililikte alman usülü. Çok itici. Benim karşıma çıkan hiç bir erkek kabul etmedi böyle bir şeyi. Hatta en tutumlu olanı bile. Ben artık gidip sinema biletini kendim tek başıma alıyordum. Kızıyorlardı. Bir kahve ve bir tatlının da hesabını yapıyorsa yani.
Topu topu üç, dört kez buluşmuşlar.

Bende oyle durumlarda cok yavas hareket ediyorum tanimayanlar belki benide yanlis anlamistir ama elim agir kani yavas akiyo derler bizim burlarda o cins olabilir o da. Bence bi kez denesin bakalim hic odemesin yeltenmesin napcak cocuk. Mutlaka oder diye tahmin ediyorum. Sonrasinda eger sakayla karisikta olsa lafini yaparsa hesapla ilgili felan bildigin tertemiz bir cimri bu arkadas

Böyle tanışma evrelerinde erkeğin tavrı çok önemli.
Arkadaşın sevgili olma yolunda mı görüşüyor ?
Eğer öyleyse bu aşama çocuğun kıza hiç fırsat vermemesi gerekir.

Her ne kadar yeni tanışmış ilk bir ayda olsa bile bu erkeğin yaptığını yanlış buldum ben...
Çocuk beleşcinin teki ekonomik özgürlüğü elinde mimar diyosun. Yol yakınken dönün derim...

Daha dakika bir gol bir alman hesabi olmaz
Ilk zamanlar erkek odemeli
Alman hesabi iliski ilerledikce olur

ailesinin durumu iyi degilse zor geçiniyorsa çocuk sevdiği kızı üzmemek için parayı haricyorsa cimri degildir... cömertdir.
bu normal bişeydir..
ama şu ki elindeki para bol ise ailesinin durumu çok iyiyse o kişi cimridir..
illa hepsini çocuga harcatcak bişey yoktu. eger çocuk yok verme ben veririm diyip de elindeki para az ise o adamin dibidir..
hepsini kıza harcatiyorsa o çocuk hovardadir..
beraber ödüyorsa herşeyi beraber yapacak demektir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…