Sizce çocuk düşünmelimiyim bana fikir verin kafam çok karışık🙄

Gerçekten çok tuhafsınız. Eğer kocanızdan hiçbir beklentiniz yoksa benim tek isteğim anne olmak diyebiliyor ve kendi başınıza çocuk büyütmeyi göze alabiliyorsanız yapın çocuk ama yok siz ben boşanmam diyorsunuz o zaman böyle bir evliliğe sırf anne olmak istiyorsunuz diye çocuk getirmek bencillik. Evlilik birliği içinde doğan çocuğun düzgün bir ortamda yetişmeye hakkı var. Kuyruk salladı tabiriniz o kadar çirkin ki kocanız irade sahibi olsaydı yarın bir gün bir başkası kuyruk sallasa ne yapacaksınız? Şimdi aldatılmayı kabul ederseniz bu kadar yüz göz olduktan sonra 2.kesinlikle tekrar olucak. Bu zamana kadar hiç böyle bir durum yaşanmadığından emin misiniz belki de siz yakalamadınız? Siz kocanızı affetmek için bahane arıyorsunuz tek bir hataymış, katilleri tek bir kişi öldürmüşse serbest bırakalım o zaman o da tek bir hata olmuyor mu?

Bu kadar rahatsız olduysanz yorum yapmyn bu kadar hakarete de gerek yok eleştiriye açığımdır ama bu kadarıda fazla oldu lütfen haddinizi bilin

haklısınz ama ne yapacağımıda bilmiorm kadını hayatında 1 defa görmüş ne duygusu olsbilirki yani bi anlık bi heves olamz mı? Kafam çok ksrışık olduğundan zaten sizden akıl almak istedim
O "bir anlık bir heves" e açık olması sizin için bir şey ifade ediyor mu?

Katillikle aldatmak aynı şeymi mantıklı konuşn biraz lütfen

Katillikle aldatmak aynı şeymi mantıklı konuşn biraz lütfen

Siz bana mantıktan söz edebilecek en son insansınız. Kendi yazdığınızı okuyun çok mu mantıklı sonuçta bir tane hata yaptı ilk hatada bırakırsam haksız olurum yazmışsınız. Tamam işte o da tek bir hata. Size tokat atsa o da tek bir hata bir daha olmasın mı diyeceksiniz? Gerçi siz dersiniz yeter ki boşanmayın

Bu kadar rahatsız olduysanz yorum yapmyn bu kadar hakarete de gerek yok eleştiriye açığımdır ama bu kadarıda fazla oldu lütfen haddinizi bilin

Siz hakaretlerin en büyüğünü eşinizden görmüşsünüz, bana haddinizi bilin diyeceğinize önce eşinize haddini bildirin.

Bu dünyada kocam eve bağlansın diye yapılacak en son şey çocuktur. Anne olunca prensesler gibi olmuyosun malesef ve kocanın gözü dışardaysa sende anne oldun kendini saldın klişe cümlesini bahane edip her haltı yiyorlar. Çocuk yap ama bu adamdan yapma

AMa bakın bu bir tek hata aldatmak. Bu hiç basit değil.

Sizden beni anlamnızıbeklemek en büyük haytaydı zaten

çocuk evliliği kurtarmaz.. eşin hata yapmış bu hatada seni ilgilendirir bizi değil, çocuk istiyorsan evlilik için değil kendin için yapmalısın fakat kendine zaman ver...

Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba

O halde sende aşilamayi düşünmenin yerine, bir anlik heves yaşa başka bir erkek ile. Sende eşinin yüzüne söyle "başka birine hislerim var" diye. Bak bakalim ne oluyor.

Gurursuz olmak ne kötü birşey. Bu adamdan boşanman lazimken, bebek düşünüyorsun. Sanki magzadan alacaği oyuncak bebek söz konusu. Lütfen yapma! O bebeğe yazik.

tüp mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gözü dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye
Bunları eşiniz için değil de kendiniz için yapmış olsaydınız bugün sizi aldatmış birini çocuk sahibi yapma derdine düşecek kadar özsaygısını yitirmiş biri olmazdınız.

Yapın tabi aşılama kaçırmayın bu adamı, üretip çoğaltın. Çok lazım bize bunlardan !

Konu sahibi tepki göstermiş fikirlerini söyleyen kişilere. Neden olduğunu anladım ama konu sahibi şunu bekliyor ‘erkektir hata yapar sen zaten affetmişsin iyi yapmışsın bu tam aldatma sayılmaz sen aşılamayı yaptır çocuk olunca daha bağlanır’ hanımefendi çocuk olunca dünyanız altüst tepetaklak darmadağın olacak. Bunun lohusalığı, uykusuz geceleri, atak haftaları, diş çıkarma zamanları, 2 yaş bilmemnesi olacak çocuğun. O zaman o koca ne yapar sizce size destek mi olur yoksa gönlü başkasına mı kayar?

seyi unutmussunuz erkektir elinin kiridir yikar gider bide sey var simdi bosanip o kadinin ekmegine yag mi süreceksin ha bide amaaaannnn hangi erkek yapmiyor kiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…