sizce cocuk icin erkenmi?

evet bende korkuyorum gerçi hiç muayeneye gitmedim ama ya sorunla karşılaşırsam diye aklımdan geçmiyor değil, gerçekten nedne çoğaldı acaba bu kısırlık tüp bebek tedavileri vs ... yediğimiz içtiğimzdemi acaba keramet

ben haftaya gidicem detaylı bi jinekolojik muayene olucam karaciğer ve böbrek enzimlerine falanda baktırmak gerekiyomuş araştırma yaptım biraz, inşallah bişey çıkmaz gerçi bi problem yaşamadım şimdiye kadar ama kısmet...

İnşallahh , aslında gitmez lazım da işte bende erteliyorum hep hani problem çıkmayınca insanın gidesi gelmiyor, bende gitsem iyi olur en azından bi sorun varsa çocuk düşünene kadar halledilmiş olur aslında

sakın kafanıza fazla takmayın bebeğimiz olur mu olmaz mı diye ,ben 2 sene bebek yapmadım işyerinde sürekli arkamdan kısır tedavi görüyo lafları dönüyodu arada canım sıkılıyodu eşim de kızıyodu hiç denemedik milleti ne takıyosun diye korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım ve şok oldum millet yüzünden en erken 6-8 ayda hamile kalırım diyodum ama Allah hemen nasip etti ,isteyen herkese zamanında hayırlı bebekler gelsin inşallahhh....

kaç yaşındasın sen ve eşin.. öncelikle bu çok önemli..

yaşlarınız genç ise hiç acele etmeye gerek yok, birbirinizi tanıyın
hayatın evliliğin tadını çıkarın
madem işten ayrılacaksın cocuğun için bir süre daha çalış birikim yap 8 ay çok erken henüz..
ama şöyle bir gerçek var ki o bebek senin evladın olmadan evvel
Rabbim'in
Rabbim ne zaman izin verir ise o zaman senin olacak !
sevgiler..

valla ben gözü karattım Allah Allah nidalarıyla eşimin yuvasını yapıcam
bide annemde şeker var korkuyorum bende de çıkarsa ya da gizli olarak varsa ve haberim yoksa diye

Acele alınması gereken en son karar bence çocuk sahibi olmak. İki insanında istemesiyle paylaşılması gereken bir sorumluluk.
Maddi manevi hazır olunması gerekiyor. Sadece anne olma duygusunu yaşamak için dünyaya çocuk getirmenin bencilce olduğunu düşünüyorum.

yok milleti takmam ben kendimde sağlıkçı olduğum için pimpirikleniyorum

valla ben gözü karattım Allah Allah nidalarıyla eşimin yuvasını yapıcam
bide annemde şeker var korkuyorum bende de çıkarsa ya da gizli olarak varsa ve haberim yoksa diye

İnşallah birşey çıkmaz ,ama olurda öyle bir durum olursa da çok sorun olucağını sanmıyorum arkadaşımda var şeker yıllardır yeni 2. bebeğini doğurdu , doktor kontrolüne herşey oluyor artık, gerçi sen daha iyi bilirsin nasıl sorun olucağını veya olmuycanı ,,

ayy insan özeniyor yahuu hamile kalayım doğurayım vs... korkmak bi bakıma manasız 25 yaşında tüp bebek tedavisi görende var 38 yaşında sorunsuz doğuranda ... hayırlısı artıkım

üniversiteden hocam 40 küsür yaşında 2.çocuğunu doğurdu kızı 17-18 yaşında oğlu sanırım 6 aylık :)

biz biraz genç,çıtır anne olamıcaz sanırım artık kıtır anne olarak dolaşıcaz , ama olsun önemli olan yaş değil birbirinin kafa yapısına uyum sağlamak, nerdeyse 30 yaş olucak çocuğumla aramda

kıtır anne çok güldüm yaaa cidden çıtırlık ne arar bizde olac

ak sanırım bende şuan 26 yaşındayım ve 7 aylık evliyim yaş 27 de hamile klasam 28 bulucam offf hayat offf

yaş ah o yaş. 28 yaşındayım eşimse 31. sadece 4 buçuk aylık evliyiz. eşim bebek istediğini söylüyo. çünkü elinde bastonla çocuğunun mezuniyetine gitmek istemiyormuş. bende yaştan dolayı olmasını istiyorum. annem albuminden dolayı doğumda vefat etti. ve ablalarımda da bu hastalık görüldü ve çok zor hamilelikler ve doğumlar yaşadılar. büyük ihtimal bende de bu sorun çıkacak. Ama daha çok erken gibi geliyo. evliliğimizden çok eminim ama en azından temmuz ağustosa kadar bekleyelim diyorum.

yaşın küçükse bekle arkadaşım

10 senelik evliyim 4 yaşında kızım var.ilk 1-2 yılda olsaydı daha mı iyi olurdu diyorum zaman zaman.çünkü yaşım 37 ve 2. çocuk için kafam rahat değil.erken olsaydı daha rahat karar verebilirdim.bir de zamanla rahata çok alışmışım.bünyem ağırlaşmış, elim ağırlaşmış.geç anne olmak kadına çok uygun değil.yaş ilerledikçe insanın kafası çok doluyor, psikoloji daha kolay bozuluyor.

maddi olarak da düşünülüp yapılmalı, maddi sıkıntı hiç çekilmiyor o dönemde.

şimdilik aklıma bunlar geldi.biz ilk 1 yıldan sonra istemiştik onu da belirteyim

daha bugün ender saraç programında bahsetti hormonlu gıdalardan dolayı erkeklerde sperm sayısı 100 milyondan 15 milyona düşmüş kadınların çoğunun yumurtalarında kist varmış çocuk sahibi olmak zorlaşıyo.. bizde 1 yıl istemiyoruz ama başımıza ne gelcek bilmiyoruzda

daha 23yasindayin esimde 28 zaten 1sene dolduktan sonra istiyoruZ biliosunuzki su zaman istiyoruz dedimizdede cocuk olmuyo yeterki ALlah im nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…