Aklımı fazlasıyla meşgul eden bir soru bu... Ben de çok istiyorum, çok da korkuyorum erken mi diye. Daha 8 aylık evliyim, evim barkım rayına oturmadı, hayatımız tam anlamıyla düzene girmedi. Bunların üstüne çocuk istemek çok saçma bir düşünce farkındayım ama, en çok ya hiç bebek sahibi olamazsak diye korkuyorum. Günümüzde kısırlık ciddi anlamda boy göstermekte.
evet bende korkuyorum gerçi hiç muayeneye gitmedim ama ya sorunla karşılaşırsam diye aklımdan geçmiyor değil, gerçekten nedne çoğaldı acaba bu kısırlık tüp bebek tedavileri vs ... yediğimiz içtiğimzdemi acaba keramet
ben haftaya gidicem detaylı bi jinekolojik muayene olucam karaciğer ve böbrek enzimlerine falanda baktırmak gerekiyomuş araştırma yaptım biraz, inşallah bişey çıkmaz gerçi bi problem yaşamadım şimdiye kadar ama kısmet...
evet bende korkuyorum gerçi hiç muayeneye gitmedim ama ya sorunla karşılaşırsam diye aklımdan geçmiyor değil, gerçekten nedne çoğaldı acaba bu kısırlık tüp bebek tedavileri vs ... yediğimiz içtiğimzdemi acaba keramet
ben haftaya gidicem detaylı bi jinekolojik muayene olucam karaciğer ve böbrek enzimlerine falanda baktırmak gerekiyomuş araştırma yaptım biraz, inşallah bişey çıkmaz gerçi bi problem yaşamadım şimdiye kadar ama kısmet...
slm kizlar bn 8aylik evleyim ve 1senem doldugunda cocuk planliyoruz su an calisiyorum ama cocugum oldugunda isi birakicam simdi size sorum tecrubeli annelerden :) cocuk icin acele etmemelimiyim sizce cunku hayatimiz tamamen degisecek yoksa hemn yapmalimiyim cocuk her yonuyle mukemmel bisi mi diyosunuz
İnşallahh , aslında gitmez lazım da işte bende erteliyorum hep hani problem çıkmayınca insanın gidesi gelmiyor, bende gitsem iyi olur en azından bi sorun varsa çocuk düşünene kadar halledilmiş olur aslında
sakın kafanıza fazla takmayın bebeğimiz olur mu olmaz mı diye ,ben 2 sene bebek yapmadım işyerinde sürekli arkamdan kısır tedavi görüyo lafları dönüyodu arada canım sıkılıyodu eşim de kızıyodu hiç denemedik milleti ne takıyosun diye korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım ve şok oldum millet yüzünden en erken 6-8 ayda hamile kalırım diyodum ama Allah hemen nasip etti ,isteyen herkese zamanında hayırlı bebekler gelsin inşallahhh....
valla ben gözü karattım Allah Allah nidalarıyla eşimin yuvasını yapıcam
bide annemde şeker var korkuyorum bende de çıkarsa ya da gizli olarak varsa ve haberim yoksa diye
İnşallah birşey çıkmaz ,ama olurda öyle bir durum olursa da çok sorun olucağını sanmıyorum arkadaşımda var şeker yıllardır yeni 2. bebeğini doğurdu , doktor kontrolüne herşey oluyor artık, gerçi sen daha iyi bilirsin nasıl sorun olucağını veya olmuycanı ,,
ayy insan özeniyor yahuu hamile kalayım doğurayım vs... korkmak bi bakıma manasız 25 yaşında tüp bebek tedavisi görende var 38 yaşında sorunsuz doğuranda ... hayırlısı artıkım
yok milleti takmam ben kendimde sağlıkçı olduğum için pimpirikleniyorum
bende ebeyim ama takınca takılıyo valla zaten sinirlerimizin alt üst olmasının sebebi de şu uyuz millet değil mi
üniversiteden hocam 40 küsür yaşında 2.çocuğunu doğurdu kızı 17-18 yaşında oğlu sanırım 6 aylık :)
O kadar arada çok fazla, benim annemle aramda 17 yaş var :)
biz biraz genç,çıtır anne olamıcaz sanırımArtık kıtır anne olarak dolaşıcaz , ama olsun önemli olan yaş değil birbirinin kafa yapısına uyum sağlamak, nerdeyse 30 yaş olucak çocuğumla aramda
slm kizlar bn 8aylik evleyim ve 1senem doldugunda cocuk planliyoruz su an calisiyorum ama cocugum oldugunda isi birakicam simdi size sorum tecrubeli annelerden :) cocuk icin acele etmemelimiyim sizce cunku hayatimiz tamamen degisecek yoksa hemn yapmalimiyim cocuk her yonuyle mukemmel bisi mi diyosunuz
Aklımı fazlasıyla meşgul eden bir soru bu... Ben de çok istiyorum, çok da korkuyorum erken mi diye. Daha 8 aylık evliyim, evim barkım rayına oturmadı, hayatımız tam anlamıyla düzene girmedi. Bunların üstüne çocuk istemek çok saçma bir düşünce farkındayım ama, en çok ya hiç bebek sahibi olamazsak diye korkuyorum. Günümüzde kısırlık ciddi anlamda boy göstermekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?