- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
kendi evi olana yeter. bilmiyorum ulkedekiler memnun gidisattan.
evet calkaniyor. durulur amaAbd de değilmiydin sen cidden oradan iyiye gidiyor gibi mi görünüyor abd bile çalkalanıyor.
Hic bir bilginiz yoksa bile Turkiye sartlariyla ilgili mutlaka aclik siniri ve yoksulluk siniri kavramlarini arastirin bakin. Sonra tekrar dusunun 2000 ile yasanir mi?haklsiniz aile olunca masraf artiyor. uzaktan daha baska gozukyyo turkiye . geneli ulkede n memnun gibi duruyo.
haklsiniz aile olunca masraf artiyor. uzaktan daha baska gozukyyo turkiye . geneli ulkede n memnun gibi duruyo.
Kadın 3 dil biliyor 10 yıllık mühendis, 2000 liraya mı çalışacak cidden? 2000 lirayı gözünüzde çok büyütüyosunuz bence siz.senin gibi duzunenler is yok der aslinda var
abd. maasi ikibin besyuz dolar civrnda. kir a 700 dolar. elektrk 120 geliyo iki ayda bir araba cok ucuz burda benzinde normal pahali dgl. o sekilde. bende okumam lazim hem turkiye hem burwsi icin . kendim icin
evet calkaniyor. durulur ama
abd Yaşayan Arkadaşımın Söylediği kadarıyla sana şunu söyleyeyim ki, CENNET VATANIM GİBİSİ YOKTURabd. maasi ikibin besyuz dolar civrnda. kir a 700 dolar. elektrk 120 geliyo iki ayda bir araba cok ucuz burda benzinde normal pahali dgl. o sekilde. bende okumam lazim hem turkiye hem burwsi icin . kendim icin
Kadın 3 dil biliyor 10 yıllık mühendis, 2000 liraya mı çalışacak cidden? 2000 lirayı gözünüzde çok büyütüyosunuz bence siz.
abd. maasi ikibin besyuz dolar civrnda. kir a 700 dolar. elektrk 120 geliyo iki ayda bir araba cok ucuz burda benzinde normal pahali dgl. o sekilde. bende okumam lazim hem turkiye hem burwsi icin . kendim icin
Ben bundan bahsediyordum turkiyede asgari ucretlede yasaniyor. kilo kilo anliyor hersey ama biz tane tane alamiyoruz ki burda d's kiloyla:) aliyorum bazi seyelrin lezzeti turkiye gibi dgl tabiabd Yaşayan Arkadaşımın Söylediği kadarıyla sana şunu söyleyeyim ki, CENNET VATANIM GİBİSİ YOKTUR
Bana ''Kardelen siz burada kilo kilo meyve sebze alıp yiyorsunuz biz orada dilim dilim tane tane alabiliyoruz ancak.TÜRKİYENİN Kıymetini Bilin'' Derdi. Orada aldıgın 10bin tl maaş yerine burada alacagın Askeri Ücret Bin katlı daha İyidir
TÜRKİYEM CENNETİM BENİM
kardelen bende ayni fukirde demekki memnun olan da var . cennet vatan isteBurada Asgari 1400
Kira İstanbul'da düzgün bir ev için 1300 - 1400
Benzin malum.
Elektrik, telefon, doğalgaz falan da sen hesap et.
Dışarıdan güzel görünüyormuş...
Gel yaşa da gör bakalım ne kadar güzelmiş !!
okuduğun gazete izlediğin kanallar belli.haklsiniz aile olunca masraf artiyor. uzaktan daha baska gozukyyo turkiye . geneli ulkede n memnun gibi duruyo.
2 cocukla asgari ucretBen bundan bahsediyordum turkiyede asgari ucretlede yasaniyor. kilo kilo anliyor hersey ama biz tane tane alamiyoruz ki burda d's kiloyla:) aliyorum bazi seyelrin lezzeti turkiye gibi dgl tabi
kardelen bende ayni fukirde demekki memnun olan da var . cennet vatan iste
İnsanlar 60inda tıp diploması almak için okuyor ,hevesle (daha yeni tvde gördüm) .. nefes aldığın sürece umut var ..kendini başkalarıyla kıyaslama .. bazılari da meslek edinme ,kariyer derken 35te çocuk yapıyor .. çocuklarını büyütüp temiz temiz hayatına devam edersin :) doğum iznine ayrılmış arkadaslarinla esitlenirsin :) çok dert ediyosan ..Ben ingilizce diplomasu istiyorum cunku heryerde gecerli is bulunacak bir meslek. ama cocuklarla nasil olacak. ins kres bukursam anck oyle burda devlet kres parasini oduyo eger okumak istiyorsan. ama genede bebek iki yas olana kdr gidemem. 32 de gidebikirsem ne alagec kaldim insanlar 32 ye neler yapmis bitirmis oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?