sizce cok gecmi olur

Ben ilk çocuğumu 32'de doğurdum. Baka mesela sana göre de ben çocuk konusundan geç kalmışım denebilir. Sen 30 yaşında 2 çocuk sahibi olacaksın ben ikinci için "acaba mı?" diye düşünüyorum.
He benim elimde mesleğim vardı orası ayrı. Ekstra eğitim için hevesim kalmamıştı. Ama bence her şeyin zamanı var.
Hele ikinciyi de bir büyüt bakalım. O zamana kadar insanın fikirleri bile değişiyor..

Neydi? Bi koltukta iki karpuz tasinmaz :)

Zira ben herseyi bi arada yapanlara hayranim ama ben hem okumayi hem cocuk buyutmeyi yapamazdim galiba.. cocuklar buyuyunce belki.. benimde yapmak ustediklerim var tabii.. ama daha cok kurs sertifika gibi.. yoksa tekrar okul siralari 3-4 sene okul cok zor gibi..insanin cani istemiyo bi kere..

haklsiniz aile olunca masraf artiyor. uzaktan daha baska gozukyyo turkiye . geneli ulkede n memnun gibi duruyo.
Hic bir bilginiz yoksa bile Turkiye sartlariyla ilgili mutlaka aclik siniri ve yoksulluk siniri kavramlarini arastirin bakin. Sonra tekrar dusunun 2000 ile yasanir mi?

Geneli memnun dediginiz insanlar uc kurusa muhtac.

abd. maasi ikibin besyuz dolar civrnda. kir a 700 dolar. elektrk 120 geliyo iki ayda bir araba cok ucuz burda benzinde normal pahali dgl. o sekilde. bende okumam lazim hem turkiye hem burwsi icin . kendim icin

Oku okuma demiyoruz ki

Sadece gelme diyoruz burada şartlar iyi değil diyoruz

Orada hem oku hem part time çalış diyoruz

Okuyana aldığı bilgisayarın vergisini vs düşen bir ülke orası tabii okunur

Burada üniye girmek de zor okumak da zor ABD de yaşı vs de takmayın okuyun

Ben Başörtü Mağduru olarak OKUYAMADIM!
Birisi bana dönüp ''Geriye Dönüp Ne Yapmak İsterdin Kardelen?!'' Dese hiç Düşünmeden OKUMAK İSTERDİM Derim. İçimde Bir Ukde olarak kalmıştı Okumak
ELHAMDÜLİLLAH Ki, Ülkeme ÖZGÜRLÜK Geldi ve İnsanları Kılık Kıyafetine Göre Yargılamada Bulunma GAFLETİNE! Son Verildi.
Benim İlk Yaptıgım İş Hemen Dışardan 1 yıl Ortaokulu Diplomasını Almak oldu.
Şuanda İmamhatip Lisesini Okuyorum. 2 Kızımı evde Bırakıp,Akşam Okula Eğitim Almaya Gidiyorum. ALLAHIM Nasip Ederse Şayet Bu Sene 4 ve Son Senem
Siz Ünüversite Mezunuymuşsunuz ve Kesin Alt yapınız kuvvetlidir. Benim Alt Yapım yok. Kendim İmkanlarımla diş tırnak kendimi zorlayarak Okuyorum. Matamatik bilgim 0
Yaşım 38 ve Ben Yapabilirsem Başarabilirsem Ünüversiteyi Okumak İstiyorum
Eğitimin Yaşı YOKTUR!
UNUTMA Kİ, Beşikten Mezara Kadar İlim Ögrenin Diyen Bir Dİnin Mensuplarıyız

Ben tam anlamadim galiba,
İngilizce okumakmi?
Gerekcesi? Öğretmenlikmi hedefiniz?
Yani üniversiteye kayit yaptirmadan öğrenebilirsiniz. İyice öğrendikten sonra kayit yapar, 2 dönemde sinavlarinizi verirsiniz...
Dil öğrenmek uni diplomasiyla olmazki...
Benim bir arkadaş ispanyolca okudu, master degreesi var. Benim isponyolcam onunkinden daha iyi ama çünkü özel hayatimda cok ispanyolca konuşuyorum.

abd. maasi ikibin besyuz dolar civrnda. kir a 700 dolar. elektrk 120 geliyo iki ayda bir araba cok ucuz burda benzinde normal pahali dgl. o sekilde. bende okumam lazim hem turkiye hem burwsi icin . kendim icin
abd Yaşayan Arkadaşımın Söylediği kadarıyla sana şunu söyleyeyim ki, CENNET VATANIM GİBİSİ YOKTUR
Bana ''Kardelen siz burada kilo kilo meyve sebze alıp yiyorsunuz biz orada dilim dilim tane tane alabiliyoruz ancak.TÜRKİYENİN Kıymetini Bilin'' Derdi. Orada aldıgın 10bin tl maaş yerine burada alacagın Askeri Ücret Bin katlı daha İyidir
TÜRKİYEM CENNETİM BENİM

Burada Asgari 1400
Kira İstanbul'da düzgün bir ev için 1300 - 1400 o da orta sınıf semtlerde sadece
Benzin malum.
Elektrik, telefon, doğalgaz falan da sen hesap et.
Dışarıdan güzel görünüyormuş...
Gel yaşa da gör bakalım ne kadar güzelmiş !!

Ben bundan bahsediyordum turkiyede asgari ucretlede yasaniyor. kilo kilo anliyor hersey ama biz tane tane alamiyoruz ki burda d's kiloyla:) aliyorum bazi seyelrin lezzeti turkiye gibi dgl tabi

kardelen bende ayni fukirde demekki memnun olan da var . cennet vatan iste

Ben bundan bahsediyordum turkiyede asgari ucretlede yasaniyor. kilo kilo anliyor hersey ama biz tane tane alamiyoruz ki burda d's kiloyla:) aliyorum bazi seyelrin lezzeti turkiye gibi dgl tabi
2 cocukla asgari ucret
Biz ona yasiyor demiyoruz,hayati fonksiyonlar devam ediyor sadece diyoruz.
O taneyle sebze meyve aliyoruz diyenler de bir degisik. Ben de yasadim yurt disinda hic bir seyi taneyle alan insan gormedim.

kardelen bende ayni fukirde demekki memnun olan da var . cennet vatan iste

Benim de iki arkadaşım İngiltere'ye,
Bir kuzenim Almanya'ya gitti.
Eski komşumuz Amerika'da hemşire
Diğer kuzenim de İsviçre'de okudu ve dönmek istemiyor.
Hepsi aynı fikirde ve Türkiye'de kesinlikle yaşamak istemiyorlar.
O kadar memleket hasretiyle yanıp tutuşuyorsan İngilizce öğrenmeden bir an önce hemen gel bul bakalım iş.

İnsanlar 60inda tıp diploması almak için okuyor ,hevesle (daha yeni tvde gördüm) .. nefes aldığın sürece umut var ..kendini başkalarıyla kıyaslama .. bazılari da meslek edinme ,kariyer derken 35te çocuk yapıyor .. çocuklarını büyütüp temiz temiz hayatına devam edersin :) doğum iznine ayrılmış arkadaslarinla esitlenirsin :) çok dert ediyosan ..

Yirmi dokuz yaşında , 2 çocukla okuyorum . Kreş parasını da devlet ödemiyor .. hatırı sayılır bir miktar bayılıyoruz her yıl :) imkanların doğrultusunda ilerle ,geri adım atma . Otuzdan sonra ölüyo mu insanlar ya ? Kafanı değiştir , rahat ol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…