beni mutlu etmek için çabaladığı günleri hatırladıkça keşke öyle demeseydim diyorumKlasik ayrilik kavgalari bence agir konustum diye kendinizi uzmeye gerek yok
Engelledi ben de benden uzak dur dedim bir daha da dönmediSen terk ettiğinden kuyruğu havada tutmak için benden ve ailemden uzak dur vs demiş işte. Hala birbirinize ısrarla mesaj atarak sanki barışmaya ikna edilmeyi istiyor gibi davranıyorsunuz. İkiniz de kafanızda bitirememiş gibisiniz.
inşAllah teşekkür ediyorumSeni çok çok iyi anlıyorum. İnşallah daha da mutlu olursun
Niye dönsün? Benden uzak dur demişsin işte, ayrılmışsın. Niye dönmesini bekliyorsun yahu?Engelledi ben de benden uzak dur dedim bir daha da dönmedi
Daha fazla uzamasının gereği yok,bundan sonra arkadaşlarımdan ailemden ve benden uzak durursan sevinirim hoscakal
İki tarafta bir şeyler söylemiş ama onun şu söylediklerinden sonra tutupta "özür dilerim, öyle dediğim için pişmanım" konuşması için iletişime geçmemenizi tavsiye ederim. Sizden o havayı alıyorum çünkiGerçekten çok güzel sevmişim..Hâlâ üzülmüş müdür diye düşünüyorum
Kendime olan saygımdan bitirdim.Seve seve acı çekerek bitirmenin verdiği acı gerçekten çok kötü bir acıayrılığı hazmedememiş işte. bir de ne bekliyorsun ki neden senin o mesajlarına dönsün? kafada bitirmediysen ayrılmasaydın :/
O tamamen çıkarmış hayatından seni umurunda bile değil bence yanlışlıkla girdin ve hemen sana bir msj attı sonra yine kavga bu ne rezillik ? Adam seni engellemiş onda üzülme emaresi falan yok.Ağır falan konuşmadın haketti o güzel biten ayrılık pek görmedim emin ol. Uzun bir aradan sonra üzüldüğünede üzülürsün emin ol.Geçen gün konu açmıştım.Özet geçeyim bilmeyenler için değer göstermiyordu bende ayrıldım.
Kararımı verdim ve ayrılmak istediğimi,nedenlerini yazarak güzel bir şekilde bitirdim fakat bana “Daha fazla uzamasının gereği yok,bundan sonra arkadaşlarımdan ailemden ve benden uzak durursan sevinirim hoscakal.” dedi..
Çok üzüldüm ve kırıldım nolursa olsun ben zaten ona gitmeyecektim uzak duracaktım.Sonuçta terk eden bendim.
İlişkimiz 2.5 yıl oldu hatta ekim ayında 3.yılımıza girecektik her neyse.
Twitter hesabının şifresi olduğundan hesaba girdim yanlışlıkla onda bildirim olarak ona gitmiş. Sonra bana mesaj attı, kavga edip tartıştık.Kafasında bittiğini söyledi.
Beni wpden engelledi sonrasında ben de dayanamadım sms attım “ Benim de kafamda bitti artık ne halin varsa gör yolun açık olsun.Benden de uzak dur hayatımı mahvettin “ dedim.
İlişkimizin başında çok değer veriyordu hediyeler sürprizler vs mutlu olmam için elinden geleni yapıyordu ilk sevgilimdi sevmeyi sevilmeyi onunla öğrendim.Bunu düşününce keşke hayatımı mahvettin demeseydim diyorum…Kavga ederek ayrılmak istemezdim.Düzgünce konuşarak halletmek varken nasıl bu hale geldi bilmiyorum.
Sizce çok mu ağır konuştum olan oldu ayrıldık bitti ama yine de kendimi kötü hissettim
Bencede ne istesiğin konusunda kararlı ol. Bitti diyosan bittiNiye dönsün? Benden uzak dur demişsin işte, ayrılmışsın. Niye dönmesini bekliyorsun yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?