Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,
bütün sayfaları okudum üstüne basa basa paranın nereye gidip nerden geldiğini biliyorum sadece bana yalan söylemesine sinirlendim demişsiniz buna rağmen burda çoğu arkadaşlar hep şüphelenmeniz gerektiği yönünde yorumlarda bulunmuş kızmasınlar ama ben katılmıyorum
tepkinizde haklısınız sadece dozu kaçmış ve haklıyken haksız konumuna düşmüşsünüz keşke daha sakin oturup konuşsaydınız sizde şunun farkındasınız şuan böyle ama gün gelecek sizden çok çok daha fazla kazanacak
malesef erkekler karılarının senden çok kazanıyorum demesini bir yere bırakın bunun imasına bile tahammül edemiyorlar tamam kendimizi ezdirelim demiyorum ama evliliklerde iki tarafta bazı fedakarlıklarda bulunmalı
özür dileme ama kırgınlığıda uzatma cnm yeni evlilik uyum süreci olur böyle tatsızlıklar konuşarak çözülebilir üzme kendinide eşinide![]()
arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi hesap cüzdanları ve kartları bende yani orda baro ve bankanın yatırdığı paralar birikiyor ve yatıyor görüyorum sorun o paraların geç yatması ve eline nakit geçen paranın daha az olduğu için yalana başvurması yani baronun ve bankanın yatırdığı paralar yıl sonunda milyarları bulacak yani sorun bu paralar nereye gidiyor değil kartları bende eline nekit geçen parası benim kazancımdan az o yüzden masraflar bende ama kendinde gibi gösteriyo nedense
dediğim gibi onun hesap kartları bende ben sadece elden kazandığı nakitin hesabını bilmiyorum yani parayı başkasına yedirmiş içirmiş değil. kazandığı nakit az ama ben bunu dert etmiom ki ev giderlerini kendi harcamış gibi göstermesine üzüldüm ben
cnm sen herhalde tam okumadın adam karttan harcıyor bunu kıza sölemiyor kız çeyiz taksidini ödediğini sölüyor bide üzerine evin mutfak alışverişini ben yapıyorum diyor.... bu yalan değilde ne allah aşkına... tamam eğer parası olmadığında utandığında yapsa bide üzerine mutafağa ben harcıyorum demez... bu utandığını değil utanmadığını gösterir...
Son zamanlarda moda oldu erkek kadının üstünden geçiniyor .Evlenirken kadın herşeyi karşılıyor evleniyor kadın ,ne erkek erkekliğini nede kadın kadınlığını biliyor ,erkek sorumluluğunu bilmiyor emek vermediği herşeyide çok rahat yıkabiliyor,kadının canı çıkıyor çalışıcam kocama yardım edicem diye adamda rahat zaten maşallah vefakar kadın evde beklerken birde duyuluyor ki adamın sevgilisi var...
Sizin için yazmadım dediğim gibi samimiyetine inanıyorsanız çok kazanmış az kazanmış hiç önemli değil.
merhabalar arkadaşlar bi sıkıntım var sizlerin de fikrini almak istedim zaman ayırıp okuyanlara şimdiden teşekkürler.arkadaşlar ben 9 aylık evliyim .kendim bi devlet hastanesinde hastane eczacısıyım eşim ise serbest avukat.meslekleri yazmamın sebebi de konumla ilgili olması.yani şükür madi sıkıntımız yok.dün kredi kartımın son kullanım günü bu ay dolduğu için bankaya gittim ve yeni adresimi verdim yeni kredi kartımın şimdiki adresime yollanması için.evlendiğimden beri kredi kartımı eşim kullanıyor bana lazım olur dedikçe vermiyor ve her ay en az 1000 lira kredi kartına ödüyorum ve eşime sordukça neden bu kadar çok geliyor hep beni geçiştiriyordu.bende halen düğünden kalan taksitlerim devam ediyor sanıp ses etmiyordum.dün bankada aklıma düştü adres değiştiği için aylardır ekstremi göremedim bir bakabilir miyim dedim ne kadar nereye borcum kalmış.bir baktım ki benim yaptığım hiçbir borç yok.hepsi market ve benzin alışverişleri.üstelik aylardır eşim evin mutfak giderlerini filan kendisi yaptığını söylüyordu.arkadaşlar bu bana para konusunda söylediği ilk yalan değil.daha önce aylarca 1000 lira kredi taksiti olduğunu düğün için kredi çektiğini söylemişti ben hep ona yüklenmiyordum ayda bin sırf kredi taksiti ödüyor diye meğer hiç öyle bi borcu yokmuş düğünden kalan .sırf bana az kazanıyorum dememek için borç uydurmuş.tamam serbest çalıştığı için para eline parça parça geçiyor ve daha düzeni oturmadı zamanla müvekkillerinin düzeni oturacak benim derdim onun benden az kazanması değil ki bana doğru söylememesi .akşam eve gittim ve aynen şunu söyledim.hani mmarket benzin alışverişini sen yapıyordun aylardır bunlar da kredi kartından yapılmış.kirayı ben ödüyorum evin arabanın giderleri kredi kartında onları da ben ödüyorum.sen ne kazanıyorsun allahaşkına.sadece faturaları mı ödüyorsun madem o kadar az kazanıyon boşuna hergün o yolu tepme dedim.benim kazandığım yeter dedim.hiçbirşey söylemedi .bir erkekle nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsun dedi ve odaya geçip ağladı.nasıl üzüldüm anlatamam ağlattığıma .sizce de çok mu büyük ayıp ettim
Son zamanlarda moda oldu erkek kadının üstünden geçiniyor .Evlenirken kadın herşeyi karşılıyor evleniyor kadın ,ne erkek erkekliğini nede kadın kadınlığını biliyor ,erkek sorumluluğunu bilmiyor emek vermediği herşeyide çok rahat yıkabiliyor,kadının canı çıkıyor çalışıcam kocama yardım edicem diye adamda rahat zaten maşallah vefakar kadın evde beklerken birde duyuluyor ki adamın sevgilisi var...
Sizin için yazmadım dediğim gibi samimiyetine inanıyorsanız çok kazanmış az kazanmış hiç önemli değil.
Biz eşe utanmaz yaftası vermiyoruz. Yalan başlı başına utanmayı gerektirir zaten. Yalan söyleyip söylemediğini tartışmıyoruz. Yalan söylendiğinin farkındayız hepimiz. Önlemini nasıl alsın konu sahibi arkadaş, tavrı sert miydi bunları tartışıyoruz. Bıçak sırtı bir mevzu çünkü. Erkekler tavır hoşlanıra gitmediğinde "doğruyu söylesem de kızıyor yalan söylesem de" mantığıyla hareket ediyorlar.
Ama eğer başka bir şey olmadıysa aralarında, kadın hiç ona yalan söylemesini gerektirecek bir harekette bulunmamış ki.
Ona o kadar güvenmiş ki sorgusuz sualsiz her ay o karta 1000 lira para yatırmış.
Çok rahat söyleyebilirdi bunu eşine
Konu sahibi o kadar nazik ki çıkarken haber veriyor. Ben çıkıyorum eve gittiğimde yorumlarınızı okuyacağım diye. Bu kadar zarif bir kadına, bu kadar anlayışlı ve hoşgörülü kadına bütün bunları söylemeye çekinmemeliyidi eşi.
İnşallah bu son sorunları olur da, eşi değerini bilir de ona göre davranır bundan sonra.
merhabalar arkadaşlar bi sıkıntım var sizlerin de fikrini almak istedim zaman ayırıp okuyanlara şimdiden teşekkürler.arkadaşlar ben 9 aylık evliyim .kendim bi devlet hastanesinde hastane eczacısıyım eşim ise serbest avukat.meslekleri yazmamın sebebi de konumla ilgili olması.yani şükür madi sıkıntımız yok.dün kredi kartımın son kullanım günü bu ay dolduğu için bankaya gittim ve yeni adresimi verdim yeni kredi kartımın şimdiki adresime yollanması için.evlendiğimden beri kredi kartımı eşim kullanıyor bana lazım olur dedikçe vermiyor ve her ay en az 1000 lira kredi kartına ödüyorum ve eşime sordukça neden bu kadar çok geliyor hep beni geçiştiriyordu.bende halen düğünden kalan taksitlerim devam ediyor sanıp ses etmiyordum.dün bankada aklıma düştü adres değiştiği için aylardır ekstremi göremedim bir bakabilir miyim dedim ne kadar nereye borcum kalmış.bir baktım ki benim yaptığım hiçbir borç yok.hepsi market ve benzin alışverişleri.üstelik aylardır eşim evin mutfak giderlerini filan kendisi yaptığını söylüyordu.arkadaşlar bu bana para konusunda söylediği ilk yalan değil.daha önce aylarca 1000 lira kredi taksiti olduğunu düğün için kredi çektiğini söylemişti ben hep ona yüklenmiyordum ayda bin sırf kredi taksiti ödüyor diye meğer hiç öyle bi borcu yokmuş düğünden kalan .sırf bana az kazanıyorum dememek için borç uydurmuş.tamam serbest çalıştığı için para eline parça parça geçiyor ve daha düzeni oturmadı zamanla müvekkillerinin düzeni oturacak benim derdim onun benden az kazanması değil ki bana doğru söylememesi .akşam eve gittim ve aynen şunu söyledim.hani mmarket benzin alışverişini sen yapıyordun aylardır bunlar da kredi kartından yapılmış.kirayı ben ödüyorum evin arabanın giderleri kredi kartında onları da ben ödüyorum.sen ne kazanıyorsun allahaşkına.sadece faturaları mı ödüyorsun madem o kadar az kazanıyon boşuna hergün o yolu tepme dedim.benim kazandığım yeter dedim.hiçbirşey söylemedi .bir erkekle nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsun dedi ve odaya geçip ağladı.nasıl üzüldüm anlatamam ağlattığıma .sizce de çok mu büyük ayıp ettim