Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sözlenip ayrıldım ne var bunda?niye adımız çıkıormuş bu durumdan dolayı acaba?kendi başınıza gelse bakalım böle kolay damgalayacak mıydınız?kınayanın başına gelir bunu da unutmayın..!
Ben kınamadım ki kınayanlar var ama ben küçük yerde yaşıyorum kulağıma geliyor
Merhaba arkadaşlar size çok ihtiyacım var nolur bana akıl verin.
Ben 19 yaşındayım ve 4 senelik bi ilişkim var.Aileler tanışıyor zaten ve sürekli görüşüyor.Sevgilimin babası mezun olunca söz yapmak istiyor.Önümüzdeki haftada mezun oluyorum nasip kısmetse.Ama annem bu söz işini pek desteklemiyor sanki.Biraz yaşımdan dolayı erken geliyor sanırım onada.Ama zaten söz işini hemen evlenmek için istemiyoruz.Ben sürekli onların evine girip çıkıyorum,annesiyle ablasıyla sürekli görüşüyorum,hatta ablası canım ciğerim.Onlarla birlikte sürekli düğünlere,misafirliğe gidiyorum ve açıkçası biraz yüzüm düşüyor arada bi resmiyet olmadan bu kadar samimiyet olunca bu yüzdende en azından bi yüzük istiyoruz.Ama kafam çok karışık.Sizce ne yapmalıyım nolur bişeyler söyleyin![]()
Erken değil canım evlen de gör ebenin fotoğrafını![]()
bir an nerdeyim ben dedim okurken, bütün ergenler doluşmuş ay ne var canım yaşın da gayet müsait diyor
19 yaşın neresi müsait yahu nişan vs yapmaya, derdiniz ne kaçıyor mu koca anlamadım gitti.
bir de çok merak ediyorum nerelerde yaşadığını bu konuya yorum yapanların,
20 yaşındayım bilmem kaç senedir birlikteyim ailelerimiz de görüşüyor falan.
nasıl yani? akşam hep birlikte sevgilinizin evine gidiyorsunuz, babalarınız da sizin ilişkiniz üzerinden sohbet mi ediyor?
biz nişanlıyken bile yapamadı şunu benim babam, zaten sayılı görüştüler onca zaman içinde.
19-20 yaşlarındaki sevgililerin ilişkisi aileler tarafından nasıl böyle rahatlıkla kabulleniliyor hiç anlayamadım ben.![]()
2 yıllık evliyim kvme 1 saat gitmek mesele.
Onlarla düğün düğün gezmek, her yere gitmek.
Düşünemiyorum.
Benim anlam veremediğim çok şey var yani.
19 yaşımda telefon sapıklığı yapardım ben bee ayy ne güzel günlerdi![]()
telefon sapıklığı
ben 5 yıllık evliyim, bu zırt pırt bir yerle gitme muhabbeti olmasın diye öteleyebildiğim yere kadar götürdüm nişan meselesini.
çocukları anlamak zor diyeceğim, biz çocuk değiliz diye coşacaklar.
ve ayrıca gerçekten 19 yaşımdayken hihhoooo ne delilikler yapardım ben de.
çok da büyüdüğümü düşünemiyorum ama şu içinde bulunduğumuz gruba ve yorumlara bakarak resmen yaşlandığımı hisettim![]()
Merhaba arkadaşlar size çok ihtiyacım var nolur bana akıl verin.
Ben 19 yaşındayım ve 4 senelik bi ilişkim var.Aileler tanışıyor zaten ve sürekli görüşüyor.Sevgilimin babası mezun olunca söz yapmak istiyor.Önümüzdeki haftada mezun oluyorum nasip kısmetse.Ama annem bu söz işini pek desteklemiyor sanki.Biraz yaşımdan dolayı erken geliyor sanırım onada.Ama zaten söz işini hemen evlenmek için istemiyoruz.Ben sürekli onların evine girip çıkıyorum,annesiyle ablasıyla sürekli görüşüyorum,hatta ablası canım ciğerim.Onlarla birlikte sürekli düğünlere,misafirliğe gidiyorum ve açıkçası biraz yüzüm düşüyor arada bi resmiyet olmadan bu kadar samimiyet olunca bu yüzdende en azından bi yüzük istiyoruz.Ama kafam çok karışık.Sizce ne yapmalıyım nolur bişeyler söyleyin![]()