sizce cok mu kiloluyum kafayi yiycem

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Ben 23 yasindayim boyum 1.65 kilom ise 63 evliyim 2 yasinda bir kizim var hamile kaldigimda 57 kiloydum sigara kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince sigarayi birden birakmak zorunda kaldim bebegime zarar vermemek icin ve kendimi yemek yemeye ozelliklede cerez yemeye verdim gelin gorun ki doguma 86 kiloyla gittim 2 yilda ancak bu kadar verebildim sezeryan oldum ve hala gobegim var bu durumdan asiri derecede rahatsizim ve bir turlu diyet yapamiyorum 2 gun yapiyorum sonra dayanamayip yiyorum cevremdekiler asiri bir kilon yok deselerde icim rahat etmiyo sizce boyuma gore kilom nasil birde kk sorup zayiflama icin oneriler almak fazla kilom olup olmadgni ogrenmek istedim gercekten bu durum takinti haline geldi cevremde dogum yapip formunu koruyan bir suru bayan var ve onlari gordukce kendimi cok sisman hissediyorum esimde babaannem.gbi oldun deyip dalga geciyor dalga gecilecek kadar cok mu kilom lutfen bi akil verin onerilerinz ve tavsiyeleriniz de varsa lutfen soyleyin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize

Ben 23 yasindayim boyum 1.65 kilom ise 63 evliyim 2 yasinda bir kizim var hamile kaldigimda 57 kiloydum sigara kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince sigarayi birden birakmak zorunda kaldim bebegime zarar vermemek icin ve kendimi yemek yemeye ozelliklede cerez yemeye verdim gelin gorun ki doguma 86 kiloyla gittim 2 yilda ancak bu kadar verebildim sezeryan oldum ve hala gobegim var bu durumdan asiri derecede rahatsizim ve bir turlu diyet yapamiyorum 2 gun yapiyorum sonra dayanamayip yiyorum cevremdekiler asiri bir kilon yok deselerde icim rahat etmiyo sizce boyuma gore kilom nasil birde kk sorup zayiflama icin oneriler almak fazla kilom olup olmadgni ogrenmek istedim gercekten bu durum takinti haline geldi cevremde dogum yapip formunu koruyan bir suru bayan var ve onlari gordukce kendimi cok sisman hissediyorum esimde babaannem.gbi oldun deyip dalga geciyor dalga gecilecek kadar cok mu kilom lutfen bi akil verin onerilerinz ve tavsiyeleriniz de varsa lutfen soyleyin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize

normalde 1,65 boya 63 kilo çok
hala emziriyor musunuz?

Bence kilonuz çok iyi.vucut kitle indeksine gore zayifsiniz zaten.biraz kas yapmaya ihtiyaciniz vardır belki.
Eşiniz de biraz saçmalamiş.:KK67:

vücut kitle indeksine göre zayıf değil, yanlış mı biliyorum diye dönüp tekrar baktım, normal kilo diyor ama ideal kilo 57 diyor 165 cm boy için

Evet fazla kilonuz var fakat kurtulması çok kolay gece midenizi aç yatırın ve göreceksiniz kısa sürede zayıflamış olacaksınız

vücut kitle indeksine göre zayıf değil, yanlış mı biliyorum diye dönüp tekrar baktım, normal kilo diyor ama ideal kilo 57 diyor 165 cm boy için
Kitle indeksi normal diyor.düşük kilolu olmak çok saglikli değil ya hani normal olma araligi, bence ideal kilo demektir.normal kilolu kişiye de şişman demem zayif derim ben.

Zayif olmak tartida az cikmak önemli değil.yağ orani kas orani önemli.sizi şişman gösteren veya zayif gösteren aradaki farktir.(bu mesaji koni sahibine yazdim)

Kitle indeksi normal diyor.düşük kilolu olmak çok saglikli değil ya hani normal olma araligi, bence ideal kilo demektir.normal kilolu kişiye de şişman demem zayif derim ben.

Zayif olmak tartida az cikmak önemli değil.yağ orani kas orani önemli.sizi şişman gösteren veya zayif gösteren aradaki farktir.(bu mesaji koni sahibine yazdim)

anladım
terimleri farklı yerlerde kullanıyoruz demek ki

Keskin çıkarımlar yapılamaz görmeden. Kas yağ oranı sıkılık önemli. Ben de aynıboydayım kilom ssizden daga fazla ama duyan inanmıyor çünkü şimdilik sıkı bir vücudum var. Siz kendiniz bilebilrsiniz bunu. Ben mesela 60 kiloylen 36 giyiyordum

165 boya 50 kilo iyidir .ama doğum yapmissaniz 57 en fazla
Diyetisyene gittim bana 5 kilo vermem gerektigini sonrasinda ideal kilomu korumami soyledi kilomu gostermedigimi soyluyorlar kemik agiriligi denen birsey varmis ondan kilonu gostermiyor olabilirsin dedi evet bn kim ne derse desin fazla.kilom oldgnu biliyorum evlenmeden once 51 kiloydum ve simdi bu halimi gorunce takinti haline geldi kilo

İdeal kilonuz 57-58 . Boyunuza göre fazlalığınız var.Ama bu fazlalık görüldüğü gibi yalnızca 5 kilo.Yani dert edicek tombulum ben dicek bi tarafınızda yok:) ayrıca 5 kiloyu verebilmek için ciddi bi diyet yapmanızada gerek yok. Normal yemeğinizi yiyin, ya sadece ekmeği kesin yada kepek ekmeği kullanın.Bide çaya şeker atmayın.Bide gece yemek yemeyin. Sadece bu üçünü yaparak 5 kiloyuda 2-3 ayda rahat verirsiniz. altı üstü 5 kilo,vermek için acele etmeye aç kalmalara yememelere gerek yok yani.

Bence boyunuza göre gayet uygun kilonuz.Belki bölgesel kilo alımınız varsa o yüzden rahatsız olmuştursunuz.

vucut tipiniz nedir ki ?
yani orantısız kilo alıyosanız evet kilolu görünebilirsiniz. yani sorun bölgeselde olabilir.
bende aynı boylarda aynı kilolardayım spora gidiyorum cok düzenli olmasada ama 1 ayda diyet yapmadan sporla 2 kilo vermişim. farketti az olmasına ragmen.
diyetle devam edicem diyet dedigimde ekmeksiz şekersiz bi hayat :KK28:

Bana göre ideal kilonuz 52 filan, ama eşinizin söyledikleri hiç hoş değil.
Kilonuzdan ziyade buna odaklanmanızı tavsiye ederim ben.
Söylediği şey çok çirkin!

Bence boyunuza göre gayet uygun kilonuz.Belki bölgesel kilo alımınız varsa o yüzden rahatsız olmuştursunuz.
evet sadece gobegimden ve basenlerimden rahatsizim ve bunun icin yapabilecegim birsey varsa tavsiye almak istiyorum bilgisi olanlar fazla kilolari olup kilodan kurtulanlar evlenene kadar hic 63 kilo nedir bilmedim evelenince ve dogum yapinca da boyle olunca cok takinti yapti

evet sadece gobegimden ve basenlerimden rahatsizim ve bunun icin yapabilecegim birsey varsa tavsiye almak istiyorum bilgisi olanlar fazla kilolari olup kilodan kurtulanlar evlenene kadar hic 63 kilo nedir bilmedim evelenince ve dogum yapinca da boyle olunca cok takinti yapti
Göbek için en iyi bilinen ve etkili yöntem mekik.Yoğurt kürünün de bayağı methini duydum.

Bana göre ideal kilonuz 52 filan, ama eşinizin söyledikleri hiç hoş değil.
Kilonuzdan ziyade buna odaklanmanızı tavsiye ederim ben.
Söylediği şey çok çirkin!
Cok cirkin evet odaklansam ne degisecek karsimdaki guzel iyi laftan sozden anlamadiktan sonra

Back
X