- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Evet hemen öğrenmiş sürprizi.Böyle tesadüf olmaz...Sen açık açık anlat olayı.Boşver sürprizi belli ki istemiyor sevgilin...
Evet çocuk söylemiş sürprizi ve sevgilin de özellikle o çocukla konuşmandan rahatsız oluyor demek ki.
Benzeri başıma gelmişti.
Erkek arkadaşına güven sürpriz yapma bir daha da arama o arkadaşını.
Merhaba Hanımlar;
Hemen konuma giriyorum bu Ekim 14 sevgilimle yıldönümümüzün oldğu gün bende ona sürpriz yapıp afyona gidecektim bayramdan sonraki ilk hafta sonu yani 26 sında orada okuyor neyse bende yol iz bilmiyorum diye karşısına çıkmak için en yakın ve benimde tanıdığım ortak arkadaşımızdan yardım istedim oda afyonda üniversiteden arkadaşı sevgilimin neyse çocukla konuştum çok sevindi çok sevinir seninki gel tabi ben sana yardımcı olurum seni garajdan alır evine bırakırım dedi bende nasıl sevindim dedim aramızda kalsın bak sürprizi bozma saçmalama falan dedi söylermiyim dedi neyse akşamına erkek arkadaşım bayramdan sonraki hafta cumartesi hangi güne denk geliyor aşkım 14 ü biliyosun arife dedi memeleketine gidicek bayramda gelemicem dedi bayramdan sonra dedi gelicem haberin olsun kaçına denk geliyo dedi dedim 26 sı tamam dedi 26 sında yanındayım dedi bende sevindim bi yandan da üzüldüm sürpriz yapıcaktım ama neyse işte sevindiğimi söyledim falan neyse ertesi günü yine telefonda konuşyoruz bak dedi benden gizli saklı sakın ha hiç bişey yapmıyosun neyse bana söylüyosun kızarım çok dedi ben kala kaldım Allah Allah dedim nerden çıktı şimdi birden arkadaşının söylediğini çakar gibi oldum kız arkadaşlarımla konuştum oda çoktan anlamış yada arkadaşı söylemiş kesind ediler neyse dün gece telefonda konuşuyoduk yine bir rüya gördüm dedi bugün ne gördün dedim güya sen afyona gelmişsin bana sürpriz yapmak için ama benim hiç sevmediğim bi arkadaşımla konuşup onu ayarlamışsın bana sürpriz yapıyosun dedi eeee dedim geliyorum yanınıza dedi bir bakıyorum yanında sen oturuyosun dedi sana bağırıyorum parçalıcam sinirden o derece dedi ama gerçekmiş gibi anlatıyo sanki yaşamışız gibi sinirli sinirli bende tanımam etmem onu ne işim var aşkım diyorum bilmiyorum artık diyor bak sana söylüyorum sakın ha diyo yapçak olursun bişey olur benim arkadaşlarımı kullanma senin ne işin var ya onun yanında diyo bağırıyo bana gerçek gibi dedim ki öyle bişey oldumu ki sen bana yaşamışız gibi bağırıyosun ya falan diyorum bi an canlandı gözümde falan diyo ben ama nasıl korktum nasıl kötü oldumarkadaşlarım safmısın kızım bu rüya değil bu çocuk sein gideceğini öğrenmiş gitme diye yol yapıyo dediler sizce çok m safım sizler ne düşünüyosun lütfen yardım çok morallerim bozuldu insan sevinmezmi yaaaa gidicem sürpriz yapıcam diye resmen gözümü korkutmaya çalıştı
Biliyor demekki hem ne gerk var senin gitmene bilmediğin bir yere gelecekse o gelsin. yada haberli git o karşılasın bilmediğin insanlara nasıl güvenecen . bak söylemiş bile süprizini .
ya şimdi anlatırsam çok kötü kavga edersekAllahım ya sevgilime sürpriz bile yapamıyorummm
Sürpriini öğrenmiş orası kesin.Arkadaşını da ele vermemek için sana dolaylı bir şekilde anlatmaya çalışıyor.
Yolunu izini bilmediğin bir yere ilk kez sürprizle gitmemelisin.Arkadaşını tanımıyorsun,arkadaşlık derecelerini bilmiyorsun.Sonuçta öğrenci.Zamanı olmayabilir,seni gezdirmek ister cebinde parası olmayabilir.Bir de bu açıdan bak.Bazı insan da bu tür emrivaki sürprizleri sevmez.Ben sevmem mesela.
bu nasıl tesadüftür ki herşey detaylı bir şekilde rüyalarına giriyor.ihtimal değil kesin arkadaşı söyledi.belki arkadaşıda sevgilinizin bu süprizden sonra sinirleneceğini düşünmüştür.önceden söyleme gereği duymuştur.sonuçta sevgilisisiniz kıskanacağını düşünmüştür nabzını ölçmüştür.sevgilinizde size rüyamda sevmediğim arkadaşımla yanıma gelip süpriz yaptın diyerek.arkadaşını sevmediğini hem hatta kıskanacağını alttan alttan söylemeye çalışmış.
1- Sevgilinin arkadası, nasıl bir insan, hayatında, ilişkisinde mutlu biri mi? sevgilinle arası nasıl? sizin ilişkinize nasıl bakıyor; sana "aa cok sevinir sürprizine" derken aslında samimi duygularını mı söylüyor?Merhaba,
öncelikle svgiline böyle bir sürpriz yapman bence cok hos.
Su ihtimalleri sıralıycam sana, kendince bir analiz et bakalım;
1- Sevgilinin arkadası, nasıl bir insan, hayatında, ilişkisinde mutlu biri mi? sevgilinle arası nasıl? sizin ilişkinize nasıl bakıyor; sana "aa cok sevinir sürprizine" derken aslında samimi duygularını mı söylüyor?
2- Svgilin sürprizlere nasıl bakan bir insan? sürpriz denen sey aniden olan bir seydir ancak bazi insanlar plansız yapılan işlerden hoşlanmazlar. Sevgilin sence bu olaya nası bakıyor?
Ben de benzer bir şeyi yapmıstım erkek arkadasıma. Ona bir kutu ve içinde küçük süprizler yaapcaktım. Yakın bir arkadasından rica ettim onun yerine kargodan alıp onu kendi evine cagırmasını ve "sana bir paket bırakıldı, bak bakalım" demesini istemiştim. Gayet de güzel işledi. Sevgilim de cok mutlu olmustu.
Arkadası gayet samimi, iyi yürekli, benim ve sevgilimin ilişkisine saygı duyan ve kendi ikili ilişkilerinde demutlu biriydi. Bu yüzden bana herhangi bir kazık atmayacagını biliyordum. ve son dakikaya kadar sevgilime paketin benden geldiğini ve planı yaptıgımızı dahi anlatmamıstı.
Sen de sevgilinin arkadasının bu süpriz olayına nasıl baktıgını degerlendir bence. Sen cocugu ne kadar tanıyorsun? Belki kıskandı, belki sevgilinle o kadar iyi arkadas degiller? Bence sevgilin seni o arkadasınla plan yaparken görmek istemediğini belirttiğine göre o cocuga pek guvenmiyor. paranoyakca davrandıgımın farkındayım ama maalesef bu gibi durumlarfda bu senaryoları ele almak lazım. En önemlisi, sen, sevgilinin neye ne tepki verecegini baskalarından ögrenmemelisin. Onu herkesten iyi tanıyor olmalısın.
Bence o cocuk agzından baklayı cıkarmıs ve sevgiline söylemiş. Cunku ruyadır, bilmem nedir bana bunlar biraz cocukca geldi. Sevgiline de anlat bence olayı, böyle böyle diye. Karsılıgında da kendisine bu plandan haberdar olup olmadıgını sor. Bence haberdar ve seni kırmamak adınaruyamda gördüm vs.. demiş. Sevgiline, sana dürüst olmasını rica et. seni kırmamak adına bile sana yalan söylemesin.
canım inan erkekler cok basit. Akılları cok da calısmıyor:)) Bence saf falan da degilsin. Gayet naif bir sürpriz yapmak istemişsin.
Bence canını sıkma, uygun bir zamanda acıkla sevgiline. Ama birbirnize bagırmayın.
Sevgiler
niye kötü düşünüyorsun ki? anlat, "hayatımda ilk defa senden habersiz bir sey yaptım" de:) azıcık şişir egosunu.
"Sana sürpriz yapmak istemiştim; ama olayı anladıgını düşünüyorum. Bana anladıgını belirtmeni tercih ederdim" de. anlayısla karsılaması lazım. bagırıp cagırmaya baslıyosa zaten üzülme. hem cocugun yanına kadar gidiceksin, hem de bir sevgi gösterisinde bulundugun için azar mı yiyeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?